СЕДМОКЛАСНИЦИ трепетно очакване на I тур - седмична (20.06-26.06)

• 64 101
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Банкя
Много съм тъжна. Не сме приети нито по първо ,ни по второ , ни по трето желание. Sick Sick
Толкова искаше това 51-во СОУ
Къде мога да провера какъв е бала в това у-ще?

# 1 186
: tarlio

Статистиките в рио ама не ги виждам newsm78

http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/v-pyrva-nemska-gi … aj-trudno-6015764

# 1 187
  • Банкя
Защо балът който е посочен в министерството е с 1 единица по-нисък от това което ние изчисляваме

# 1 188
  • Банкя
   НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ 2014

КЛАСИРАН
с бал: 25.502

по 8 желание
137 СОУ Ангел Кънчев
Техн.предпр. бизнес-АЕ
Tyxo.bg counter
Има 4 по мат и 5 по български

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 01:35 от tarlio

# 1 189
Честито на всички приети в желаните училища!

Успех на второ/ трето класиране на останалите!

Форумските мами са железни!  bouquet

Сега с риск да ви разсмея ще си задам въпроса, с уточнението, че нямам седмокласник и не съм подготвена като вас.
Чета из медиите следната информация и се пуля и не мога да разбера каква е разликата между болднатите:

За поредна година с най-висок минимален бал се влиза в Първа немска гимназия - 34,502 от 36 максимален бал.

Следва Софийската математическа гимназия с минимален бал 34,332 и 73-то училище - 33,900.

Това съобщи началникът на Столичния испекторат по образование Ваня Кастрева, цитирана от БНР.

Най-високият мининален бал е за паралелката в Софийската математическа гимназия "Природоматематически профил с немски език".

Моля, обяснете ми!

# 1 190
tarlio,
Мисля, че са взели три пъти оценката по МАТ и един път оценката по БЕЛ + оценките от дипломата

# 1 191
   НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ 2014

Изпити
   Оценки от НВО    Оценки от НВО и
допълнителен модул
(оценки, с които се кандидатства)
Изобразително изкуство

Български език и литература

4.733

4.913
Математика

4.400

3.863

Резултат от класиране
I класиране:
   КЛАСИРАН
с бал: 25.502

по 8 желание
137 СОУ Ангел Кънчев
Техн.предпр. бизнес-АЕ
Tyxo.bg counter
Има 4 по мат и 5 по български

Балът е по-нисък от този, който сте изчислили, защото за тази паралелка ( Техн.предпр. бизнес-АЕ) се взима оценката по математика от НВО, умножена по три,а по БЕЛ само веднъж
4.913+3*3.863+4+5=25.502

Това, което сте изчислили е за чуждоезиков профил

# 1 192
  • Банкя
: tzvety_r Благодаря ти много . Да така е . Трябваше нещо с български ама нали той си ги избираше.
Здраве да е. Ще опитаме на второ , но явно няма да стане в 51-во

# 1 193

Ще опитаме на второ , но явно няма да стане в 51-во

Успех  newsm10

# 1 194
  • Пловдив
Явно емоциите от предишния ден здраво ме държат - от 3,30 ч. съм будна и обмислям документите, с които днес ще се записваме. Приготвила съм сума от 300 лв. за задължителна униформа, учебник по англ и охрана. Дано стигнат.
Почти всички познати деца около мен са приети по първо желание. Витае някаква еуфория.

За мен лично е изненада, че с най-висок минимален бал в Пловдив е Системното програмиране. Знаех си, че паралелката по принцип е силна, но винаги е била с минимален бал около 33,5. Когато избрахме тази цел /преди две години/ тръгнахме с идеята, че задачата ще е  доста трудна, но все пак достижима със стабилна подготовка. Сега се моля да има поне 7-8 момичета вътре за цвят и красота, а и да могат организират момчетата.  Mr. Green

Честито на всички, приети там, където са желали!
Успех на всички, които не са приключили с лудницата на 7 клас!

# 1 195
Ако някоя мама на момче чака на второ класиране за 91-во, ние със сигурност ще освободим едно място. Бяхме го писали като второ желание по мое настояване, а то взе, че точно там влезе. Синът не ще и дума да се издума за немски и каза, че ще ходи на трето класиране, ако не влезе на второ в СМГ с АЕ. Слава Богу при недостиг от 0,001, мисля, че няма да има проблем да влезе.
Някой да освобождава място в СМГ/АЕ ?

Пак честито на доволните от първо класиране и успех на чакащите второ!

# 1 196
Ако някоя мама на момче чака на второ класиране за 91-во, ние със сигурност ще освободим едно място. Бяхме го писали като второ желание по мое настояване, а то взе, че точно там влезе. Синът не ще и дума да се издума за немски и каза, че ще ходи на трето класиране, ако не влезе на второ в СМГ с АЕ. Слава Богу при недостиг от 0,001, мисля, че няма да има проблем да влезе.

Чакай сега, на мен ли ми се спи още или нещо не разбирам? Ако сте писали на първо място СМГ/АЕ, а на второ 91НЕГ, как балът не е стигнал за училището с по-нисък минимален бал?

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 07:00 от АнгелаБ

# 1 197
  • София

Чакай сега, на мен ли ми се спи още или нещо не разбирам? Ако сте писали на първо място СМГ/АЕ, а на второ 91НЕГ, как балът не е стигнал за училището с по-нисък минимален бал?
Има по-слаба оценка по мат. Балът за СМГ =3ХМАТ+1ХБЕЛ+...

# 1 198
Сайта на Първа ЕГ-Варна е блокирал, някой ако знае какво документи изискват за записване, моля, да пише.

# 1 199

Има по-слаба оценка по мат. Балът за СМГ =3ХМАТ+1ХБЕЛ+...
Знам си аз, че не трябва да се изказвам поне до 10,00 часа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт