КГБ = Клуб на Готините Баби - 147.

• 51 016
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
мога да слушам всичко по радиото, без арии и депутати.  Laughing

БИНГО, Айша! Изтрепа рибата! Ооох, ще се превивам от смях докато стигна до леглото!
Кари, миш-машът се случи най-ненадейно, внезапно. Длъжница съм ти. А за наполеонките беше голям цирк, ще разказвам.
Майче, мед и масло за утре на Теото /така си е викал мъжътми сам, а щерката - Тейче/! Дано ти стане супер погачата! И не се преуморявай, да не ти се образуват бръчки на чудната мила муцунка.
как съм се справяла по рано ,а сега не мога,.. . hahaha

Туй, Борянка,  се питат всички от нашата... мхмхмх... прекрасна втора младост. Аз си отговорих отдавна: ами вече правя всичко два пъти по-бавно. И се заклех никога повече да не бързам! Ще изнеса беседа по въпроса. Аз, Светкавицата.
Сега обаче изнасям втората си младост накъмто  smile3550  grinning012  bath smile3524
Извинете ме за обстоятелствеността!
Флооо!!! Таниткааа!!! Абе и ти /последната/ си за  smile3537

Светалчо, нали не си от най-докачливите? Толкова е хубаво да си пишем за музика!  dazzler1

Лека нощ!

# 361
  • София
Привет милимоички киликанзери и кукундрели. С две думи-привет красавици  bouquet
Ей ме на на софийска почва. Прибрахме се в ранния следобед. Направихме едно дълго пътуване, ама то с деца си е така. Спирахме за пиш, за сладолед, за зареждане на гориво, за обяд.
Изчетох ви от край до край. Ей, то много срещи, много приятни изненади, а и кОлтурно мероприятие. Много жалко, че толкова хубави емоции съм пропуснала. Здраве да е, четох ви и от сърце ви се радвах.
Как ми се иска преди да заминем с внучетата за вилата да ви видя, но моята приятелка Лариса би казала: Размечталась...Единствената ми мъничка възможност е понеделник, 7.07. привечер, но за сега си мълча, а ако се отвори по-голяма възможност, утре ще пиша.
Отивайки на село, положението с и-нета става съвсем тегаво. Лелееее, как ще ми липсвате. Там съм като на остров Корекоредут. Телефоните нямат добър обхват, а за и-нет да не говорим-направо липсата го е хванала. Е, все някак ще се преживее. А четирите внучета да се надявам няма да ме оставят да скучая. Като се върна, а това ще е в края на юли ( до тогава съм се цанила да ги гледам в екологично чиста среда ) ще ви разказвам. Но до тогава... време много Simple Smile
Нали не се сърдите, че няма да ви спомена поименно, но за слънчасалата ми глава ще бъде трудно, да не кажа невъзможно.
  Hug и   love001за всички.
Ще приветствам с ДОБРЕ ДОШЛА ВИВИА. welcome bg
Сега отивам да разглеждам снимки. Ей, каква тишина настана у дома. Първи заспаха деди и най-малкото чаве, после зетко, после Катерина и Никола, после Елица. Сега аз съм на ред, но само след като видя снимките Simple Smile. Поизморих се днес, че от морето до София само аз карах. Лека нощ! Дали по пътя не сме се разминали някъде с Римарчето? Дано да им е хубаво времето.
ПП ДЖИЛИ и МАЙЧЕ, писали сме заедно. Хубав празник на Теди. Бабо Маичка, да качиш парче от погачата и паричките високо, та да порасте високо момчето. Да не стегнеш много кърпата с парите, та да е стиснат, но и много хлабава да не е, та да е с широки пръсти. Ти си знаеш Simple Smile
Хайде и Здравчето ме изпревари. Лека нощ, милички.

# 362
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравче, ама изобщо не съм от докачливите, споко. Еле па за музика да се докачам - да не съм я писала или пяла аз!?

ЕГН-то, да ви кажа, си е фактор неоспорим  и невъзвратим, за съжаление. Днес го установих за стохиляден път. Изкарах шевната машина, че имаше някои поправки да се направят, които отдавна чакаха да се вдъхновя, и понеже лятото запрепуска, няма накъде повече да ги отлагам. Е колко време се мотах, ако знаете...Преди 10 години щеше да ми стигне 1/3 от това време -  пръстите ми не са така сръчни, окото ми не е така точно ( а пък от колко опита вдявам иглата..!)...Не си вярвам даже вече - не три, а пет пъти меря преди да отрежа... Тъжна работа ви казвам...

Охооо, Фло-то се явила и се намърдала даже преди мен! Много пъргава, ей! Я да видим какво е правила без нас...

# 363
  • София
Фло, добре завърнала се.
Ако искаш мога да ти дам за вилата  1 флашка с  мобилен нет на Виваком. Аз не я ползвам - имам си нет и в къщи, и в работата/засега/. Ани ми я остави преди заминаването, плащам я редовно. Помисли и свиркай да я донеса.
За бързането и работата - ами то ако е много бързо все някой ще скокне да го свърши. Бавно и методично, едно след друго и всичко си става.

# 364
 Whistling Whistling Whistling
 smile3534 smile3533  С две думи: щракам си със пръъъъсти ...
Тъкмо се бях втурнала да звъня, обезпокоена, на Флоранс - и ей ти я на! Нещо грешно съм разбрала, че е трябвало да се върне доста по-рано.

# 365
Ехоооо - кафето идее....
А вие къде сте?

# 366
Аз съм тук и чакам Sad

# 367
  • София
Тука съм в Дружба до обяд,но вчера нямаше срещи. След обяд отивам на тръстиката. Вече е време за биричка Sunglasses beer3 cheers
 Кари,Джили наздраве. Наздраве и на всички останали.
 Фло страхотна шофьорка си. Евалата

# 368
И аз съм тук.
Рева си кротко.
Хелп.
В Сан Франциско умира от рак жената на братовчед ми - един фантастичен, голям човек. Наша възраст, ама от по-младите.
Троша си главата защо тук не е възможна смърт по американски.
Тя знае всичко, приема предстоящата смърт спокойно, поръчала е да умре у дома, тревожи се дали всичката апаратура, потребна за лекото й умиране, ще се събере в стаята й, поръчала е къде да се разпръсна пепелта й, раздава вещите си с голяма обич на приятели и роднини напълно съзнателно.

Ох, стига.

# 369
  • Кубрат/ Пишурка
 Ето съм и аз!
Завърнахме се от село, изчетох ви и да кажа:
Аз обичам джаз, но май от по-класическия. Едно време си бях купила една малка плоча на Елла Фицджералд и си я слушах нонстоп. Обожавам Луис Армстронг! Харесвам дори Камелия Тодорова. Но винаги съм свързвала джаза с по-дрезгави гласове. Слушала съм и Нино, но гласът й е прекалено висок и писклив за моите предпочитания \ Борянче, ти къде чу плътен глас newsm78 \. Иначе е нежен.
      Едно от любимите ми изпълнения на Луис и Елла:

http://vbox7.com/play:5cf8493d

Обичам и класика, дори арии Joy Едно време в гимназията имахме един ПРЕКРАСЕН учител по музика. Той така я преподаваше, че всички я обикнахме. При това ни накара и да научим доста неща. Изпитваше ни така: Четните номера - вляво, нечетните - вдясно. Пуска произведение на плоча и едните трябваше да кажат името на произведението, другите - автора. На следващия час - обратно! На срещата миналия месец си спомнихме за Маестрото и се оказа, че няма човек, който да не помни определени опери, симфонии, оперети и техните автори. Водеше много активен живот. Беше направил чудесен ученически хор на три гласа, водеше фанфарна музика и в същото време имаше школа в читалището по акордеон и китара. До смъртта си на 80 години не слизаше от колелото. Сего във ФБ има страница:"Да си спомним за маестро Иванджиков". На него дължа обичта си и към инструменталната музика, особено към Бах, Бетовен и Шопен. С Шопен направо си почивам.
То май няма вид музика, която да не харесвам, защото и от чалгата има добри попадения! Мисля, че една музика, като е хубава и ти доставя удоволствие не трябва да се отрича. За да не ви оттегча няма да споменавам за най-голямата си любов - фолклора, нито за старите градски, или руските....абе МУЛТИ от всякъде Joy
За работата и времето - ами аз съм я решила по соломоновски: запланувам си два пъти по-малко работа и полека - лека, без да бързам и се притеснявам си я свършвам Joy Който иска нещо спешно - да си го свърши!
 Фло, добре си се завърнала! Приеми предложението на Айша, че да не ни пропускаш, а и ние - теб! " Корекоредут!" Joy Joy Joy Явно доста сме на тема "Пипи"!
 Майче напиши после как е минала питката!

Здравче, сега го прочетох! Бог да я прости жената на братовчед ти Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 12:28 от Янче-то

# 370
За мен -далеч от музиката човек, щом един глас не е пискун ,а изпълва пространството е плътен.А този Нино определено  е достатъчна  на една сцена.Като знам сегашните  гласове на  любимите на народа  певачки,този е  школувани  отработени  това ми стига. Пък и не е казано денонощно да го слушам,просто вече знам че има една Нино и пее хубаво.

А смъртта е част от живота ,и аз искам така-да знам и да съм готова ,да си подготвя  нещата и  да си отида тихо в съня ако може.Но не знам какво съм заслужила.да ви призная ,по едно време си раздавах нещата,мислех че идва момента скоро ,ама не познах.Е,малко и  то излишни дадох ,но с тази мисъл.Все някой ден ще си отида..поне да е с песен дет се вика.
иникой да не реве...трябва да напиша нейде ...

# 371
Керолайн още е жива, но не е контактна вече. И двете ми момчета, заедно със сестринския екип се гърчат около нея.
Тя пък казвала: Плачете, това облекчава и е за добро.
А малкият: "Не мога да си представя по-хубаво умиране."

Защо ли ги пиша тез неща ... Извинявайте. Ама очите ми просто си се мокрят.   

# 372
Борянка, каквото пишеш - все е вярно.

# 373
  • Кубрат/ Пишурка

Здравче, извинявай, мила! Аз помислих, че е починала. Hug

# 374
Борянка, каквото пишеш - все е вярно.
Никак не мога да лъжа и  да се преструвам ,да се правя на друга...язък,дето мечтах да съм актриса,кой не е мечтал като дете ,явно затова не станах ,не мога да се  вкарвам в образи а доскоро дори да си представям не можех.сега понехфантазията ми заработи,ама пак го докарвам на реализъм...

Общи условия

Активация на акаунт