Север-Юг - тема 19

• 21 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден дами  Hug Hug Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes успех на изпита. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ино, Heart Eyes радвам се, че вашите са тръгнали... Hug

Светле Heart Eyes това са уединени сепарета където баровците да си се пекат на воля с избрана от тях компания, а не всеки да може да стигне до тях...надявам се, че разбра...дано съм обяснила правилно.

# 241
Подигравайте се вие,подигравайте Crossing Arms Rolling Eyes,ама нали знаете колелото на живота се върти smile3533,кой знае моЕ ме отвее вЕтЪра в Стамбула и току виж съм го срещнала
А па тогава Шъ дойдем да ви обадим на Сека по отделно,какво щастие ме е налазило,и тогаз ше ви видим как шЪ рИветееее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
В този живот ,нищо не се знае Naughty Naughty Naughty Mr. Green
Ай чао,че докат сколасам да излезем и тук ще завали Rolling Eyes Laughing

# 242
Е Ванче Hug, кой ти се подиграва, аз направо си го представих как го виждаш в Бодрум , щото себе си не мога Rolling Eyes

Зиз Hug

Поздрав за всички Куджета Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 15:50 от Airra

# 243
Хелоууууу Hug....... Hug на все.
Аууу, че тъжен клип от Двама Завинаги, Cry затова и не го следях а само отвреме навреме, защото ми беше доста тежък за гледане.
Не обичам сериали с трагични финали. Rolling Eyes
Алекс, стискам палци. fingerscrossed
Леле, леле, разкостили сте Киво от косата до петите, то коса, вежди, очи, устни, ръце ииииии други части на тялото. Joy
Да си допълня поста, че нали съм пестелива на листи. Laughing
Нямам типаж мъжка красота нито се вглеждам така детайлно като някои от Вас я в ръцете, я в очите, я в устните, я в тялото и т.н., при мен нещата се случват комплексно отраз, или ми харесва или не, даже когато се запознахме навремето с мъжа ми се влюбихме от пръв поглед, няма туй-онуй и да се вглеждам в различни части на тялото. Joy

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 11:43 от Neidjal

# 244
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрче, каква хубава мозайчица от Кивови целувки и прегръдки си ни спретнала, бравос и тенкс!

Зизунка, саол дарлинг, за обясненията. Ма не ми се вижда много уединено на снимката - тия от предната кошарка още малко и в очите ще им бръкнат със сламката на коктейлчето...Ама може да изглежда така от ракурса, де...

Казах ли колко им завиждам, като гледам снимките в морето? Искам и аз - може и не на това море, може и не с този мъж (а с лично моя си). Искам морето и слънцето. И настроението. Друго не ща.

# 245
Светлеее   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 246
Светле и аз това се чудех кви са тия кошари, какво е това плажуване. Разбирам , че си обичат турските курорти, ама да се нагъчкат така с някви непознати Mr. Green Според Дафне от КСШ това е ПР Mr. Green newsm78

Еееех ако ви кажа пък аз за какво си мечтая ще ви стане мъчно за мен Rolling Eyes

Наде привет и на теб Hug

# 247
Светле и аз това се чудех кви са тия кошари, какво е това плажуване. Разбирам , че си обичат турските курорти, ама да се нагъчкат така с някви непознати Mr. Green Според Дафне от КСШ това е ПР Mr. Green newsm78

Еееех ако ви кажа пък аз за какво си мечтая ще ви стане мъчно за мен Rolling Eyes

Наде привет и на теб Hug
Айрка. Hug
Коя от Вас разплака извънземното на Фенчето, казвайте бърЖе Joy докато не се е появила?!

http://instagram.com/p/pY_7mULOWI/

# 248
Айрче, ми ако искаш, казвай за какво мечтаеш. Или ако не го казваш, поне продължавай да си го мечтаеш. Навремето бях затънала в една страхова дупка и един лекар ми каза, че задължително трбва да мечтая 15 мин. на ден. Повече може, по-малко не.

Колкото до пиара - ми то и дишането им може да бъде определено като пиар. Всеки може да си приказва каквото си иска и да развива всякакви теории, няма ограничения. За добро или за лошо.

