Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 312
  • 986
  •   1
Отговори
# 105
  • варненка от София
Ох, засилва се дъжда и сякаш няма изгледи да намалее. Обикновено от балкона си виждам осветен аспаруховия мост, сега не се вижда. Вали, мамка му, вали...

# 106
  • Разпиляна във въображението
Ужасна трагедия.

# 107
  • София
Надявам се да не се сбъдне предричаната втора вълна. Дано имате късмет във Варна! Стискам палци утре да е по-добро положението!

Да почиват в мир загиналите и съболезнования на близките им  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 108
Как е положението в другите квартали на града? Червения, Чаталджа, Левски...? Трябва да пътувам до там от Добрич, имам изпит...А направо не знам как да тръгна от тук Sad

# 109
  • варна
Не зная как е из целия град но от 8-9ч до сега не е спряло да вали 5.20ч

# 110
Бог да прости жертвите! Имам близки в Аспарухово, не мога да се свържа с тях. Живеят буквално на канала ... не смея да мисля за лошото. При нас протече покрива, но това е бял кахър. В тази ситуация за такава щета да се моли човек.

Криси, по-добре се опитайте да отложите изпита. Днес ситуацията тук ще е много усложнена. Не случайно е обявено бедствено положение.

Защо не са изпратили поне един хеликоптер ?!

Сигурна съм, че цялата техника, която е в състояние да помага, без опасност за операторите й е била включена. Не е разумно да се рискуват повече животи.

# 111
Няма изгледи за отлагане на изпита...След малко тръгваме, баща ми ще ме води.А някъде пишело, че пътят може и да е затворен.
Искам само да идем и да се приберем по живо, по здраво!  Praynig

# 112
  • при моите деца .....
Толкова голяма трагедия.
Да почиват в мир загиналите!  Flowers Rose

# 113
Криси, не тръгвайте. Пътя за Варна е затворен.

За всички желаещи да се включат с лична помощ за пострадалите - ЗАПОВЯДАЙТЕ в 10 ч. пред Катедралният храм "Успение Богородично".

# 114
За няколко часа паднал дъжд, който по принцип е за целия месец Юни.

# 115
Току що в сутрешният блок на Нова съобщиха, че по данни от сателитни наблюдения в пострадалият район падналният дъжд е  бил с нива до 110 литра на кв.м. Това е количество за два месеца.

# 116
За един месец, те се объркаха по Нова. По сателитни снимки измерили около 100 литра на кв.м., а средно за месец Юни е около 50 литра на кв.м.

# 117
Тъкмо слязохме пред входа и ми се обадиха да кажат, че всички пътища в района са затворени! Било ад, леели се реки  Confused

# 118
Как се пълни ЦЯЛ ПОДЛЕЗ с вода?  Shocked

# 119
  • България-Швейцария
Веднъж съм го виждала това, все се надявах да не ми се случи пак, но уви.
Направо не е за вярване, ужасни картини видях, горките хора Cry

Притеснено ми е за близки и колеги, които са в града, дано се обадят след няколко часа.
Дръжте се, момичета, трябва да спре, не може вечно да вали.

Общи условия

Активация на акаунт