Север-Юг - тема 19

• 21 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз Hug, ако твоя Трайков верно ти удиса на предложението, тогава ще му напишем поздравително писмо Wink

Светле Hug, мечтая и не само , купувам си нови дрехи, кат ми се сбъдне мечтата Wink

Ама вие Джансел Е. ли обсъждате, Уффф ама хич не ми харесва Rolling Eyesтова не пречи на никой де Joy Joyама до Туба ми е.... Mr. Green
Оооо, то па гаранция, че ше срешнем Киво... Joy Joy Joy Joy
Он мене ше чака да идем...то тва си е късмет... Peace

# 256
Зиз Hug, ако твоя Трайков верно ти удиса на предложението, тогава ще му напишем поздравително писмо Wink

Светле Hug, мечтая и не само , купувам си нови дрехи, кат ми се сбъдне мечтата Wink

Ама вие Джансел Е. ли обсъждате, Уффф ама хич не ми харесва Rolling Eyesтова не пречи на никой де Joy Joyама до Туба ми е.... Mr. Green

Ами по-вероятно е да не го срещнете, ама Трайков ще се изръси с 130 евро вход Mr. Green Joy

# 257

Ами по-вероятно е да не го срещнете, ама Трайков ще се изръси с 130 евро вход Mr. Green Joy
Ти па да не мислиш, че ше ми подвие на акъла да ме придружи...дрее му... Joy Joy hahaha hahaha
А инак сигурно така ше стани с кинтите...нъл ше пинем една водица... hahaha hahaha

# 258
Чудeх се какво липсва в темата и накрая разбрах, кафето.
Вие не пиете ли, деня Ви не започва ли с чаша горещо и ароматно кафе?
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 259
За ръцете (понеже много държа!) ще отбележа, че на Кивчовите ми харесва извивката на дланта от китката към кутрето. Това съвсем сериозно го казвам, да не си мислите, че се гъбаркам. Поначало харесвам мъжките ръце не в оная част с бицепсите, а до лакътя.( Всеки си е башка луд, казваше баба ми.)

Марги,
Скрит текст:
а за ръцете на Божеството имам някои забележки. Като цяло са красиви - дълги, фини пръсти, ръце на чувствителен човек, нооо не ми харесва, че върховете на пръстите са извит навън.

Ама точно! Снощи ви зачетох и тези анализи ми направиха впечатление, но не ми се пишеше, въпреки, че не съм писала отдавна.
Та, много извити пръсти. Дори и за жена това, чак толкова, не ми хареса. И когато играе с очи, по-точно, когато флиртува на екрана, сякаш кокетира жена. Нещо ме дразни. Да си призная, че аз прописах в "мамата" от темата за КВФ. Но пред вид големите страсти обхванали фенките там,  се отказах. То не бе фенство, не бе чудо. Че и шетат из други теми- докладват и трият. Е, да не прекалявам повече!
Четох, че някои повдигнали дело срещу Къванч за неизплатени суми от преди 10 - 12 години. По времето на модното състезание. Та се чудя, дали не е акция с опит  за очерняне. Не че ще успеят, де. Той си е достатъчно бял, в пряк и в преносен смисъл и доста си и го обичат. Както и да е, момчето се старае, не лежи на стари слави, развива се.
Момичета, интересувам се, дали има фирма, която организирва екскурция до Истанбул, но за хора били вече поне веднъж? За да не се повтарят топ туристическите дестинации. А да се видят и други неща.
Мен ме интелесуват парковете, азиатската част, особено тя. Не смея да тръгна неорганизирано.
Хубав ден, и все така прекрасно настроение на всички! Hug

# 260

Ти па да не мислиш, че ше ми подвие на акъла да ме придружи...дрее му... Joy Joy hahaha hahaha
А инак сигурно така ше стани с кинтите...нъл ше пинем една водица... hahaha hahaha

Водица, водица, ама при баровците в Чешме Mr. GreenТоку виж си срещнала Божеството Joy Joy

Наде Hug, мерси за кафенцето, това ми любимата част на сутринта Simple Smile

# 261
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Криси, виж в Истанбулската тема. Там знаят всичко за екскурзиите, сигурна съм, че ще научиш, каквото ти трябва.

