В къщи настана радост голяма, МАЙСКОТО бебче вече е в скута на мама

• 34 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Ей, какъв живот кипи днес във форума, чак не е за вярване!

Соник, браво на малката, преди се случваше да не е ака по 2-3 дни и знам, какво е да чакаш да си свърши работата и каква мацаница е когато успее Grinning.

zeldelina, искрено ме разсмя с "оркестъра" Joy и аз тия дни се бях сетила за Макарончо.

skandity, върти ти номера зверчето, ама пък е такъв сладур Heart Eyes, да ти е жив и здрав и колко много косичка имате, ние имаме смешна прическа, отстрани косата и опадала, а отгоре е дълга и стърчи hahaha, точно като на рисуваните бебчета, ако имаше как да кача снимка директно от компа, бих ви я показала.

# 466
Ей браво на всички параздвижихме се! Давайте да си обменяме инфо, че скоро от гостито на феята, няма да има време за нищо! Много нахална тая фея.
Край официално приключих с тоя морков, мисля, че дори го мразя!  Crossing Arms
Такъв рев, такова пръцкане не съм виждала отдавна.Сега спирам два-три дни и си продължавам захранването с картофче.
Момичета колко вигантол приемате. Ние вече по три капки, че му били омекнали ръбчетата на фонтанелата, което многоо ме притеснява. С тоя интензивен разтеж, скоро като го нося може и да му влача краката по пода  Laughing

# 467
Добро утро   Hug ние дaвaме вигaнтол по 2 кaпки имaм еднa познaтa с която излизaм тя дaвa по 5 нa ден

# 468
Благодаря за бълзия отговор! Добро утро и на теб мила. Явно трябва на ортопед да ходим, той да прецени,че нашият ЛЛ е  ooooh!
И без това не съм го водила, а чета сега, че на 1 и 6 мес. се ходи.

# 469
Здравейте мамчета, незнам къде да попитам затова питам тук. Аз съм член на групата във фейсбук, но от вчера не мога  да вляза, някой знае ли защо?

# 470
  • Пловдив
Ние сме на три капки вигантол.Педи преценява според големината на фонтанелата,но на нас ни беше омекнала и главичката от бързото наддаване.По килограм на месец качва.С баткото бяхме стигнали до 8 капки.И той бързо наддаваше,но сега не е дебел,само е висок.
Соник и ние сме така с акането.На 2-3 дни върши работа без моя намеса и се започва едно пране после.Притеснение си е,но не се мъчи,не я боли коремчето.
Мони пъпките не са от изпотяване.Педи първо помисли,че са от плюнчене,но те са съвсем различни,много твърди и много на едно място,тръгнаха и към гръбчето.Яд ме е,че педи като не разбира не ме праща на кожен,а само пита с какво я мажа.Имам чувството,че си е научила някои реплики на изуст и си ги повтаря.А на малката за втори път и излизат.Аз мислих,че е от мед дето бях хапнала,нали е алерген и всичко отива в кърмата,но и от това не било.
Явно са направили чистка във фейсбук групата  Laughing
Добре,че и тук писането не е с конкурс.

# 471
Di83, как така ви омекна главичката, че и неговата ми се струва по-мека и малко поизпъкнала около фонтанелата. Май наистина ще ходим на лекар, леко се попаникюсах, ама съм и аз.  ooooh!

# 472
  • Пловдив
Няма страшно.Ти сама няма как да прецениш,дали са меки костите.Просто от по-бързото наддаване костите не могат да насмогнат да се втвърдят и детето започва да развива рахит.На консултацията се определя това.На нас ни казаха този месец,че всичко е наред и оставаме с три капки и повече разходки на слънце (което го няма тези дни).

# 473
Цяла седмица се затворници в къщи и ние само на терасата се препичаме за кратко!
На майките с трудна изхождащи се бебчета искам да споделя, че и ние много трудно акахме, докато не открих шезлонгааа!!! След папкане слагам бебчо там и ако има аки, веднага го изтрелва. Сега е свикнал и точно в 10 сутринта имам подарък. До такава степен свикна така, че другаде не акаме, само на шезлонга на по-изправената степен.  Laughing   bouquet

# 474
За проблемите с изхождането препоръчвам чай Блевит Л.С дъщеря ми го ползвах ,когато беше бебе.Пих го и през бременността,сега с малкия все още не ми се е налагало.  Peace

# 475
  • Майна Сити
Pancake, ние сме абсолютно същите  Joy Не знам как му влияе тоя шезлонг, но в момента, в който го сложа, започва едно напъванеее  Laughing Хората, които ми го подариха, питаха дали го е харесал, а мен ме е срам да кажа какви ги върши в него  hahaha

# 476
skandity и нашия ни е подарък и аз като теб само кимам, като ме питат харесва ли му! Whistling
Като знам какво омазване е ставало на това мястоо...  ooooh!
Имаше един период, дето ги изтрелваше по някаква причина на гърба си! С боди, което се облича през главичката после...не, не питай!

# 477
Добър ден!

Бързам да ви се похваля, че днес хапнахме цяло бурканче Картоф с морков, толкова се радвам, че нямаше как да не споделя с вас Grinning! Тя си хапна доволно, докато на мама и треперят краката от глад, последно хапнах малко вчера на обяд, но какво да се прави "Търпи бабо за хубост!" Mr. Green.

Вигантол още приемаме само по една капка, но предполагам, че утре като отидем на консултация, ще ни вдигнат дозата, поради намаляването на слънчевите дни.

Хайде, хубав ден на всички Hug!

# 478
  • София
При Марги шезлонгът няма такова влияние май пък и вече не я свърта в него. Започнах да постилам одеялце на дивана и я слагам да лежи на него, иначе е голям вой.

Вигантол лятото изобщо не давах заради слънцето, но откакто времето се скапа започнах да давам по 1 капка. Ама Марги не наддава бурно, а и фонтанелката й е малка.

Във ФБ групата май бяха изтрити потребители, които не пишат, може затова някой да не успява да влезе. Не е с конкурс писането там, но се качват снимки на децата, споделя се доста лична информация и е малко притеснително да я четат напълно непознати. Затова и групата е направена скрита, за да не може всеки да влиза и да чете.

skandity, много е сладък малкият! Heart Eyes Вече сам ли седи, от снимката така ми се струва?

# 479
  • Майна Сити
Нее, не можем да сядаме, нямаме и намерение май. Мъчим се да лазим по-скоро. Иначе като е легнал по гърб, му давам пръстче, хваща се здраво, изправя се и се хваща за кошарата. После не иска да се пусне, та се налага аз да го бутам  Laughing Голям кеф е обаче да сме седнали, то си и личи де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт