Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 268
  • 986
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ужасен и грозен махленски спор. Отвратителни изказвания.

# 91
  • Sofia
Думи нямам. Ама поне единия да се усети да преустанови тоя жалък диалог.

Аз превключих, не можах да ги издържа!
Жалка държава сме!! За нищо не е помислено предварително, нищо не се контролира, от нищо не сме предпазени...измираме като пилци!
И дори 10 пометени жертви и огромна трагедия не са в състояние поне за два часа да обединят тея идиоти!!
Много се ядосах #Cussing out

# 92
  • в рока
Аз не се ядосах, аз се отвратих.Аман!!Жалка работа!

Господ да ни пази, защото на друго не може да разчитаме, за пореден път се убедихме.

# 93
# 94
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Звънял на грешен номер..... нямал му телефона.....така прочетох току що. Оф оф оф, Българийо.....

Те са на подчинение на кмета и са чакали да им звънне ли?
Дано Господ ни пази от бедствия.

Един на друг са си звъняли...  #Cussing out ще се побъркам просто.

момичета, нощта няма да е лека и аз със сигурност няма да мога да заспя. Сигурно и много от вас също. Ще следя новините и ще се надявам да няма втора вълна. Утре денят за цяла България ще бъде кошмарен.  Cry

# 95
  • Варна
Току що видях изказването на Цветелин Йовчев. Нямам думи, срам ме е, че живея в България.
БСП и ГЕРБ забравиха за трагедията, и започнаха предизборната кампания.
Бог да прости жертвите  Sad

# 96
Аз изобщо не ги гледам тия, да си седят там където са си. Само допълнително ще усложнят организацията, която и без това куца.

Дъждът започна да се усилва  Sad

# 97
  • София, България
Еб**и излагацията беше тоя разговор между двамата! Направо ме мога да повярвам какво чух! Нямат срам тия хора!  #2gunfire  #Cussing out

# 98
Добре, че хората вече започнаха да се организират:

https://www.facebook.com/groups/516658631790340/

# 99
Пуснете си на Канал 3 там също дават за трагедията.
Аз също съм от Варна но живея в централната част и тук не е чак толкова зле. Но в Аспарухово е някакъв ад.

# 100
  • София
Нямам думи.  ooooh! И то в такава ситуация......

# 101
  • Варна
Тъкмо си мислех как преди около 10 години имаше един порой, спомням си, че беше 60 л/кв.м. и нямаше такова чудо, само няколко наводнени мази. И се чудех сега какво е туй бедствено положение от някакви си 35 литра. Докато не попаднах на статия, в която пише, че частна метеорологична централа е измерила 107 литра  Shocked Shocked Shocked Не знам дали да вярвам, но ако наистина умишлено са ни излъгали... не знам.  ooooh!

Аз цял ден съм си в нас, но гърмежите бяха умопомрачаващи. Подскачах на няколко пъти. Дъждът беше като перде, не се виждаше нищо на 200 метра. И аз съм на високо, но от неасфалтираните улици към вилните зони цялата кал, треволяци и камъни са се свлекли надолу и са запушили всички шахти по Хр. Смирненски. Приятелят ми се прибра от работа и каза, че водата е стигала фаровете на колата... Апък преди малко видях мокро петно на тавана в коридора.  Sad

# 102
Аз писах на мой приятел в мрежата, но не ми отговаря. Писах му и смс, има доклад, но не отговаря. Много сме си близки и винаги ми пише, а сега е кофти да чакам. Дано са добре той, семейството му, жена му, дечицата, всички.

Hug Didi168

# 103
Първо чух, че нямало достъп до квартала, после за удавени, а сега и за 5 напълно разрушени къщи. Защо не са изпратили поне един хеликоптер ?!

# 104
  • Варна
Първо чух, че нямало достъп до квартала, после за удавени, а сега и за 5 напълно разрушени къщи. Защо не са изпратили поне един хеликоптер ?!

Добър въпрос. На парада на корабите кръжаха поне 5...

Общи условия

Активация на акаунт