# 249
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Значи и ония дет са в съседната кошарка и те са баровци...просто им създава впечатление за уединение...аз съм виждала такива неща...и даже обикновени хора трудно ходят и по плажната ивица...гледаш от далеч как се вика... Peace

А, нещо любопитно за заведенията които посещават Предните Ора...примерно в Чешме има клуб за таквиз кат КИво и Киво...обаче за да няма дискриминация входа не е забранен за простосмъртните...просто се плащат 65 евра на входа и влизаш да ти режат главата, че си решил да си боцкаш с известни... Grinning
От мнооу време му се каня на този клуб, ама не стигнах Чешме...инак разбрах къде е...
В този ред на мисли, ако Трайков не получи удар от желанието ми...мислим тая година да го посетя...за една минерална вода...че не мой си позволим друго... Whistling

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 12:05 от НАРЦИС-Графиня дьо ЗиЗи a.k.a ВлъхоУсойница

# 250
Пише, че е нова а дали е публикувана  в темата или не, нямам спомен. newsm78 Покрай обновленията на форума може и да съм я пропуснала ако е била публикувана.

# 251
Здравейте!
Приятен уикенд!
Красиви и цветни случки, срещи с хора, както и емоции от тях!

Алекс, Фенче, Airra, Светле, Ванче, Ина, Зиз, Наде, привет! Hug
Благодаря за споделеното!

Алекс, успех и от мен! thumbsup

Ина, хубави новини има при теб, радвам се. yes

Светле, и ръцете на Дж. Е. са много красиви, за тях какво мислиш?
Имаше хубави сцени в ЗС, после ше потърся нагледен материал за него. Grinning

Днес продължавам по ЛП за СЮ, че още от началото му изоставам... newsm78 Joy
Кузей и онова което ме впечатли, умили, а и което ме и ядоса, че имаше и такива моменти.
Като начало един колаж с него и един стих дето ми пасва за него/поне за мен му е като по мярка/...другото по-късно.

НЕ ОБИЧАМ ФАЛШИВИТЕ ДУМИ

Не очаквай от мен да ти свалям звезди.
Силно мразя фалшивите думи.
Ако има Любов, ако тя победи,
няма нужда от тях помежду ни.

Мълчаливо очите ще търсят очи
и ръцете с ръце ще се слеят.
Разговаряйки с тебе така, ще мълчим,
а сърцата ни в ритъм ще пеят.

Устни с устни ще палят пожар -
дълго чакани, страстни минути.
Колко думи, кажи, изговорени с жар,
са потъвали в мрака нечути?

Няма думи - повярвай - за всичко това.
Любовта е безкрайна вселена.
Ще ни грабне несетно, дори без слова.
Ще е брод между тебе и мене.

Румен Ченков

Източник: http://zhivotoman.com/Pages/Love.htm

# 252
Марги, и на мен ми допадна това стихотворение. И аз така ги възприемам нещата. Не обичам много-много да се дрънка, когато става дума за любов. Предпочитам да се усеща. Думите лъжат и подвеждат, а това което усещаш, е истинско.
А за ръцете на Дж.Е. си права, да. Всичко в него ми харесва и най-вече това добродушно детско излъчване. И умният поглед. А бе много готин.

Зизун, ще е славно преживяване, после шсе поФалиш, да го съпреживеем и ние.

# 253
Зиз Hug, ако твоя Трайков верно ти удиса на предложението, тогава ще му напишем поздравително писмо Wink

Светле Hug, мечтая и не само , купувам си нови дрехи, кат ми се сбъдне мечтата Wink

Ама вие Джансел Е. ли обсъждате, Уффф ама хич не ми харесва Rolling Eyesтова не пречи на никой де Joy Joyама до Туба ми е.... Mr. Green

# 254
Марги Hug като енциклопедия си за сериалите които си гледала/гледаш, винаги има и още, и още да напишеш за героите им, браво на теб.
Аз пък пиша когато гледам онлайн(след това утихвам), емоционална съм и точно в такива моменти трябва да се освободя от напиращите в мен емоции независимо от естеството им.
Дааааа, хубаво е любовта да се усеща но имаме нужда и да чуваме заветните думи от любимия за нас човек.

Общи условия

Активация на акаунт