Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 672
  • 964
  •   1
Отговори
# 570
Отделно, разбира се, може да имат инвестиции от всякакъв вид, от недвижими имоти, до облигации, акции, злато.

# 571
големи са приходите от такси и комисионни ( някъде срещнах число 1 млрд. за всички банки за една година ) и както виждаме се увеличават ..

# 572
eau какво предлагаш
да си държим парите под дюшека
мисля че държавата има повече нужда от хора които добре управляват финансите си
аз не чакам някой да ми оправи живота, справям се сама

# 573
Новина от преди 20 минути
Оманският посланик е заявил, че оманският фонд можело да рекапитализира КТБ
www.mediapool.bg/omanskiyat-fond-mozhelo-da-rekapitalizira-ktb-news221883.html
"Оман има интерес към притежаване на европейска банка с лиценз. Затова оманци сигурно ще направят всичко необходимо за рекапитализацията на КТБ", каза проф. Стоян Денчев, който беше в ръководството на "Мултигруп" по времето на Илия Павлов. Според него Оман би проявил гъвкавост, за да успее да рекапитализира банката и тя да заработи отново, но, разбира се, всичко зависи от условията.
Оманският резервен фонд държи 30.75% от капитала на КТБ "Хората, които работят в Оманския резервен фонд, са с много висока квалификация. Шефът на фонда бе доскоро член на надзорния съвет на банката и имаше пряко отношение към случващото се. Едва ли с негово знание са ставали действия, противоречащи на българските закони, свързани с източването на банката", каза Денчев.

# 574
eau какво предлагаш
да си държим парите под дюшека
няма да повярваш , но имам и такъв познат - работи в Брюксел , носи си заплатата тук и си я слага в трезор !!

моето мнение е - евро в банка с немска собственост

# 575
  • София
немска банка ....тя е май само една?! Или бъркам?

# 576
Извинявам се ако е споделено вече, но НОИ излязоха с решение как по бързо тези които вземаме майчинство или ни изплащат болнични да сменим банковата сметка която сме предоставили.
http://www.noi.bg/newsbg/3058-syobshteniezapor

# 577
Кредитите на тази банка са нейни активи, вероятно има и други инвестиции. Кредитите, ако се наложи, се продават на други финансови институции, които осигуряват кеш и получават бъдещите плащания по кредитите.
кой ли ще купи кредитите на Пеевски , нали оттам тръгна всичко , поне привидно ...

# 578
Днес е започнал одитът на банката от KPMG, EY, Deloitte и PriceWaterhouseCoopers. Ще трае 10 работни дни. Значи би трябвало да приключи на 08.07.
Тогава ще ни се изяснят нещата
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/06/25/2330896_deloitt … ivite_i_pasivite/
Ърнст и Янг са били досегашен одитор на тази банка.

# 579
Днес е започнал одитът на банката от KPMG, EY, Deloitte и PriceWaterhouseCoopers. Ще трае 10 работни дни. Значи би трябвало да приключи на 08.07.
Тогава ще ни се изяснят нещата
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2014/06/25/2330896_deloitt … ivite_i_pasivite/
Ърнст и Янг са били досегашен одитор на тази банка.

Интересно е разместването на квесторите. Колкото по-бързо завършат одита, толкова по-добре.

# 580
Кредитите на тази банка са нейни активи, вероятно има и други инвестиции. Кредитите, ако се наложи, се продават на други финансови институции, които осигуряват кеш и получават бъдещите плащания по кредитите.
кой ли ще купи кредитите на Пеевски , нали оттам тръгна всичко , поне привидно ...

В Общинска банка вече започнаха рокади по високите нива. Влади Горанов стана изпълнителен директор, а той беше много близък с Пеевски още по времето на ГЕРБ. Явно слуховете, че Общинска е новата банка на Пеевски, ще се окажат верни.

# 581
  • Бургас
Може ли вместо да се обиждате, да спорите цивилизовано и аргументирано. Големи хора сме все пак  Peace Каквото и да си говорим може и единия да е прав, и другия да е прав или всички да грешим. Виждате как ежедневно ни манипулират чрез медиите.
На никакви писания не вярвам напълно. Надявам се поне известните икономисти и банкери, които застават с имената си зад коментарите си, да говорят истина.

Мен още нещо ме гложди. Дали да си оставя влоговете. Дори и банката да се закрепи и всичко да е ок, какво правим ако при отварянето на банката всички се юрнат да си теглят парите? Според мен при отварянето на банката трябва да въведат ограничения за тегленето на суми, защото хората са толкова панирани, че масово всички ще се юрнат да си теглят парите. Тогава какъв е смисъла от наливане на пари от Фонда И ББР в банката, като след тегленията тя сигурно ще е в още по-ужасно положение.

# 582
# 583
Тогава какъв е смисъла от наливане на пари от Фонда И ББР в банката, като след тегленията тя сигурно ще е в още по-ужасно положение.

Нали от фонда ще допълнят сегашните липси.
За да се осигури ликвидност.

# 584
  • Бургас
Тогава какъв е смисъла от наливане на пари от Фонда И ББР в банката, като след тегленията тя сигурно ще е в още по-ужасно положение.

Нали от фонда ще допълнят сегашните липси.
За да се осигури ликвидност.

Добре. Правят го. Запушват "дупките", ликвидността е налице, но въпреки това хората се юрнат да си теглят парите, защото вече нямат доверие в банката. Няма ли да върнат банката в изходното положение.

Общи условия

Активация на акаунт