Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

Моля някой ако има от тези сутиени да даде мнение дали си отговарят на номерацията:

http://www.amazon.co.uk/Wonderbra-Ultimate-Strapless-Bra-Womens/ … ltimate+strapless

Благодаря предварително.  Hug

Да отговарят си и са много хубави дори и за по-голям бюст.

# 526
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, вчера получих тази чанта
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYZE/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Страхотна е, но описанието въобще не отговаря на истината! До сега си писах с амазон, ще ми върнат 2,50 паунда (аз я взех за 21 паунда).
Удоволствие е да пазаруваш от тях, но от време на време се излагат  Simple Smile

# 527
  • София
В какъв смисъл не отговаря, та толкова малка компенсация?   newsm78

# 528

Размерите са грешни, по-малка е. Няма джобове вътре. Иначе кожата е супер, чантата също, просто очаквах друго. Много не ми се разправяше, но си е кофти да получиш различно от очакваното.

# 529
  • София-Младост
За първи път пазарувам от немският амазон и не открих къде да сложа моето име за поръчката / гледам упътването на габко и че първо трябва да е техният представител и моето АйДи, и после моето име ама ..... /
Така е написан при мен...на мястото на XXXXX са цифрите от ID

Liegat Log. ID XXXXX
    Tvoeto ime XXXXX Miletic Bosko
    Nimrodstr. 25
    Nürnberg, Bayern 90441
    Deutschland

# 530

Размерите са грешни, по-малка е. Няма джобове вътре. Иначе кожата е супер, чантата също, просто очаквах друго. Много не ми се разправяше, но си е кофти да получиш различно от очакваното.

Е, то ако размерите отговаряха май щеше да си доста по-разочарована  Laughing ... нима очакваше да получиш нещо с размерите на малък куфар?  newsm78  Нито една от Амеко не отговаря на размерите дадени в Амазон (възможно е това да са размери на опаковка, но в никакъв случай не са реалните - близо е до ума) ... например http://www.amazon.co.uk/Ameko-Womens-A-Mb186-Shoulder-Gold/dp/B0 … 032618&sr=1-3   ама то не пречи да ги измуфтиме малко  Sad  - пак добре, че не са ти предложили да им я върнеш  Wink, както бих постъпила аз, ако бях  на мястото на служителя, с когото си комуникирала  Confused

# 531
  • Варна
Bambulka, ти се шегуваш най-вероятно. Не вярвам да си очаквала чанта крос-боди да е 60см./60см. Ей, понякога се изумявате. Или мисълта е: Що пък да не взема 5лв. като мога?

# 532
  • София
здравейте,за първи път правя поръчка в немският амазон и я няма,поръчката ми е от 3ти юли и до  момента  липсва,ходих днес в пощата да я търся!какво да  правя в   този  случай?ще ви  бъда мн.благодарна ако ми помогнете!

# 533
  • София
Няма ли проследяващ номер, дори да не са ти дали - пиши на продавача и го поискай.

# 534
  • София
къде виждам кой е продавача?

# 535
За размерите, естествено, че не съм очаквала куфар! Не, не са размерите на опаковка, защото няма такава. Но нито има ципове вътре, нито има джоб за мобилен телефон. Предложиха ми да я върна естествено. Не знам защо така присмехулно ми отговарятя, аз просто споделих опита си с амазон  newsm78 Относно муфтенето на 5 лева - без коментар!

# 536
Момичета, искам да си пиша с Амазон по една доставка, която получих, а не с продавача. Как става това?
Намерих!

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 19:19 от vanirka

# 537
  • Русе
Da_nini, аз имам такъв сутиен на Wondеrbra , отговарят си номерата аз съм 75 В, от него си взех 34 В,
взех и един друг 34А но чашката е наистина по-малка . Аз го взех пролетта за 9 п. 

# 538
  • София
Благодаря Ви за отговорите за сутиена. Аз съм 70D и затова питах дали си отговаря, понеже сега цената му е над 20 лири.   bouquet

# 539
За чантата - не разбирам защо сте толкова злобни. Момичето сподели. Муфтене, 5лв, понякога ме изумявате.
Това, че не пишат реални размери- ами нека го оправят. Горките немци, колко сме лоши, че искаме да са коректни....

Общи условия

Активация на акаунт