КГБ = Клуб на Готините Баби - 147.

• 50 834
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Oх, поизморих се, но сега ще взема глътка въздух при вас и после, и аз започвам да готвя, да си посрещна щерката и внучките. Багажът е събран, чакам да ни докарат Никола, живи и здрави да пристигнат и трите грации, и утре потегляме. Времето май реши да се оправя. Пу, пу цял ден в София е слънчево, а дано и занапред Simple Smile
ДИДИА, Joy Joy Joy Фридрих, а? Говориш закодирано, ама голям смях падна с това изчадие. Само като си спомня как го търсихме, а него го няма и няма. Ей, вкарахме се в приключение. Решихме, че е отишъл да навести съседите hahaha Елица е много доволна от Фридрих, а аз му нямам доверие. Simple Smile
ЯНЕ, този плейкаст сутринта ми го изпратиха руските приятели и се намира в пощата ми, затова не си го видяла на стената. Имам още много подобни, но май се окуражих да пращам. Има много хубави. Сега ще вляза в Одноклассники и веднага те приемам за другарче Hug
Изчезвам, ако имам време, после пак.
ПП ЗДРАВЧЕ, мина ли ти мерака за коте? newsm78 Дърпай ръчката назад, докато е време, че после става страшно Joy

# 91
                   Фло,като се изремонтираме,че ми писна вече  ooooh! Фридрих ще ми върши работа.Холът ми е голям и може спокойно да обикаля,а трапезарията и кухнята са отворени към хола та и там няма да има проблем. Laughing След като прочетох миналия път на ММ приключенията с Фридрих и се посмяхме,той рече,че не е лошо да има и един такъв у дома!Е,дето не стигне ние ще помагаме,но пък той ще обере основното. Laughing
                   Янче, и аз имах Еврика,че нали се местихме от Сф във Враца и нямаше как да мъкнем големи уреди та все купувахме мини варианти.На края в сервиза и счупиха гнездото на един лагер та  се разделихме с нея.И на мен ми беше тъжно да се разделя с първата си автоматична пералня,че 15 години си ми служи вярно,но ....няма нищо вечно и не съжалявам,че не пробвах с ремонтирането и.Новата е по-икономична и това се видя в сметката ми за ток и си пере чудесно.

# 92
Привет девойки. Simple Smile Най сетне настъпи лято,та дори около обяд стана и горещо.
Танитка,ДидимИти как е при вас.  Hug Дано по бързо живота се завърне към нормалното доколкото е възможно Praynig
Маринка,как се представи синеочко?
Фло весело изкарване на морската ваканция,леко пътуване и още по леко настаняване.
На всички ви мили девойки желая приятна вечер  Hug

# 93
  • София
Да се разпиша вечерно.
Днес се разходих до магазин Джъмбо в Дружба. Никога не бях ходила,  хареса ми. Даже си купих  дреболийки. Пулвелизатор за олио, да не са ми мазни салатите и 1 стъклена чинийка с капак.
А и малка, ревяща кукличка за боляркта Кременка. Ще трябва да изпращам други неща в колет и ще я сложа да се радва.
За пералните - ами моята си е Пена още от време оно, от детството ми. Така си я знаем в къщи.
Пламен днес и отвори филтъра, почисти го. Но центрофугата не тръгва. Ще се търси майстор от утре.
Днес цял ден действам с парочистачката. Открих, че и паркет почиства. Много удобен уред - работи 15-20 мин, после трябва да изстине за да го напълня пак. Та съм тук по време на почивките.
Фло, пожеавам ви лек път и много слънчево, топло море. С деди да слушате дечицата и да ги глезите много.

# 94
  • София
Вечерен привет и от мен. Аз днес съм насам-натам, готвенето ми се размина, ядох на аванта  Joy

Айша, каква ти е парочистачката?

Фло, приятна и слънчева почивка.   car003  grinning039  sport027

# 95
  • София
Римар, Солак е парочистачката. Доволна съм от нея, вече 5 г. я ползвам. Но аз първо намокрям и пръскам с препарат - обезмаслител, за баня или какъвто си трябва за повърхността. Като поседи малко действам с нея. Посе само попивам с гъба и е светнало. А най-хубавото за мене е, че работи 15 мин, после почива да се охлади. Тогава наливам вода, загрява се и така. Ето сега почетох и пописах тук, после почистих малко захабен паркет Сега пак почивам. След 1/2 час пак ще подействам.
На паркета нес лаам препарат, защото нямам.

# 96

Привет, момичета! wavey

За сполетялото ни бедствие хората говорят, той и кмета на града ни го каза- всички сме виновни!
Виновни са и хората от квартала, най-вече циганите дето си хвърлят боклуците по деретата край квартала ни, и дето секат гората за огрев /и са първи наредени за помощи/,  и управниците и всички институции за слаб контрол!
Жалко, много жалко за жертвите, които дадохме, но дано да се освестят някои хора и да си вършат работата за която им плащаме заплати!

Днес, през целия ден Росито и Дилянчето бяха пред кметството на квартала ни и помагаха на групата от Червен кръст. Правили са пакети с помощи за пострадалите и са ги разнасяли по най-засегнатите къщи.
Посетили  в центъра една възрастна жена, българка, тя казала ,че не иска храна, имала си, искала дрехи, че всичко и било мокро и кално, а два дни спала в дъщеря си някъде извън квартала ни и като се прибрала видяла че й откраднали телевизора! #2gunfire
По улиците имало много доброволци-летовници от страната, от Англия, от Германия.......
Росито се видяла в репортаж по Нова-ТВ.

А в БТВ- Новините преди малко показаха свлачището в съседния двор, вижда се и къщата на съседите, кмета Портних, двама-трима съседи и дядо Стефчо с мустака, на първо място!
Казвам му,че не му отива мустак, ама дебела делиорманска глава нали е, не чува и не вярва!

Аз цял ден съм в къщи, дори не съм пускала ТВ-то, че само за потопа говорят, а на мен вече не ми се ни слуша, ни гледа!
Добре, че днес не валя, рано-рано Изаура изпра, прострях и преди малко прибрах прането сухо-сухеничко.

Хули, моята "Изаура" е марка "Самсунг", 12 годишна, да не й е уроки, дано "да стигне годините на свекървината ти пералня", че на този ред нямам пари за подобни харчове! Laughing

Лека нощ, кагебейки! smile3524

# 97
# 98
                     Танче,видях го ДС на преден план и се оглеждах и за теб!Репортажът беше потресаващ! ooooh! Кметът ви е гола вода.Гледах го при Кеворк и се питах от къде ги намираме тези тумбели и къде отидоха свестните хора в Бг.Явно умното,можещото и знаещото не се котира в родната си страна,защото е конкуренция и то силна на некадърността,безхаберието и липсата на елементарни познания за управление и за действие в екстремни ситуации.
                     Лека и спокойна нощ на всички!

# 99
  • София
Добър вечер, милички! Много благодаря на Римарчето, на Айша, на Кари и на всички, които ми пожелаха приятен път и хубаво време. Само, че стана малко недоразумение с тръгването. Аз бях разбрала, че тръгваме утре. Дадох газ и привечер всичко беше готово. Доведоха ни Никола. Обаждам се аз на приятелите ни, с които ще отморяваме заедно и рапортувам, че всичко е готово, а приятелката ми ме хвали колко съм пъргава. Аз все още не вдявам какво става. Тя ми казва, че още не е започвала да събира багажа Rolling Eyes Пак не се усещам и се чудя, защо се бави и кога ще смогне newsm78. Най-после се разбрахме, че тръгваме не утре, а във вторник. Joy Добре, че не хукнахме утре. Трите грации пристигнаха живи и здрави. Лека нощ и приятни сънища. Simple Smile

# 100
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Нека започващата седмица е слънчева,успешна и пълна с приятни емоции!
Фло,много се смях,след като те прочетох снощи!След като си готова,защо пък да не тръгнете още днес? Joy Joy Joy
Какво стана с БЯЛОТО ЦВЕТЕ?Никой не се похвали и да ни го покаже.
Пущам Ви музика и лягам.Надявам се,че това е била последната ми нощна.Писна мииииииии.

Кафето липсва,но "следващата,моля да го поднесе". Heart Eyes[/b]

# 101
  • Кубрат/ Пишурка

Фури, то се знае коя е следващата Joy
Добро утро от една отпускарка! Мислех, че съм закъсняла за кафето, ноооо поднасям го веднага:

Да е слънчева и успешна седмицата!

# 102
Добро утро!
Фури приятна почивка!
Фло важното е че сте готови,приятно пребиваване на морето,дано има много слънце  car003  grinning039
Пожелавам ви спорна седмица!

Р.Р. Янче писали сме заедно
Laughing

# 103
  • София
    Добро утро,момичета!
    Янче,Ивлин,благодаря за кафето.
    Фурийче,благодаря за хубавата песен.
    Попаднах на един списък на нуждаещите се в Добрич.После и тази песен...и ревнах.Станала съм много ревлива...
    Желая ви хубав ден! Hug

# 104
Добрутро!  Flowers Bouquet lovekiss

Ей, да не вземем да станем от КГБ - на КГР!
 newsm45
Клуб на готините ревли
 newsm47

Май всички си признахме, че в някой момент все мъничко сме си поревали.
Нищо, то е пречистващо.
Знаете ли какво преброих? Че не съм свалила дебелите зимни топлинки вече от 8 /осем/ месеца. 2 пъти ги изтупвах, преслънчвах и нафталиносвах - и ... пак ги вадих  cold

Общи условия

Активация на акаунт