Север-Юг - тема 19

• 21 074
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизке, хаха кой го каза hahaha hahaha
ама и Роминка е на 2,3 швабски бири, щом моя пост й е дошъл от нищото Mr. Green hahaha
Бе то сме се надушили, че сме от една порода... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 526
Ама Зизу от нема днеска анализ на Перлата?  newsm78
Аууууууууууууу,  Shocked Shocked Shocked вие на мен ли разговаряте... Mr. Green Joy hahaha Joy

# 527
Аууууууууууууу,  Shocked Shocked Shocked вие на мен ли разговаряте... Mr. Green Joy hahaha Joy

Не бе на тая до тебе, ама не чува бутни я малко

# 528
Айре, всички тука барабар с тебе сме на кило и канче, ма некои са анонимни  hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo и пак  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 529

Каза да и казваш бържИ сцена, че фтиа да чИте с ЛейдитУ Ди... Mr. Green

# 530
Ааа, не така, Аирче, днеска съм сал на едно виски  Rolling Eyes Остави майтапа, ама напоследък разни постове се скриват, други изскачат, тва ше да е от новата версия. Дивите лопери още не са я утОчнили  Mr. Green

Ино, ма как да не съм те отразила, я тури очилИтЕ  Mr. Green

Ся, тука Сичките сме простакели, който има дипломи, трайте си  smile3505

# 531
Ромина, аз иначе Гюней търся днес... Shocked
ама като ми се меркат пред погледа не мога да подмина... newsm78 Joy

Това сега как да не ви го покажа...но в спойлер, че не е излъчено още по БТВ! Crossing Arms
Скрит текст:

А, ето ги двамата... Буура и Киво.... Grinning

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 01:22 от margita9

# 532
Ааа, не така, Аирче, днеска съм сал на едно виски  Rolling Eyes Остави майтапа, ама напоследък разни постове се скриват, други изскачат, тва ше да е от новата версия. Дивите лопери още не са я утОчнили  Mr. Green

Ама некой са гоолеми...други сме по-обрани... Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 533
Зизуно, айде ся, не обиждай Ората, по-обрани били, айде холан  Joy Къде ги нареждаш у прИфЪрцунените  Crossing Arms

Марги, знам аз, като Диоген с факлата

# 534
Ааа, не така, Аирче, днеска съм сал на едно виски  Rolling Eyes Остави майтапа, ама напоследък разни постове се скриват, други изскачат, тва ше да е от новата версия. Дивите лопери още не са я утОчнили  Mr. Green

Ино, ма как да не съм те отразила, я тури очилИтЕ  Mr. Green

Ся, тука Сичките сме простакели, който има дипломи, трайте си  smile3505

Ама некой са гоолеми...други сме по-обрани... Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy еле па ти ...  Joy Joy Joy Joy Joy най-обраната! hahaha
аре напрай едно анализче на днешната серийка, молим ти се!

# 535

Каза да и казваш бържИ сцена, че фтиа да чИте с ЛейдитУ Ди... Mr. Green

Гюмюш виси у ресторато и чека Мехмедя, а па той налазен от онуй мазното Берилчето и на сабах Афиончето сърдита го играе па Мемо тръчи по нея по пижамити да й се моли  Mr. Green

# 536

Joy Joy Joy Joy Joy Joy еле па ти ...  Joy Joy Joy Joy Joy най-обраната! hahaha
newsm47 виж как ти се усмихвам...

# 537
Зизуно, айде ся, не обиждай Ората, по-обрани били, айде холан  Joy Къде ги нареждаш у прИфЪрцунените  Crossing Arms

Па я съм обрана...неам диплома...до 2-ро отделение стигнах... Mr. Green Joy Joy

# 538
Па яз не помни ко дава'а днеска... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 539

Па я съм обрана...неам диплома...до 2-ро отделение стигнах... Mr. Green Joy Joy

И до там с връзки нали  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт