Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 676
  • 964
  •   1
Отговори
# 585
Oчаквам сега да завалят наказания за разпостраняване на слухове - така, че затваряйте устите Simple Smile

# 586
не че се притеснявам за кредитите на Пеевси, но отговорът е Боко - той му ги даде и той ще му ги вземе като дойде времето...

# 587
Не ми се рови сега за инфото от тогава. Ще постна последното по темата:
Скрит текст:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4154389  Отговорът на въпроса "Действията на правителството как ги оценявате?"

Труд наскоро го купи  Петьо Блъсков , а до него - човекът в кафяво )
Ст.А.  онзи ден го каза същото по Нова , той е добър финансист също , може да са го впрегнали в ПР-а , защото доста оплю БНБ и нито веднъж , някой друг ...

# 588
Не ми се рови сега за инфото от тогава. Ще постна последното по темата:
Скрит текст:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4154389  Отговорът на въпроса "Действията на правителството как ги оценявате?"

Труд наскоро го купи  Петьо Блъсков , а до него - човекът в кафяво )
Ст.А.  онзи ден го каза същото по Нова , той е добър финансист също , може да са го впрегнали в ПР-а , защото доста оплю БНБ и нито веднъж , някой друг ...

Е в случая е Труд, но Александров си го каза и в ТВ интервю (не по тв 7  Mr. Green). Какъв интерес би имал Александров да плюе БНБ? Мнението на мнозина от банковите среди е че каза нещата такива каквито са.
БНБ като са действали правилно, защо във вторник говорят, че няма проблем.... а в петък КТБ искат сами (забележете, а не наложено от централната банка) да им бъдат назначени квестори. И сричаха пред камерите като ученици.

# 589
БНБ като са действали правилно, защо във вторник говорят, че няма проблем.... а в петък КТБ искат сами (забележете, а не наложено от централната банка) да им бъдат назначени квестори. И сричаха пред камерите като ученици.
т.е. БНБ не са знаели какво става в банката ?
както някъде написаха - в БНБ или са некомпетентни , или корумпирани - кое от двете ?

# 590
т.е. БНБ не са знаели какво става в банката ?
както някъде написаха - в БНБ или са некомпетентни , или корумпирани - кое от двете ?

А защо трябва да е само едното? Макар да залагам на второто.  Mr. Green

# 591
мнението на Костов , отпреди няколко дни , почва на 11:50 минута по тази тема :
http://www.bgonair.bg/video/boombust-22-yuni-chast-2

# 592
мнението на Костов , отпреди няколко дни , почва на 11:50 минута по тази тема :
http://www.bgonair.bg/video/boombust-22-yuni-chast-2

има един момент , в който казва нещо такова - ''това не е Пеевски , няма такъв човек , това е Ахмед Доган .. ''

# 593
Много точно описа ситуацията Емил Хърсев в Още от деня.
Гледайте го и спрете да пишете глупости! Naughty

http://bnt.bg/part-of-show/ha-rsev-v-sluchaya-na-ktb-stava-va-pros-za-atentat

# 594
Много точно описа ситуацията Емил Хърсев в Още от деня.
Гледайте го и спрете да пишете глупости! Naughty

http://bnt.bg/part-of-show/ha-rsev-v-sluchaya-na-ktb-stava-va-pros-za-atentat

Аз не виждам никакво противоречие, че чак и глупости.  Mr. Green

Хърсев -
Цитат
Законът предвижда възможност за налагане на административни наказания на лица, които разпространяват слухове с цел увреждане на стабилността на банковата система. Защо не са приложени – не знам.
 hahaha правомощията са вменени на БНБ. Сашо Диков като зададе този въпрос на Искров, той започна да мрънкоти... че имало юристи, щели да го обмислят.

Костов доста критикува БНБ.

Само да ви дам един пример колко са ни зле всички институции: Едва днес беше спрян достъпа на двете банки до системата на БФБ, т.е. те в качеството си на инвестиционни посредници имаха 3 работни дни да си осъществяват сделки.

Аз лично не виждам никой, който да пише в темата с цел психоза.  Grinning И не е нужен цитат в червено.

# 595
Слагам цитат, за всички, които злонамерено и тенденциозно пишат в темата с цел психоза!

“Законът предвижда възможност за налагане на административни наказания на лица, които разпространяват слухове с цел увреждане на стабилността на банковата система. Защо не са приложени – не знам. Защо прокуратурата по този начин допринесе за разгаряне на кризата като обвини онзи, който именно трябва да защитава стабилността на банковата система – подуправителя и началник на управлението на банков надзор, колегата Гунев, също не можах да разбера. Но тук стечението на обстоятелствата е такова – всички просто се оказаха на една страна срещу една банка, която БНБ само дни преди това оцени и прецени като стабилна и аз мисля, че с пълно основание така я прецени”, коментира още финансистът.

Той заяви, че КТБ е банка с много значителна ликвидност и поставянето ѝ под тази специална мярка на народната банка не е вследствие на естествени процеси.

“Тук не става въпрос за нормално развиващи се естествени процеси в една банка. Ако беше така, бих бил скептичен към оценката на БНБ, но тук не става въпрос за естествен процес. Става въпрос за съвършено субективна масирана атака с непозволени, с всякакви средства”, категоричен бе Емил Хърсев. Той оцени действията на БНБ като адекватни и правилни.

# 596
Костов критикува и БНБ , и прокуратурата ...

слуховете са , че Пеевски се мести в Общинска банка ,
да опоска и бюджета на София сега ... просто не знам ...

# 597
Костов критикува и БНБ , и прокуратурата ...

слуховете са , че Пеевски се мести в Общинска банка ,
да опоска и бюджета на София сега ... просто не знам ...

Не са верни. Друга е банката където мести авоарите си. Онова недоразумение на което не му стигала депутатската заплата и затова стана ИД на Общинска е протеже на Бойко. А Бойко като чуе Пеевски и започва да хвърля къчове.

# 598
 Tired Абе както се вижда, всичките си знания Блис черпи от вестникарски статии.  Grinning Написано е във вестника, значи е вярно:) Ама всеки според нивото си. Който не може да вдене от отчети, от финансова информация, публикувана на сайтовете на МФ и на БНБ, се позовава на журналистически писания. Те журналята са най-компетентните хора в държавата, дума да няма. Joy

# 599
Tired Абе както се вижда, всичките си знания Блис черпи от вестникарски статии.  Grinning Написано е във вестника, значи е вярно:) Ама всеки според нивото си. Който не може да вдене от отчети, от финансова информация, публикувана на сайтовете на МФ и на БНБ, се позовава на журналистически писания. Те журналята са най-компетентните хора в държавата, дума да няма. Joy

Ти си вярвай на отчетите, аз ще ги гледам само за сведение. Аре стига си се занимавал с мен. Не ставаш.

Цитат
Провизиите и обезценките й за лоши кредити са стряскащо ниски и необяснимо отклоняващи се от средните за банковата система - под 2% спрямо блзио 17% средно за системата.

Цитат
Извън хипотезите, безспорен факт е, че след по-малко от два месеца КТБ ще трябва да намери 150 млн. долара, за да изплати падежиращата си емисия корпоративни облигации, издадени през 2012 г. чрез дружеството Northern Lights Bulgaria. Книжата са дължими на 7 август.

http://www.ise.ie/debt_documents/Prospectus%20-%20Standalone_194 … -de4423b678f3.PDF

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 19:40 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт