Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 611
  • 986
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В момента гледам канал 3 само цигани наредени на опашките за помощи  #2gunfire Ей плачат за унищожение  #2gunfire Един мъж се обади и много хубаво попита: Защо колите с помощите не минават по къщите, които най-много са пострадали? Защо само мангалите трябва да вземат защо?

Дудинка  Това днес ли? Няма ли край вече  Cry

Няма ли кой да ги спре тези хора?!  ooooh! Все те най-пострадали, най-нуждаещи се.......  ooooh! Аман!  Crossing Arms

Има ли информация за 7-годишното дете? Потърси ли го някой от роднините или още е само?  Confused

# 511
Майката на детето каза,че щяла да дойде да си го прибере от Варна.

# 512
  • Някъде там
http://petel.bg/Nov-poroy-se-izsipva-nad-Dobrich--Kanalizatsiyat … ashha-voda__75596

Сигурно идва и насам  Sad  

Издирват се и още две деца  ooooh!

Милата женица  Tired http://petel.bg/Potop-otnese-manastira-Sv--Bogoroditsa__75591

# 513
  • София
Майката на детето каза,че щяла да дойде да си го прибере от Варна.

Бабата и каката не са намерени, така ли?  Confused Ужасно! Това дете не ми излиза от акъла. Как показваше крачетата си.  Confused

# 514
# 515
Приятеля ми сега е в Аспарухово с още две момчета като доброволци, казва, че е страшно, като на война. Sad Да почиват в мир загиналите Flowers Rose  И дано да спре най-после тоя дъжд. При нас няма нищо, ние сме в Левски, но преди малко пак валя силно. Много ми е мъчно и страшно Cry
Скрит текст:
От вчера на много места във Фейсбук виждам статии за ХААРП, признавам си, за първи път чух за това чудо. Не знам какво да мисля, не искам да вярвам. Вие какво мислите? Ето две клипчета, които ми попаднаха.
https://www.youtube.com/watch?v=fsGYOMq8Mvo&list=PLrU-RSKRfj … c3tnCeuqR2Ozics34
http://svetovnizagadki.com/bulgarin-pokaza-haarp/

# 516
Въздържах се да коментирам. Пращах смс-и. Всеки път, когато се случи нещо такова, се появяват хора да оплескат организацията, да разграбят или изхвърлят помощите. Това по никакъв начин не трябва да ни демотивира да помагаме, както можем. Пращайте, каквото можете! Не се влияйте от цигани, кметове, простотии...Тях винаги ще ги има и не можем да знаем в кой момент каква роля играят. Важното е хората да сме Хора и да се подкрепяме!
Вярвам, че доброволците ще помогнат много. Със сигурност знам, че от София са тръгнали много такива, които предишни години се включваха в други инициативи. Ако до днес не са имали възможност да се включат- са на път за там. организират се, ще помогнат. Не са поддавайте на манипулации и конспирации- това на никого няма да помогне.

# 517
Всички помощи за мангалите,все те са наредени...няма ли кой да ги ограничава бе  #Cussing out Бедния данъкоплатец пак на улицата ще стои с 300лв заплата или 200лв пенсийка...Е*гати държавата,егати чудото и всичко  #Cussing out #Cussing out Как да останат млади хора...
И защо се дава само Варна.Положението в Добрич ,ама никак не е розово,дори в момента пак вали...Хората тъкмо пооправиха нещата,отводниха и пак на ново... Cry тея медии са нещо ужас.Много информация бе спестена... #2gunfire

# 518
  • ВАРНА
Аз също искам да помогна като занеса дрехи,памперси,но честно казано се колебая къде,за да отиде всичко наистина при нуждаещите се...

# 519
Положението в Добрич ,ама никак не е розово,дори в момента пак вали...Хората тъкмо пооправиха нещата,отводниха и пак на ново...

Напълно съгласна. Там има сериозен риск от заразяване. Водите, които се оттичат нанасят страшни поражения, но поне се оттичат и след тях се чисти, а там с това натаяване ... Трудно ще е.
А и друго има - унищожени са огромно количество посеви. Никой не говори още за това, а май трябва. Как ще се храним тази година? Колко ще струва хляба ни?

# 520
Пълен АБСУРД! Крайно неадекватно отношение на властите,то е ясно,от тях нямаше и какво друго да се очаква просто.Изключително огорчаващ е и факта,че само си чешат езиците и хал-хабер си нямат да хванат да помогнат на хората.Ние пращаме смс-и-да ,обаче за кой зъб по-напред? А това за мангалите направо отказвам да го повярвам .... Дами,много хубаво сте го казали-Защо всички богаташи,политици,невероятни бохеми,спортисти и т.н не хванат да помогнат?Защо големите вериги не хванат да пратят храна и вода на Нуждаещите се? Кога най-накрая някой ще направи нещо по въпроса да се нормализира ситуацията, доколкото е възможно и да се предотврати появата на още евентуални сривове (както има инфо,че продължава да вали порой.)? Просто нямам думи....не им прави чест всичко което се случи,нито жертвите ще се върнат,нито времето,а най-накрая след като всичко свърши ,остава само черната статистика.

# 521
Колко ще струва хляба ни - те и без това се чудят за причина да го вдигнат,нищо чудно да стане 2лв. В Добрич водата е най-скъпа и най-често стоим без нея.Сега заради липсата й може и недай си Боже да тръгнат зарази. ooooh! Ама медиите това си го мълчат и дъвчат само върху Варна.Ние тук не сме хора,не сме пострадали...Може ли такава простотия и безобразие и безотговорност...кой знае кой обира сума ти и парички сега от трагедията на хората.Яд ме е за жалката ни държавица... #Cussing out

# 522
Такааа... Исках да напиша коментар, но знаех че ако си изразя напълно позицията и ще бъда изядена с парцалите. Сега като че какво става обаче и виждам колко съм права ме обзе яд. 
Наистина е голяма трагедия, бедствие ... и голям кошмар за всички.... и с жертви ... Сърцето ми се свито !
Ноо!!!
Българският народ , от беден по-беден, организира и праща от имането и нямането си за пострадалите ! И всичко това не отива при напр. баба Мария, дето има една къща, построена с честен труд, с мебели от ранния соц. и скромна покъщнина,( тая баба сега роне калта от къщата си). А на опашките висят ромките с ромчетата... и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ на всяко ДЕТЕ се полагало помощ!!! Какво да кажем за тези дето са с 5-6 с НЕИЗВЕСТЕН по документи баща.
И да .... най-вероятно помощи ще отидат при тези дето мноого пряко или косвено са допринесли за трагедията... да
възстановяват незаконни жилища ..
МНОГО МЕ Е ЯД!!!
От телефона пиша и може би звучи несвързано ...

# 523
Напротив! Звучи съвсем свързано и ясно. Тези, които раздават помощите не виждат ли? Защо дават помощи само на цигани, или мислят, че българи не са пострадали? Кой позволи разни случайни хора да разпределят изпратените дарения? Тези хора са случайни. Иначе не биха допуснали пострадалите да останат съвсем без никаква помощ, а тя да се дава на цигани.

# 524
  • София
Бог да показва милост на бедстващите! Дано няма повече дъждове!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт