Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Предварително благодаря на всеки, който отдели малко време и ми даде съвет. Предстои ми закупуване на контактни лещи от САЩ, който са доста скъпи и се опитвам да се ориентирам какви такси ще дължа върху тях. Срещам огромна трудност да ги класифицирам , към който и да било раздел от тарифите на митниците, затова ми  е нужна малко помощ. Лещите ще струват $140 без доставка, пълното им наименование е PUREVISION TORIC BAUSCH & LOMB, с неприлично големи диоптри  Embarassed и корекция за астигматизъм Embarassed

Много ще съм благодарна, ако просто ме насочите към ориентир относно мито или ДДС или каквата друга такса бих дължила при идването им в България.

Поздрави,
Евиана

# 181
Продължи към стъпките за плащане в сайта и сами ще ти калкулират таксите.Можеш само да провериш,без да потвърждаваш плащането.Тук нищо няма да плащаш.

# 182
# 183
  • София
Някой има ли впечатление от ICHI, заглеждам се по разни зимни дълги якета и си харесах 2 техни моделчета и едно khujo и се чудя понеже и двете марки са ми непознати.

# 184
Здравейте,
Предварително благодаря на всеки, който отдели малко време и ми даде съвет. Предстои ми закупуване на контактни лещи от САЩ, който са доста скъпи и се опитвам да се ориентирам какви такси ще дължа върху тях. Срещам огромна трудност да ги класифицирам , към който и да било раздел от тарифите на митниците, затова ми  е нужна малко помощ. Лещите ще струват $140 без доставка, пълното им наименование е PUREVISION TORIC BAUSCH & LOMB, с неприлично големи диоптри  Embarassed и корекция за астигматизъм Embarassed

Много ще съм благодарна, ако просто ме насочите към ориентир относно мито или ДДС или каквата друга такса бих дължила при идването им в България.

Поздрави,
Евиана

Митото се плаща в страната на получаването. Т.е. ако има мито, тук ще се начисли в/у 140$+доставката. ДДС има две опции - да го платиш там, или тук, но при всички случаи ще има.Ако го платиш там заедно с покупката, тук пред митницата се доказваш, че вече е платено ДДС-то.Дали има мито и колко процента е, звънни в някоя митническа агенция. Трябва да се уточни тарифен код на стоката, и по него се вижда има ли мито.
------
Опа - проверих, излезе ми , 2.9% мито и 20% ДДС. Ако се водят под код контактни лещи. Това си го смяташ върху сумата на покупката+транспорта.

# 185
Имам спомен, че някой беше постнал генератор за код за 20% за дрехи и обувки от Амазон или нещо ме лъже паметта? Не говоря за абонамента.

Иначе този слънцезащитен спрей ми се струва намален.

# 186
Момичета и аз да ви попитам, има ли възможност за закопуване на едра домакинска техника от германския и дали си заслужава упражнението? И оше един въпрос има ли го немския Амазон , но с опция английски език, защото немския ми е много, ама много чужд.

# 187
  • София
много тежка ще дойде, не знам дали не се обезсмисля упражнението. А и бих предпочела  твърда гаранция на  бг почва, за едри неща.
Иначе можеш с хрома или транслатора да пуснеш просто превод на страницата, само някои бутони картинки няма да ти ги превежда, но единични думи може да си ги преведеш и с гугъл транслатора допълнително.

# 188
Мерси за отговара Angel_Dust. Всъщност си права за гаранцията, но си мисля, че когато става дума за надеждна техника като Миле разликата в цената е доста съществена, но като се добави транспорта може и да не е така. Благодаря. Просто ми хрумна тази идиотска идея.

# 189
И аз с питанка за генератора на код за 20%...има ли въобще такова  жИвотно?

# 190
И аз имам въпрос, поръчала съм 2 еднакви якета от немския вип. Доставката им е чак август, но днес имам блокирани пари само за 1 бр, нормално ли е и никакъв мейл. Искам и двете якета/за мъжа ми и негов приятел, ще се получи много неприятно ако пратят само едното/.  Ако някой е имал подобен случай, моля да сподели, какво мога да очаквам.

# 191
  • Wolwedans
Преди 2-3 седмици получих тази чанта:
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A2NUDHOJUXYTP&asin=B00 … 0IEEO6S6&fc=1
Беше 95.75 евро, сега е по-евтина. Изключително съм разочарована! Така ме е яд, че я подносих и не я върнах! Confused
Не се лъжете, качеството на марката Лола Морети е доста съмнително и не мисля, че чантата е италианска. Кожата пуска бял прах от боята вероятно, вътре е пълна с конци от ръбовете на хастара, които непрекъснато се разбридат, неудобна- има един плик в средата, чиито хастар е тънък като тензух и силно некачествен... Видях я в Мол Варна, в други цветове, абсолютно същата за 150 лева. Магазина предлага основно китайски чанти на по-ниски цени.... Rolling Eyes

# 192
  • Под Сините камъни
 Ally_t  относно чантите във Випа и аз съм на същото мнение,абсолютни боклуци .Имам две от там ,естествена кожа ,но никакво качество ,шити сякаш в някой гараж Rolling EyesПиши им ,че си недоволна и ,че цената не отговаря на  качеството  Peace    Може пък да те компенсират нещо,с чантите от випа аз приключих .

# 193
Случвало ли ви се е да ви изпратят нещо по-добро от това, което сте поръчали, напр айфон3, а да ви изпратят айфон 5? каква име  политиката в такива случаи? Ще искат ли да се връща стоката или да се доплаща?

# 194
  • Бургас
Здравейте!Търся музикална играчка за кошара.Ще се радвам да споделите мнения!
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт