Север-Юг - тема 19

• 21 099
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Наде  Heart Eyes благодаря за Магнума! Ех, колко много изядох в Истанбул, заради пусти Къванч  hahaha ма си струва, де!
Марги  Heart Eyes така е! Има си такива хора, които от злобата си се хранят, тя им е необходима просто, като въздуха! До скоро не познавах такъв именно човек, но и с такъв ми се наложи да се сблъскам  ooooh! дано не ми се наложи да го търпя дълго време, щото ми писна да съм възпитана, а този човек да го смята за победа над мен ... Стискайте палци, дружки! Да видим дали ще имаме късмет  newsm78

# 646

Марги  Hug Фенче  Hug Наде  Hug Алекс Hug Благодаря ви за подкрепата      mrstraetz

Не мога да си кача снимките  #Cussing out

# 647
Наде  Heart Eyes благодаря за Магнума! Ех, колко много изядох в Истанбул, заради пусти Къванч  hahaha ма си струва, де!
Марги  Heart Eyes така е! Има си такива хора, които от злобата си се хранят, тя им е необходима просто, като въздуха! До скоро не познавах такъв именно човек, но и с такъв ми се наложи да се сблъскам  ooooh! дано не ми се наложи да го търпя дълго време, щото ми писна да съм възпитана, а този човек да го смята за победа над мен ... Стискайте палци, дружки! Да видим дали ще имаме късмет  newsm78
Ти ми беше обещала, нали!? Rolling Eyes
Аз пък въобще не се впечатлявам от различни писания по повод харесване или не на нечия половинка и не ми прави впечатление различния изказ на когото, и да е било. Българския език е достатъчно богат за да ни дава възможност да се изразяваме по различен начин кой както го чувства и може, а подругите са много компетентни Mr. Green по любовните въпроси. tooth

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 16:19 от Neidjal

# 648
Мария,  Hug

Наде  Heart Eyes благодаря за Магнума! Ех, колко много изядох в Истанбул, заради пусти Къванч  hahaha ма си струва, де!
Марги  Heart Eyes така е! Има си такива хора, които от злобата си се хранят, тя им е необходима просто, като въздуха! До скоро не познавах такъв именно човек, но и с такъв ми се наложи да се сблъскам  ooooh! дано не ми се наложи да го търпя дълго време, щото ми писна да съм възпитана, а този човек да го смята за победа над мен ... Стискайте палци, дружки! Да видим дали ще имаме късмет  newsm78
Фенче,   Hug
Така е, нали сме различни, има и такива, има и онакива. Wink
Поне за мен въпроса е...аз от кои избирам да съм, не е ли така?
А за чуждият избор- моля, всеки има право на неговия си.
Това е моята философия, простичка, ама действа, поне за мен разбира се. Grinning
Скрит текст:
Не знам какво точно визираш, но не неговата победа е важна, нека смята, че води, ти следвай своята дори това отстрани да изглежда като поражение. Всичко е въпрос на гл точка и интерпретация, нали?
Следвай своята, не се поддавй на чужда! Hug
Спирам, че взех да звуча като даскалица... ooooh! Embarassed
Извинявй, искам само да те окуража и подкрепя! Heart Eyes Hug

Да знаеш, че съм и много любопитна, няма да те разпитвам, ама ще чакам добри новини по случая, че ме заинтригува! Hug

# 649
Фенче, дръж се, мац, с теб сме!  Hug Heart Eyes Аз пък познавам много такива хора  Rolling Eyes И смятам, че има такива, които влизат във форумите само за да се заядат, да си начешат егото, да си излеят комплексите, и може би от това им става добре.  ooooh!

Мис, напълно съм съгласна с написаното от теб, но то е въпрос и на възпитание и култура. Hug

Мария! Алекс! Hug wavey Ако някой съм пропуснала, да се чувства поздравен!  Heart Eyes

# 650
Наде, Марги, Роминче  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Скрит текст:
говоря за проблеми в работата, момичета, спокойно! Нали ви бях споделила, че имаме нова шефка - е , тя е такъв човек, за нея става въпрос  hahaha Иначе много ме интересува какво и как пише някой тук във форума - въпрос на интелект и възпитание, кой както иска да се изявява. Щом им прави кеф - ми нека се радват  Mr. Green
Марийче  Heart Eyes е що не можеш да си постваш снимки  newsm78
Зизуно, Инке  Heart Eyes ма как ще е постна серията, я се стегайте и двете! Само оправдания  Joy Joy Joy серията им била куца  Mr. Green

# 651
Наде, Марги, Роминче  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Скрит текст:
говоря за проблеми в работата, момичета, спокойно! Нали ви бях споделила, че имаме нова шефка - е , тя е такъв човек, за нея става въпрос  hahaha Иначе много ме интересува какво и как пише някой тук във форума - въпрос на интелект и възпитание, кой както иска да се изявява. Щом им прави кеф - ми нека се радват  Mr. Green
Марийче  Heart Eyes е що не можеш да си постваш снимки  newsm78
Зизуно, Инке  Heart Eyes ма как ще е постна серията, я се стегайте и двете! Само оправдания  Joy Joy Joy серията им била куца  Mr. Green

Фенче пускай я тая да пасе!  #2gunfire
А за Мехмедя - мноу я разтегнаха Гюлсунчето и ми избега музата, за момент щех да изпростеем за Берилката ма и там постна работа  ooooh!

# 652
Фенче, разбрах за кого говориш, гледай да я пребориш! Ти си наше момиче!  Hug

Инке, какви са тия секретни имена сега!?  Crazy

# 653
Ина, ти ли си с ник ИнС-Фифилотка? newsm78
Фенче, разбрах те, дано Praynig всичко се подреди както го искаш.
Статия за Берен и Киво(на всяка страница има написано) но като нищичко не разбирам от туркиш. Rolling Eyes

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/beren-kabul-etti-kivanc-yokum-dedi?p=1

# 654
Сладурки, Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви! Дай боже!
Изчезвам за 2, 3 часа ... да не вземете да изпишете тамата, ей !
Наде, благодаря ти, ама и аз нищо не разбрах  newsm78 на какво се е съгласила Берен, пък Киво е казал не  newsm78
Хади, до довечера! Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 17:33 от queen_fenka

# 655
До колкото разбрах за някакъв съвместен репортаж да направят( не съм сигурен). Берен се е съгласила въпреки Кенан, ама Къванч не, може би заради Башак Дизер.

# 656
Инс-Фифилотка Hug здравей, не сме са засичали досега hahaha hahaha

Много интересантна снимка си качила Фенче Heart Eyes, кои са около Киво-Едже и Азра ли? newsm78
И аз си помислих, че говориш за шефката си Mr. Greenстискам палци Peace

Мими Hug, пожелавам ти успех и на двете места Peace

Роминка Heart Eyes Hug

Манут, и на теб привет Grinning

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен spoko hug ти си ми толко готЕна, че няма как човек да не те обикне, включае и злата шефка. Heart Eyes Hug
Марийке Heart Eyes Hug успех на държавния и стажа.  Peace
Роминке Heart Eyes Hug тЪ констатирам...що? Щот ми е кеф Grinning
Мис не мЪ констатира и директно я подминавам... Crossing Arms

Ох, ИнС-Фифилотка... Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама ти не си добре... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 18:31 от НАРЦИС-Графиня дьо ЗиЗи a.k.a ВлъхоУсойница

# 658

До колкото разбрах за някакъв съвместен репортаж да направят( не съм сигурен). Берен се е съгласила въпреки Кенан, ама Къванч не, може би заради Башак Дизер.
manutd^, привет и за теб! Hug
Малко странно ми звучи...въпреки Кенан се била съгласила Берен... newsm78
Те не заминаха ли вече? А и до колкото съм чела/а и виждала снимки/ отношенията им са приятелски-на Киво с Кенан и Берен...та затова ми изглежда странно... newsm78

Фенче,   Heart Eyes
Скрит текст:
Това си помислих и аз, нали беше споделила, че имате проблеми на работата.
Щото за форума, наистина не си струва, та това е и форум, говорилня/в най-добър смисъл го употребявам/...би било абсурдно, хората зад никовете няма как да ги определим като едни или други. Та ние понякога от хората до нас в реала се изменадваме щото се оказва, че не ги познаваме,  #Crazy какво остава тук из виртуала... newsm78 Joy

Дано намерите решение и новата уч. година да я започнете начисто и с много усмивки! Hug
Един красавец- специално за теб, за настроение...другото...ще се нареди! Hug

# 659
Ехоооо ... ето ме!
Манут  Hug благодаря ти!  bouquet
Зизееее  Heart Eyes ловкам те душко! hug ма онова зло човече не искам да ме обича, а просто да не ми се мярка пред очите  Joy Joy Joy
Фифилотка, Айрич, Марги  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви и на вас!
Дааа, това е Азра в доброто старо време ... и Едже , естествено, къде без нея  newsm78 hahaha
Марги  Heart Eyes благодаря за красавеца, много ми вдигна настроението! hug

Общи условия

Активация на акаунт