Наде, без кафе не мога. И в началото на деня, и по-късно. Но виртуалното кафе ми е смешно, признавам си. Напомня ми детските игри "наужким". Не му обръщам внимание, даже ми е чудно защо пълнят темите с него. newsm43

# 262
Благодаря на всички, след толкова пожелания и положителна енергия няма как да не съм се представила добре.  Hug Heart Eyes
Ванче, ако го срещнеш Киво и не можеш да се оправиш с езика, действай по моята схема:
"Я тебе чок севиорум, ам ти мене?" Гарантирам ти успех! Grinning

# 263
Благодаря на всички, след толкова пожелания и положителна енергия няма как да не съм се представила добре.  Hug Heart Eyes
Ванче, ако го срещнеш Киво и не можеш да се оправиш с езика, действай по моята схема:
"Я тебе чок севиорум, ам ти мене?" Гарантирам ти успех! Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ся фтиам си зеем сънче...и по тихо да не ме събудите с тва а у... Mr. Green

# 264
На мен Светле нито виртуалното кафе, нито виртуалните почерпки са ми смешни, защото нашето общуване във форума е виртуално и съответно кафетата, и почерпките са ни такива, а и по-важно за мен е, че поднасяйки ги всъщност показваме, че ни е приятна компанията с която наред с всичко свързано около сериала, и героите му върви, и лафа, и споделянето до степен която ние преценим, а и да не забравяме, че от виртуални създадени приятелства се раждат не малко реални.
Не ми допадат сухарски теми, в които единствено и само се пише за сериали. Да знам, че темите са създадени за споделяния на сериали но винаги съм смятала, че приятната атмосфера, които ние самите съфорумци във форума може да си създадем не би пречило на причините в случая сериалите за да сме тук и то по начин, по който не биха си пречили нито биха се взаимоизключвали стига да знаем как да ги съчетаваме.

# 265
Мераба, мацкии!  Hug Hug

Във всички турски ВИП кътчета може да се влезе, е, със скромните добавки от 60 до 200 евра, в зависимост  Mr. Green Само че божествата не са много щастливи да се мотаеш покрай тях.  Rolling Eyes

Я па Зизуна, по никое време ше спи  hahaha Аз сега ставам, дет се вика Crazy
Айде по едно следобедно кафе, нищо, че е виртуално  Mr. Green

# 266
Добър ден на всички Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:

# 267
Наде, много съм съгласна с теб, въпреки че пък Светлето  доколкото знам, има опит как виртуалното приятелство се превръща в реално. За мен тоя форум в БГ-мама си е направо социален феномен. Начина по който общуваме , по който споделяме, по който се майтапим ни събира  в една плоскост, която става по обширна от това да коментираме героите и сюжета на един турски сериал. Повечето от нас ни е събрала тук примерно любовта ни към Къванч, но освен това има и нещо повече.

# 268
Айрка, абсолютно, даже в един момент при мен се получава, че съм в моята тема и тук първо заради компанията, и след това заради сериалите, и героите, и всичко около тях.
Роминка, Hug що си мислят тези "божества", Crossing Arms че са Богове Rolling Eyes а и кое точно ги прави божествени ooooh! и какво би им пречило, и по-обикновени хора да са там щом имат финанси!? Ейййй, много не обичам хора, които се самозабравят, smile3516 не обичали обикновени да им се мотаят....... smile3515
Мими. Hug

# 269
Едни сега лягат, други стават... нематe никва посока   Mr. Green
Чейте си пинем следобедната доза дрога и ше ви обърна внимание  Hug

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 15:53 от ina_sotirova7

Общи условия

Активация на акаунт