Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Миналата година в Амазон имаше някаква разпродажба на обувки  и чехли, но мисля че през май или юни беше. Тази година имаше ли такова нещо, че май съм пропуснала?

# 331
  • София
Sunny- n - и в момента има - разгледай.

Дойде тиганче. Първи впечатления -  красиво е, изглежда качествено, ребрата са супер, ляга идеално на котлона(даже е със същия диаметър), тежък е, но не невъзможно(но все пак за мен преместването е работа с 2 ръце), дръжката е малка, така че спокойно ще влезе дори в моята съвсем малка фурна(не  че смятам, че ще го ползвам във фурна). Малък е обаче, тези 26 см са на цялата вътрешна част, но самото дъно е  към 22-23см. (старото ни тиганче дъното му беше 25), та тази част малко ме притеснява (за шишчета примерно, сигурно ще трябва по-късички да ги правя Simple Smile). Мисля днес да го пробвам по някое време и ще докладвам и при първото готвене как ще се държи.

# 332
  • Варна
Снощи купих това яке Khujo за моята дъщеря, надявам се да е прилично. Има още 1 брой наличен и още няколко добре намалени в акцията. Едно портмоне Mango пак за нея и някакви дънки Gas за сина ми, за 11Е.

ronicat за подаръка за 12г девойче ... ако имаш възможност разбери дали нещо конкретно не я вълнува в момента. Книги, филми, музика и т.н. . Моята след дни става на 13г. И понеже в момента манията са аниметата, най-чакания и поръчан подарък е тениска. Скоро реши, че иска да носи на врата си синджирче с нейната си буква. Ланчета златни си има отдавна подаръци от роднини, ще я водя да си избере буквичка и това ще е от мен. За Коледа пък си беше поръчала от всички роднини книги, на всички конкретната книга да не се чудят и да и подаряват неизползваеми неща. Та ... поразпитай какви са интересите на детето. Радват се и на дрехи разбира се ... но пак не на всичко.Simple Smile Бе, женска работа. Sunglasses

# 333
  • София
еха, каква цена за якето, направо ме е яд, че имам подобно, на снимки супер харесвам марката и такава цена не съм виждала, иначе по коментарите всички много им хвалят качеството, аз едно дълго зимно си чакам сега пътува, дано да са толкова хубави, колкото казват хората Simple Smile

# 334
  • на път
запис

# 335
  • София
Снощи купих това яке Khujo за моята дъщеря, надявам се да е прилично. Има още 1 брой наличен и още няколко добре намалени в акцията.

Flash*, благодаря за линка  Hug
Отнесох наличното.

# 336
Sunny- n - и в момента има - разгледай.

Дойде тиганче. Първи впечатления -  красиво е, изглежда качествено, ребрата са супер, ляга идеално на котлона(даже е със същия диаметър), тежък е, но не невъзможно(но все пак за мен преместването е работа с 2 ръце), дръжката е малка, така че спокойно ще влезе дори в моята съвсем малка фурна(не  че смятам, че ще го ползвам във фурна). Малък е обаче, тези 26 см са на цялата вътрешна част, но самото дъно е  към 22-23см. (старото ни тиганче дъното му беше 25), та тази част малко ме притеснява (за шишчета примерно, сигурно ще трябва по-късички да ги правя Simple Smile). Мисля днес да го пробвам по някое време и ще докладвам и при първото готвене как ще се държи.

Бре, бре...кога го поръча, кога дойде?????? Честито!!!...да не е дошло сжчартър?

# 337
  • София
Е ти пък от софия до софия колко време да пътува.

# 338
Ама аз си мислех, че от Амазона го поръча....

# 339
  • София
Не, аз писах, тук го намерих с доставката за 155лв и не видях смисъл да го чакам от амазон, но понеже така или иначе занимавах всички ви с избора, споделям...

# 340
Ахаааа. ми сега кат метнеш едни паржолки  Joy

# 341
# 342
  • В друг свят...
а някой има ли отзиви за такъв? превода ми казва емайлиран чугун?!

# 343
  • Варна
Аз с един такъв въпрос към дамите с по-фини мерки носещи дрехи размер S Simple Smile
Дъщеря ми е 162см/45кг, нормално телосложение/бюст символичен:-)))/ - умувам над едно кожено яке размер S/UK 8/ и се притеснявам да не и е малко. Якето е класически модел, подобен
  bouquet

# 344
  • София
Ахаааа. ми сега кат метнеш едни паржолки  Joy

пържолки няма, имахме едни кремвиршки, дето мъжът ми си ги направи за закуска, а довечера ще  направя шишчета от сьомга.
Сега значи опит 1. Както пише намазахме го леко с олио, загряхме го постепенно, до тук ок. Кремвиршите не залепнаха, проблеми нямаше, не пушеше много чак, което понякога се пише като минус, но според мен не зависи точно от тигана, а от това, което слагаш вътре, а и от грил очаквам да дими по принцип. Станаха вкусни, като на скара.
Сега минусът. Няма изчистване това чудо. Вече 3 път го кисна, не смея да търкам много, много, само с мекото на гъбата, обаче направо лекета остават, то вярно пишеше, че патина, ала бала, колкото повече по-вкусно...ама той в момента от 1 ползване изглежда по-зле от старият на една година, който всъщност си се чистеше почти идеално...
Та така... След рибата ще пиша, дали тя залепва и дали вече е омазан трайно до уши.
Чудя се дали не може да се търка с гъба за тефлон. http://praktiker-online.bg/userfiles/productlargeimages/product_64736.jpg такава?

Общи условия

Активация на акаунт