Север-Юг - тема 19

• 21 035
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ааа Айра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз Джема не съм я забравила и сериала не съм.
Когато гледам снимките на филмчето ни, ми става едно такова тъжно, че го няма.

Е, няма го, ние нали сме тук?  Mr. Green Hug

Ками, аз като те видях и се сетих за Джема  Laughing  hahaha Иначе я бях забравила, както и другата кипра. Той Кивчо понеже ни е на гости, мометата ги баннахме  Laughing

# 706
Миме Hug, ами като не искаш да го гледаш в нета, ще тъгуваш, кво да те правим Mr. Green Wink

Зизке Hug, аз вече запознавам роднини и прияетели с твоето творчество, така, че си повече от отразена Mr. Green hahaha

Фенче Heart Eyes, ама верно тия рускини за кви се мислят Mr. Green, завиждат ли, че тяхното руско кино няма такива успехи в момента, натам ми тече мисълта newsm78

Роминка Hug Joy Joy

# 707
Зизка  Heart Eyes чувствай се специално поздравена   love001

Роминка  Heart Eyes така е, добре че поне вие сте тук  Hug

Айра  Heart Eyes такава съм си, какво да се прави.  Hug Не се предавам аз  Simple Smile

Ама вие всички ли сте го изгледали вече филма?  Thinking Само аз ли тъна в неведение?  Shocked

# 708
Аирче!  Hug Аз имам такива впечатления от рускините, с които съм контактувала, грубовати и безцеремонни. Така че не се учудвам. То не че и тук нямаме такива, но ми се струва крайно невъзпитано да пишеш грубости на човек, когото не познаваш.

Марийче, аз го гледам за втори път.

# 709
Избръснат специално заради мен?  Shocked Shocked Shocked  Joy Ама то това си е празник бе!  Mr. Green
Фенче, нека обсъждат. Аз отдавна съм казала - умна рускиня не познавам. Дано не засегна някого тук.  Hug Heart Eyes

# 710
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Олеее, резила ми излезе извън пътя... Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
Алекс, Ками, Зиз, привет и за вас! Hug

Зиз, мен що ме слагаш в кюпа, аз винаги те поздравявам... Rolling Eyes
Че даже и не се сърдя като ме подминаваш... hahaha hahaha

Ааа Айра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз Джема не съм я забравила и сериала не съм.
Когато гледам снимките на филмчето ни, ми става едно такова тъжно, че го няма.
Прибавам се към помнещите... bowuu Joy
Днес съм пак с Гюней, поне ми се ще...
Само дето компа ми има друго мнение по случая... #Crazy
Като пиша кратко е ОК- слуша и се подчинява, като реша да нагазя в дълбокото...
и срив...

Ками, сменила си визията...добре изглежда подписа ти. yes
За "сополивото" Джемре-промяна май... йок му...  hahaha hahaha
Но поне пак ще сме обхванали спектъра "от-до" в мненията...
демек-  ранообразието ще го осигурим на макс... Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 12:44 от margita9

# 712

Joy hahaha Зиз!  Hug Heart Eyes Ти се моли и у вестника да не се прочетеш  Mr. Green

# 713

Joy hahaha Зиз!  Hug Heart Eyes Ти се моли и у вестника да не се прочетеш  Mr. Green
Роминке, Heart Eyes Hug нема опасност да влезем у вестника, че мнооу цензура требе... Joy hahaha
Ама пак Буюк резилик у Трайковци... Joy Joy Joy

Марги, Heart Eyes Hug аз казах по дифолт...демек и да ме нема да съм поздравена по подразбиране. Peace
Инак не се оплаквам от теб...освен веднъж кога ме беше пропуснала. Laughing

# 714
Зизка  Heart Eyes чувствай се специално поздравена   love001

Роминка  Heart Eyes така е, добре че поне вие сте тук  Hug

Айра  Heart Eyes такава съм си, какво да се прави.  Hug Не се предавам аз  Simple Smile

Ама вие всички ли сте го изгледали вече филма? Thinking Само аз ли тъна в неведение?  Shocked
Охооооо, аз даже няколко пъти а пък сцените между Кузей и Джема нямат чет и брой.
Привет и на появилите се  Hug..... Hug след мен.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 12:25 от Neidjal

# 715
Зизункеееее  Heart Eyes привет, мило! wavey Кво значи по дифолт ... ще те поздравявам, кога се появиш  Mr. Green нема такива работи ...
Взе ли да гледаш Курето и Шурето  Joy Joy Joy Joy newsm78 Много ми е ценно твоето мнение за сериала, да знаеш! Heart Eyes
Ками  Hug примири се душко, много ще гледаш Джемс ти  Joy Joy Joy Joy
Марийче  Heart Eyes аз честно казано, вече не помня за кой път ще ми е гледането  newsm78

# 716
Фен Heart Eyes Hug шЪ воайорствам сериалчИтУ, ама чей се настроИм така да се каже. Mr. Green
После ше се изходим компИтентно по наболелите въпроси... Laughing

# 717
Зиз, от недоглеждане мое ще да е било само... Rolling Eyes
Ето, сега и Надето,  Hug  съм изпуснала... Embarassed

Уж, чета всичко и наред, че и по два пъти някои неща... hahaha  Wink

Ама, май ще трябва да потретвам... newsm78 Joy

Веднага си вземам бележка...каква музика харесваш?
Едно муз. извинение да предложа, става ли... Hug

# 718
Maрги Heart Eyes ше се самопоздравя от твое име... Party Party Party Party Party Party

dance dance dance dance dance dance dance dance dance

# 719

Аууу сега се сетих ще те постна във фейса  на "Аз обичам турските сериали "мноу яка страница Mr. Green

Мими Hug, споко и аз не съм го доизгледала, карам бавно и славно , но в Кейфито няма всички серии преведени, а там качеството е най-добро Mr. Green

Марги Hug, виждаш ли и компа ти е обявил бойкот на дългите анализи Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт