Север-Юг - тема 19

• 21 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Наде, ами явно така се вживяват в това, което вършат, така влизат в образ, че забравят, че има и други около тях  newsm78 Кой знае, това само артист може да ти каже ... Не е никак лесна тази работа актьорската ... то и затова не всеки може да я работи ... Кой знае как се изхабяват с времето, така да се вживяват в образа, да се слеят с него, за да им повярват хората ...Но пък представете си колко е хубаво в същото време - можеш да си всеки ...
Аз си загледах отново КСШ ... боже, толкова ми липсваха снимките в Русия ... страхотни са!

+ 1!  Hug

# 316
аз пък не съм гледала 12 и 13 с превод Mr. Green
нещо не ми вървят сериалите последните дни Grinning
ама изгледах 57 на нашия-става все по-интересно Peaceусещам как Гюней скоро ще сложи рогца на Бану Mr. Green А Хандан играе страхотно, абе много психологизъм има в тоя филм, ей такива най-ги обичам, когато изтръгват от хората най-дълбоките им тайни и чувства. Просто съжалявам , че тандема Едже Мелек може да се разпадне Rolling Eyes

# 317
Фенче така е, не е лесна тяхната професия и не е за всеки. И както са казали хората преди нас, не от всяко дърво става свирка.
Преди време четох изказване на Чочо Попйорданов по повод любовните сцени в сериалите и филмите, и беше казал, че не е възможно актьорите да не усещат нищичко без да им трепне нещичко при заснемането на подобни сцени.
Наскоро попрехвърлих и аз Фенче първите серии на КСШ в Русия, прекрасни са и много ми липсват на фона на битовизма в Турция.
Лека Ви нощ. smile3524

# 318
Лека и синеока, Наде!  smile3524 До утре! Hug

# 319
Добро утро! Hug
Дали се повтарям, но да го видим и послушаме пак.

# 320
Добрутроооо Hug Hug Hug

Кафе моля,

на мен много ми трябва щот снощи до 2 ч. гледах Кузей Mr. Green Grinning

Криси, мерси са клипчето Hug

Айде ставайте, че слънцето изгря, и то много хубаво  Nature Partly Sunny

# 321
Добро утро, прекрасници! Heart Eyes Hug
Орси  Heart Eyes благодаря за клипчето! И да се повтаря, няма значение - колкото повече, толкова по-добре, нали ? Киво никога не ми е в повече Laughing пък и ми дойде добре да му чуя гласът рано сутрин  Heart Eyes
Айрич  Heart Eyes благодаря ти за кафенцето! Дойде ми добре!
До къде стигна с Кузи ?
http://cadde.milliyet.com.tr/2014/06/22/HaberDetay/1900688/eli-sopali-kivanc

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 08:48 от queen_fenka

# 322
Фенче Heart Eyes, само 57 и 58 успях, ти кога изгледа всичките не знам ooooh! Joy
Ама кви са тия снимки на Киво все едно, че е при баба си на село Joy Joy

Още един сапфир Wink

# 323
Добро утро, прекрасни мои!  Hug Heart Eyes Днес у дома ще има КСШ-маратон, защото мамата ми почива, а аз имам само още един изпит, за когото съм готова отдавна.
Скрит текст:
Тая нощ извънземното беше при мен, да не се чудите къде е избягал. Бях на работа и се карах с един колега и той се появи, изглеждаше като Кузей в първите серии. Удари му здрав пердах, хвана ме за ръка и започнахме да бягаме. Grinning После се събудих. Stuck Out Tongue

# 324
Добро утро!  Hug
При нас днеска слънце  newsm44 толкова необичайно, че очите ме заболяха  Shocked  Joy
Айре не се чуди на Фенката - тя като мене си върти любими моменти, не гледа цялата серия за т'ва навакса бързо  hahaha

# 325
Айрич  Heart Eyes ми аз като го започнах и не можах да се спра ...
Алекс  Heart Eyes  wavey  браво, браво, хубав сън си сънувала ... Кузи се бие за теб, хванати за ръчичка, леле! Ама си се събудила не навреме  Joy Joy Joy Joy
Приятно гледане на КСШ. И аз правя същото  Laughing
Инче  Heart Eyes wavey не е вярно, гледам си ги от - до ! Нищо не може да се пропусне в този сериал ...

# 326
Инче,  Hug Heart Eyes
Фенче, не е навреме, не е!  Hug Heart Eyes Ама поне "финалът" е открит, хахахаххха. Оставям си го на въображението!  Peace
Имам въпрос, който ще сложа в скрит текст, тъй като е възможно да разкрие части от Север-Юг.

Скрит текст:
Аз филма, когато вървеше в Турция го гледах само донякъде, после имах бая за наваксване и се отказах, все си обещавах, че ще го изгледам. Така дойде ден и започнаха да го излъчват при нас. Гледала съм части в YouTube, включително и финала. Там Кузи изглежда бая заможно детИ, от какво забогатява?

# 327
Алекс Hug ти направо на филм си го докарала Joy Joy

Инче Hug, май е време за градината hahaha

# 328
Айре каква градина душо  newsm78 още спим и не знам кво става (поясни)  Joy

# 329
Айре каква градина душо  newsm78 още спим и не знам кво става (поясни)  Joy

нали веднъж се оплакваше , че имате много работа и искаше да е лошо времето, че да си седиш в къщи, абе майтапя се, ама ти верно още си сънена  Wink hahaha

Общи условия

Активация на акаунт