Север-Юг - тема 19

• 21 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Аз се паркирам вече ... утре пак трябва да бачкам  ooooh!
Лека и синеока! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 226
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А бе, Фенче, вчера си мислех, че Бойчето го беше кръстила "синеокото извънземно" или се бъркам нещо?

# 227
Минчев го дадох за пример, че сапфирчето не е левичар да има фини ръчички  Crossing Arms

Фенче, как ше съм от първите, като ММ не ме пуска сама из Истанбул, сакън да не го срещна  Joy

# 228
Фенче лека джанъм  Hug Heart Eyes

# 229
Светле, нали, голям е сладур на тази снимка, а и ръцете му са "хванати"от такъв ъгъл дето ми харесват все пак... Peace
Тарикат съм си  Wink ...пак намерих начин да му харесам и ръцете...  Joy Joy Joy

По повод на майтапите да ви кажа, че на тях гледам много сериозно...
не се майтапя. Naughty
Нужно е да се познава/да се е опознал в някаква степен поне/ все пак човекът дори и донякъде само за да знаеш какъв е и майтапа му и до къде носи и той самият на майтап. Peace
Аз затова ви изглеждам навярно по-сериозна... newsm78 Joy
просто съм по-предпазлива в шегите си...  Hug

Фенче, лека! Hug

Малко очи... Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 00:47 от margita9

# 230
Скрит текст:

smile3524

# 231
А добро утро!
Марги, бива ли от сутринта с таквиз убости тука да ни занимаваш? Изпит имам след малко - да пиша ли, за Къванча ли да мисля?  Hug
Прекрасен ден от мен!   bouquet

# 232
Добро утро, прекрасни! Heart Eyes Hug
Алекс  Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

виждали ли сте тези фотки от миналата година?
Ванче  Heart Eyes за теб, отново! И на мен много ми харесват тук!

# 233
Добро утро и от мен Hug

Вече съм се затъжила за нашето филмче, че го зарязах последната седмица, а някои пък го изгледали вече цялото Joy Joy

# 234
Добро утро Кузейки Hug Heart Eyes Hug
Ехх Фен ма колко те ловкам аз  love001,е те така ще ми тръгне супер слънчево деня
Скрит текст:
Че днес съм с тежка задача,ще обикалям магазини за тоИлет,че съм сватбарка,а с моите 178 см,трудна работа си е малко
Алекс Heart Eyes смей да не докараш поне 4,нЕма ни излагаш групата тука ,а  пък и другата,знаеш Hug.Така,че стискам ..оф не можах да намеря емотиконата с палците,ама ти си знаеш де
Айрич Heart Eyes Hug
И да отбележа ,за протокола незнам за ръцете на Киво,не ги намирам чак лапи,ама пък дупето е един път newsm53 newsm10 newsm44,шЪ мЪ прощавате ,ама мене те това живо си ме вълнува smile3534 smile3533 newsm62

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 10:17 от Ван4e

# 235
Добрютрю в дъждовното утро!

Алексче, мило, да вземеш изпита! Шти стискаме палци! Тука в тая тема Се отличнички сме се събралЕ, нЕма Лабаво, така че....ТРЕБЕ да го Земеш.

Много обичам дъжд, ама малко попрекали сякаш...
Все забравям да ви питам - тези, които сте ходили на море по турските курорти - какви са тия кошари, в които се пекат нашият и севгилито на снимките от Бодрум? Няма ли плаж като плаж - пясък, такива неща... newsm78

ПП. Е Ванче, плюли сме си в устата с тебе, все едно един  човек е писал за изпита на Алексчо Joy Joy

# 236
Ох да не забравям и нослето ама много ми е сладко,а за очите и устните....какво да говорим нЕмат аналог ooooh!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Светле Hug,не съм ходила там newsm12.При нас е слънчице засега

# 237
Ох да не забравям и нослето ама много ми е сладко,а за очите и устните....какво да говорим нЕмат аналог ooooh!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Светле Hug,не съм ходила там newsm12.При нас е слънчице засега

Ванче, ше се покапеш, бе жена Joy Joy Ше изцапаш роклАта...

За ръцете (понеже много държа!) ще отбележа, че на Кивчовите ми харесва извивката на дланта от китката към кутрето. Това съвсем сериозно го казвам, да не си мислите, че се гъбаркам. Поначало харесвам мъжките ръце не в оная част с бицепсите, а до лакътя.( Всеки си е башка луд, казваше баба ми.)

Марги,
Скрит текст:
а за ръцете на Божеството имам някои забележки. Като цяло са красиви - дълги, фини пръсти, ръце на чувствителен човек, нооо не ми харесва, че върховете на пръстите са извит навън.

# 238
Добро утрооооо!
Фен  Hug Алекс  Embarassed Айре  HugСветле  Hug Ванче  Hug Марги  Hug Сори ако съм изпуснала някой
Да докладвам : тия моите си тръгват от Албена, па да видим до къде ще стигнат  Crossing Arms
При нас, както в предишните 165 дни, пак си вали  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ван4е за дупето съм абсолютно съгласна  smile3521

# 239
Светле Heart Eyes верно си башка луда Joy Joyвърховете на пръстите били извити навън hahahaАма  много е хубаво пък човек да има такива усещания за живота, различава се от масовото Simple Smile

Ванче Heart Eyes, да си купиш най-секси роклята, и после пък ша вземем да те пратим в Бодрум, току виж си срещнала някой Wink Joy
Алекс Hug успех на изпита Peace
Инче  Hug,

Общи условия

Активация на акаунт