Север-Юг - тема 19

• 21 104
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Зиз, привет и за теб! Hug

Фенче, много информация за Къванч ни предложи, благодаря!

Наде, с ТМ сме от една партия- и аз съм доверчива натура.  Joy
Колкото пъти съм се отказала от интуицията си- все съм сбъркала, ама пусто като все искам да има и втори шанс за всеки и за всичко...така е...  newsm78

Нещо и за Буура... Thinking

Инфо за него:
http://xn----ctbefb0ed3i.com/%D0%B1%D1%83%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0% … 1%81%D0%BE%D0%B9/
http://www.potv.bg/stars/p3_5714_0.html

И нещо от пресата за ЛЖ на Буура... Thinking

Буура Гюлсой от Север юг отново влюбен, забрави за Бурджу Караджа
http://kliuki.ws/buura-gyulsoi-ot-sever-yug-otnovo-vlyuben-zabra … a-burdju-karadja/

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 20:39 от margita9

# 466
Аирка, понеже Алекс се пошегува, че и харесала комбинацията *татлъ кебап*, аз ви показвам, че има такъв - сладък, на принципа на кадаиф  Peace

Зизка!   love001

# 467
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Научих още две думи...Валика Бадху... Party Party Party Party Party Party

# 468
Аирка, понеже Алекс се пошегува, че и харесала комбинацията *татлъ кебап*, аз ви показвам, че има такъв - сладък, на принципа на кадаиф  Peace

Зизка!   love001
  love001  love001  love001
Айра Heart Eyes Hug Фен Heart Eyes Hug Марги Heart Eyes Hug привет-мривет Grinning Grinning

# 469
Зизке  Heart Eyes ма ти май не се майтапиш, че го гледаш този сериал  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy
Ми не знам кога ще се видим, тя отпуската ми свърши  Joy Joy Joy ще предам поздравите ви с Терка непременно!
Роминка  Heart Eyes Hug wavey благодаря за татлъ кебапа ... щом е татлъ, няма как да не е сладък , също като нашето извънземно  hahaha
Марги  Heart Eyes благодаря за инфото за Буура - честно казано, никога не съм се интересувала от него и не знаех, че има толкова много роли зад гърба си  newsm78 Това издига още повече Киво в моите очи - не му отстъпваше и на йота в КГ по актьорско майсторство ... Много го харесах в нашия сериал Буура как пресъздаде образът на нещастника Гюней, но честно казано не бих гледала сериал специално заради него - не ми е симпатичен никак. Laughing

# 470
Как ше се майтапим бе... Shocked Shocked Shocked та аз и индийски почвам да учим...нъл знайш, че ми се отдава... Laughing
До ся се опитвах да се молим на Кришна, ама трее го намерим в оргинал да слушам... Joy hahaha Joy

# 471

Зизка!   love001
  love001  love001  love001
Айра Heart Eyes Hug Фен Heart Eyes Hug Марги Heart Eyes Hug привет-мривет Grinning Grinning
Crossing Arms Joy И за Роминка съм невидима. Crossing Arms Joy

Айде стига Ви толкова за днес и утре е ден.

# 472
Олееееееее, лелчето ми... Embarassed Embarassed Embarassed

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug ама нали лафихме кат дойдох... Rolling Eyes

# 473
Наде, за мен никой не е невидим  Peace То и аз често съм невидима за другите, но си го обяснявам, че нещо ги е провокирало и се концентрират върху него, не защото не са ме забелязали  Mr. Green Hug  Heart Eyes

# 474

ай ся некой да каже - виждал ли е по-секси устни  newsm78 Аз не съм ...  Embarassed
пък на тази е направо неотразим!

Наде  Heart Eyes благодаря ти!
Зизуняк  Heart Eyes давай, сестро, отдава ти се, как не ? Ма за кво ти е  newsm78

# 475
Ех, тоя Меемет бееееееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 476
Момичета, вижте на какво попаднах в тубето ... наше момче е, съдейки по фамилията  newsm78
Невероятен!!!
Скрит текст:

# 477
Момичета, вижте на какво попаднах в тубето ... наше момче е, съдейки по фамилията  newsm78
Невероятен!!!
Скрит текст:

Да!!! гледах го със зяпнала уста Peace
Абе Фенче Heart Eyes ти не си ли цяло лято отпуска Joy Joy

Марги Hug благодаря за инфото за Бура, и той е интересна личност, не знаех, че е бил гадже на Селен Сойдер newsm78

Ама какво значи татлъ на турски пак съм изостанала Joy Joy
Зизке Hug, тебе пък кво те е ударило по главата, че пък ся на Кришна ще се молиш hahaha hahaha Трайков да не та подпука Rolling Eyes Joy

# 478
Татлъ значи сладко

# 479
Айре, Heart Eyes Hug никой неме подпука...на мен просто ми се отдават езици...и си ги уча с лекота... Laughing Laughing Laughing
И ся кат чуя неква дума зад дублажа и я запомням...ко да направя... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт