Север-Юг - тема 19

• 21 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Ма не съм те скастрила, мааа ... само се зачудих какво смешно виде  Joy Joy Joy
Много се радвам за твоите! А моят син днес замина за там  Joy Joy Joy
А Петенцето къде зачезна ?

# 301
Фенче Heart Eyes, май те е ударил хормона с тия Кивови сапфири Joy Joy
Да Петенцето ни наблюдава, ама нещо си мълчи, то с тия наводнения във Варна Mr. Green
Инче  Hugбравос за твоите хора

# 302
Айрче  Heart Eyes че той не ме е отпускал беее  Joy Joy Joy Joy Joy
Петенцето от Варна ли беше  newsm78 Душицата тя ....

# 303
Айрче  Heart Eyes че той не ме е отпускал беее  Joy Joy Joy Joy Joy
Петенцето от Варна ли беше  newsm78 Душицата тя ....

знам аз ама не смеех да го кажа Joy Joy Joy

# 304
  • Варна
ето ме, мили мои! Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

много тичане по задачки тия дни! иначе сме добре, слава на Бога, нямахме големи поражения от наводнението! много е страшно, няма такъв ужас! благодаря ви, че сте се сетили за мен!
нищо не съм успяла да прочета, няколко странички само. дори и "Перла" не съм гледала няколко дни, все се пада по това време да не съм у дома.

# 305
Айрич  Heart Eyes ма нИдей да си толкова плашлива  Joy Joy Joy Joy
Петенце
радвам се, че не сте пострадали! Praynig

# 306
Петенце Heart Eyesпривет, сигурно е било ужасно при вас, ние го гледаме само на картинка Mr. Green
Кажи имаш ли приет седмокласник newsm78

# 307
Идаааа ама то станало направо нажежено. Joy
Петенце. Hug
Преди дни писах чудейки се на актьорите/актрисите как играят любовни сцени, не им ли трепва нещо, а половинките им как понасят всичко това!?
Тооо вярно, че са професионалисти но все пак и те са хори с всички присъщи им чувства, какво мислите по въпроса!? newsm78

# 308
  • Варна
Петенце Heart Eyesпривет, сигурно е било ужасно при вас, ние го гледаме само на картинка Mr. Green
Кажи имаш ли приет седмокласник newsm78

нямаме още приет, Айричка, на 26 ще излезе класирането! тия дни подавахме заявленията в определени училища! стискайте палци да сме на пъво класиране по първо желание приети! в краен случай по второ желание! Praynig Praynig Praynig
най- много ги преживявам тия работи аз, на останалата част от фемилито не им пука особено, еле пък на гимназиста- вятър го вее!мъже!

# 309
Петенце, стискаме палци, ама ще влезе момчето бе стига си си хабила нервни клетки Joy
Наде, да нажежено е, ама пък и Дидка кви нажежени ги вадеше Shockedама не ми се рови в архива Joy

# 310
Петенце  Heart Eyes мисли само хубави неща и ще стане! Peace А ние ще стискаме палци!
Наде  Heart Eyes жежко ли ви е ?  Joy Joy Joy Joy ааа, да видиш на мен кво ми е толкова години  ooooh! И не само, че не минава, ами се задълбочава ... ти да видиш ...
Ами не знам как половинките им реагират, сигурно не им е лесно, ама че актьорите не са застраховани да хлътнат по някой партньор се знае ... не един и двама са се влюбвали на снимачната площадка  hahaha Ми и те са хора, да не са автомати, я ... съвсем нормално. То ние сме хлътнали през екрана, а за горките жени, които играят със сапфира не ми се мисли ... особено пък, ако се целува с него 2 години хахахаха

# 311
Да много е деликатно с любовните сцени, особено във филмите с големи любови, сега хвърлям едно око на ЛИН, ами тия двамата са една от най-хубавите двойки Simple Smile

Аз сега гледам още 57 серия Mr. Green
Скрит текст:
Бану отвлече Джема на яхтата Mr. Green

# 312
Айрка, знам какви ги пускаше Диди.
Включих се след като тя замина но докато Ви четях много обичах да гледам снимки, които публикуваше от предстоящите епизоди на КГ.
Петеце, стискам палци. fingerscrossed
Не знам за другите как понасят любовните сцени на половинките си в сериалите та дори и само професионални да са но със сигурност не бих могла да понеса равнодушно подобни сцени.
Фенче права си, то затова и след приключване на сериалите подобни връзки започнали на сета приключват с края на проектите но такива, които са имали връзки с други докато са снимали даден сериал направо не ги облазявам. ooooh!
И друго се чуда при все, че до тях има един билюк народ #Crazy как се съсредоточават да изиграват страстни сцени!? ooooh! Пак стигам до професионализма но все пак....... Rolling Eyes

# 313
  • Варна
благодаря, мили мои, знам, че винаги сте с мен! Hug Heart Eyes

# 314
Наде, ами явно така се вживяват в това, което вършат, така влизат в образ, че забравят, че има и други около тях  newsm78 Кой знае, това само артист може да ти каже ... Не е никак лесна тази работа актьорската ... то и затова не всеки може да я работи ... Кой знае как се изхабяват с времето, така да се вживяват в образа, да се слеят с него, за да им повярват хората ...Но пък представете си колко е хубаво в същото време - можеш да си всеки ...
Аз си загледах отново КСШ ... боже, толкова ми липсваха снимките в Русия ... страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт