Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 57 194
  • 986
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Голяма трагедия. За съжаление шахтите във Варна не се почистват.

# 121
Ох,голяма трагедия.Цяла нощ не съм мигнала,следим извънредните включвания и снимки в нета.Двете детски телца не ми излизат от акъла.Пълен ад!!! Съчувствам с цялото си сърце на всички засегнати и се моля да спре този порой.Материалните щети са огромни,но най-важно е да няма повече жертви. Sad
Управниците ни дори не искам и да ги коментирам! Всички до един са за публичен разстрел!

# 122
  • България-Швейцария
Понякога наистина нищо не може да се направи.
Онзи пълен подлез го видях на живо в София по Тошово време, и не беше кой да е, а на НДК, тогава уж се поддържаха повече шахтите. Извадих късмет да не съм от влезлите там малко преди това.

Ужасно е просто, нека спре да вали, после ще анализираме.

# 123
понеже не гледаме телевизия у дома , случайно научих от фейсбук през нощта ...не съм мигнала , след което..побърках се ..това е голяма трагедия  Sadгорките хора  Sad Cry

# 124
  • В сърцето на моите съкровища...:)
От вчера следя новините и не мога да повярвам какво се случва!
Стана ми много тягостно като научих за жертвите! Бог да ги прости!

Отвратих се от изказванията на управляващите...Що за хора?!
За съжаление, дори доброволците, които са се организирали в помощ на пострадалите не е имало кой да ги упъти.

Искрено съчувствам на пострадалите!
Ако има начин с нещо да помогнем от другите градове...

# 125
Колите наблъскани една върху друга, намерени били под тях трупове. Никой не очаквал такава силна вълна да удари.

# 126
  • София
Мишана,

https://m.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fm.facebook.c … 985.html&_rdr

Това е фейсбук група. Може да следиш там.

А това е таблчка, в която може да се впишеш.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/tz0in59jYh7FE2brAt_Fryg/htmlview#gid=0

# 127
На много места казват, че изсичането на дървета "помага" на природата(в частност и над кв. Аспарухово във Варна). И си е така. И после се чудят защо няма кой да удържи водата. Снощи дъждът беше наистина много, но и ние хората сме виновни. Дано дойде лятото по-скоро и да няма повече такива бури....

# 128
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Елл, благодаря ти!

# 129
Пазете се, бе хора! Природните стихии не са шега работа...
Чета нагоре - какви изпити в това време? Няма изпит, по-важен от човешки живот. Нито автомобил (като гледам по клиповете как газят в пороя да си гонят колите), нито друга някаква собственост...
Стойте си вкъщи, не излизайте навън! Няма да се срине светът, ако един ден не отидете на работа, на училище, на лекции, на кафе или където там искате да отидете.
Пазете се, моля ви! Не влизайте в новините!

# 130
  • София и там където не се пуши
Някакси да помолите модератор, всички важни линкове за помощ, да ги качи на първия пост, а създателя на тази тема, мисля, че все още може сам да направи това.

# 131
  • София
Добро утро, макар че не е добро за варненци.

Не мога да се свържа с приятелката си от кв. Аспарухово и съм силно обезпокоена. Нямам представа как да я намеря.  Confused

# 132
Някакси да помолите модератор, всички важни линкове за помощ, да ги качи на първия пост, а създателя на тази тема, мисля, че все още може сам да направи това.

Какво конкретно имаш предвид?
Ще опитам да редактирам, само кажи какво точно искаш да сложа, че не разбрах.

# 133
  • Най-красивата страна
Живея в централната част на града .В момента не вали много, но излезе много силен вятър и мисля ,че пак ще има буря.

# 134

Не мога да се свържа с приятелката си от кв. Аспарухово и съм силно обезпокоена. Нямам представа как да я намеря.  Confused

Аз също опитвам повече от час да се свържа с хора в Аспарухово ул.Балатон 26, но уви. Душата ми се е свила, като гледам какъв ужас е ..........

Общи условия

Активация на акаунт