Север-Юг - тема 19

• 21 072
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мемо newsm18 newsm18 newsm18 Мемо  ura  ura  ura Мемо newsm18 newsm18 newsm18

# 631

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
айде, чакам едно анализче и от теб и от Инка  Peace
Марги  Heart Eyes не мога да приема за лично мнение някои неща ... съжалявам! За мен това е подло, неуместно и низко - да споделяш своите си размисли за някой, когото изобщо не познаваш и то по толкова гнусен начин ... И говоря не само за Башак и Киво, а по принцип. Можеш да си мислиш каквото си искаш, дори да го кажеш, но да твърдиш, че това е реалността - не мисля, че е редно. Може да не я харесват Башак - тяхно право, но защо хулят жената, че действала отрицателно на Киво, че щяла да го погуби и т.н глупости, след като нямат идея каква е истината. А според мен - това е само огромна завист към нея, нищо повече. И се чудят какви ли не компромати да извадят срещу жената  ooooh!

# 632
На мен ми е бозава серията...Ина да прай... Laughing
Яз освен, ако ми дойде муза да офулим Гюла дет се развени...друго не се сещам... Mr. Green

# 633
Яз освен, ако ми дойде муза да офулим Гюла дет се развени...друго не се сещам... Mr. Green

Баш на тая тегава серия ни мЪ чакайти  Naughty

# 634

Па ние и у разлабената серия вчера не успехме те дочакамИ... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 635

Па ние и у разлабената серия вчера не успехме те дочакамИ... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Ко ми разговаряш, нали сме у конфликт!  Crossing Arms Па и днеска ме посети музата, ма кат видех ко дават  си тръгна с 300 тая муза  ooooh!

# 636
ДвечИрка щи прайм пилатес отгоре... Mr. Green
Ама тва ако немам проблем с вестибулара... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 637
Ама тва ако немам проблем с вестибулара... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Хаир, хаир! Нема пием поЙчи с тебе от после ма зарезваш!  Crossing Arms

# 638

Хаир, хаир! Нема пием поЙчи с тебе от после ма зарезваш!  Crossing Arms
Хайр, хайр...ама нема мой да устискаш кат отвори ЛейдитУ библУтечката... hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 639

Марги  Heart Eyes не мога да приема за лично мнение някои неща ... съжалявам! За мен това е подло, неуместно и низко - да споделяш своите си размисли за някой, когото изобщо не познаваш и то по толкова гнусен начин ... И говоря не само за Башак и Киво, а по принцип. Можеш да си мислиш каквото си искаш, дори да го кажеш, но да твърдиш, че това е реалността - не мисля, че е редно. Може да не я харесват Башак - тяхно право, но защо хулят жената, че действала отрицателно на Киво, че щяла да го погуби и т.н глупости, след като нямат идея каква е истината. А според мен - това е само огромна завист към нея, нищо повече. И се чудят какви ли не компромати да извадят срещу жената  ooooh!

Фенче Heart Eyes Hug newsm10 newsm51, много хубаво си го казала.

Марги Heart Eyes Hug, с цялото ми уважение към теб, знаеш колко ценя толерантността, но това не  е просто различно мнение, то е злобно, хейтърско и аз не знам още какво да го нарека. Ами дайте по тази логика да не спазваме никакви морални неписани закони и да си говорим всеки каквото му дойде на ум. Ами те в Америка хората за една обида могат да те осъдят примерно. Не съм съгласна, че може да изливаш отровата си по хора, които надали някога ще имаш шанс да опознаеш. Евала на Башак, че не е изтрила коментарите, защото аз ако бях щях да ги махна със сигурност. Сега, ако вземе да си заключи и профила жената, ще видим едни снимки на куково лято hahaha hahaha hahahaКакто се казва мразя да мразя, но в случая малко така се получава Simple Smile Не стига, че трябва да сме и благодарни на жената, че ни прави съпричастни към личния си живот, т. е този на Киво, ами и да я мразим, че е с него Joy Joy JoyТо поне да имаше шанс някоя да бъде с него да я разбера, пък то ей така само за спорта да си плюем Joy Joy JoyЕ ми, не ми е приятно да им чета тъпите коментари, то не и че ги разбирам и ги чета, ама нейсе Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Hug, видях, че имаш повод днес да празнуваш, не разбрах много какъв, видях, че другите момичета ти честитят, та честито и от мен Simple Smile

# 640
На мен пък мнооу ми е зор с кой си лега Киво... Mr. Green
Да прави каквото си иска, да не ми седнал на софрата или да ми е легнал в чаршафите та да съм заинтересована... Laughing

# 641
Фенче,  Hug

Така е, аз лично свързвам едно такова чуждо мнение с подобен изказ и намеса в личното пространство на някого другиго, като да влезеш в нечий друг и чужд свят и нахално непоканен и с "кални" обувки.  Crossing Arms

За мен дори е повече обидно не за адресата на подобно мнение, а за самия адресант. Mr. Green
Но кой може да попречи на някой който е решил да се излага сам? Wink

# 642
Току що се прибрах, навън е много горещо но пък ми е супер настроението Party в такива топли и слънчеви дни.
Да се разхладим с Магнум. Grinning

# 643
Еххх тоя Магнум  smile3508 smile3508

# 644
Miss60,  Heart Eyes
Първо радвам се, че си сред нас в темата, макар и повода да е подобна тема.

Разбирам те напълно, и на мен ми остава неприятно усещане след прочета на подобни неща, още повече толкова незаслужени и за Киво и за Башак, то и за когото и да е изобщо когато се отнася до личният му живот.  Crossing Arms

Има хора като кактусите- бодат от злост, щота са си такива- злостни и няма как доближиш ли ги- ще пострадаш сам и ти.
Но така го е измислила и природата, всеки с различието си, така се огигурява и многообразието й все пак.
Усмихваш се и подминаваш- има толкова други хора-цветя, и ароматни и красиви...а и без бодли!
Надявам се, по-често да ни навестяваш и по по-хубави поводи, обещаваш ли? Hug

Да ви предложа една от любимите си истории...за клюките... Thinking

Приказка за клюките...

Веднъж една жена разпространила клюка по адрес на своя приятелка.
Само за броени дни всички знаели историята.
Приятелката й била дълбоко наранена и засегната от постъпката й, но нямало какво да стори.

Минало се време и жената разбрала, че слухът който разнесла, е напълно лъжлив.
Разкаяна за стореното, тя отишла при един стар мъдрец, с молба да й даде съвет, как да поправи грешката си.

- Иди на пазара - рекъл й той, - купи едно пиле и го заколи още там.
Оскуби му перата и ги пускай едно по едно из целия път, докато се прибираш вкъщи.

Макар да останала изненадана от съвета, жената изпълнила заръката.

На следващия ден тя отново отишла при мъдрия старец и той казал:

- Сега се върни обратно, събери всичките пера, които пусна вчера и ми ги донеси.

Жената тръгнала по същия път, но вятърът бил отнесъл всичко.
След няколкочасово обикаляне, тя успяла да намери само три пера...

- Виждаш ли - въздъхнал старият мъдрец, - лесно е да ги пуснеш, но е невъзможно да ги събереш обратно.
И с клюката е така.
Не ти трябват много усилия, за да я разнесеш, ала направиш ли го,
след това никога не можеш да поправиш напълно сторената злина...

Източник: http://www.pozitivnoto.info/2008/06/prikazka-za-kliukite.html

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 16:10 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт