Днес рано, рано заминах за вилата. Отидох сама, че ММ се опитва да се схане в кръста и предпочетох да го оставя у дома. От влагата ще да е, дископатиите се обаждат.
По целия път ме валя дъжд, но над нашето село грееше слънце. Изрязах прецъфтелите рози, насадих ириси и разни други китки, договорих се с един майстор от селото да започне да сменява плочките около къщата. Правени са преди 28 години, поразкривиха се, тук таме прорасна трева. И ние се спъваме, като ходим, а да не говорим за малките крачета, като започнат да тичат по пътеките. Най-вече заради тях ги сменяме. Дано времето позволи да се работи. Прибрах се по живо по здраво и като легнах, та чак до сега.
ЛУСИ, АЙША, ЯНЧЕ, ЗДРАВЧЕ, ДИДИА, КАРИ, МАРИНЧЕ, МАМСИ, ДОБИ, ДЖИЛИ, ТАНИТА, АРИТА, ФУРИЙКА

Приятна първа лятна вечер!

ПП ИВЛИН, писали сме заедно.
Ето съъъм!
Аз бях 7-8 дена с Йойо и с приятели на Разлог - приказка! Йойо пак скимтеше, като в Костенец: "Искам тук да живееееееем!!!" То плуване, то езда, то хамелеони домашни, то крави, кози, овце и пр. ... то мравки ... Опита се да потроши хотела тук-таме, не успя съвсем. Само цицина си направи като се помъчи да мине през плъзгащата се стъклена врата. Не успя да мине през нея все пак, слава Богу!
Малиии
А Аненце? Поздрави на моя боен приятел!
, майтап, ама май не бива ...