КГБ = Клуб на Готините Баби - 147.

• 51 005
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
                Emi Daniel и Клечката,паролата я дава Жабка ,когато ви опознаем малко!За момента вие сте анонимни за нас!  Laughing Дори не сте се представили ,както предполага едно приятелство.Може би аз не съм прочела ,но  Emi Daniel за първи път се появява с искане на паролата!Ако греша се извинявам!Клечката писа само,че е някъде около СФ и има две дъщери и три малки внучки и.......изчезна ! Laughing
                Не ми се сърдете ,но много баби и небаби писаха,видяха ни,изклюкариха ни и.....изчезнаха безследно! Та де се уточним още в началото,че да няма проблеми! Laughing Все пак албумите са заключени не от каприз! Wink
                Аз първа поздравих Клечката с "добре дошла" и точно за това държа да уточня взаимоотношенията в групата още в началото! thumbsup

# 571
Привет, момичета!
Танита, много оргинално си написала,че ще сте с дядо Стефчо- засолени, подсладени!
Браво на внуците!
.............  ..на моите щерки още не съм опитвала от ястията им.... newsm78
Аз си имам гостенин (зетят от Сф. е в командировка), като добра тъща гледам да не "остане" гладен.....ама той много обича салатката със зеленчуците от моята градина и домашното сирене.
..Ставам, че е време за салата ..........
Лека и приятна вечер от мен!
... Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 19:59 от cream_

# 572
Опаа  открадвам малко  от  свободното време което намерих  и хоп тук
Здравейте момичета !

Наистина  такива  неприятни  и лоши неща стават  при Кари ,по скоро в Израел ,че как да не ги мисли човек Дано всичко се  успокои!Като гледам ,чувам  и чета всичко което там се случва махвам с ръка на  така наречените мои"проблеми "  и си викам  че те нищо не са при  това да  имаш 3 мин на разположение за да скриеш децата си в "бункера..."
Готова съм с вечерята ,но да се  оплача че ми  е адски трудно да  измислям  и саздавам разнообразие за снахата Гинекологът  и  е забранил да  яде -колбаси,всякакви сирена  и кашкавал ,тя пък  от бременоста не понася  чушки ,пържено ,лук  и  чесън  и то какво  остава ? Какво ли мога да направя без сирене  или  кашкавал ?Ох ,до сега  се справям но все по трудно ми става...Ако някой  иска нека подскаже меню...
Днес ,котка ми мина път ,дето се канех да  отида  и да  открия плажа ,то какво стана -цял ден без слънце  и току превалява ...Дават го виждам поне три дни така   и плажа  остава на втори план ...
 Emi Daniel ,не знам  защо толкова държите да ни видите на снимки -ами  хубави сме си като баби Дали  от това как  изглеждаме ще се роди приятелство  или ?Мисля ,че   е по важно да  опознае човек душата на  отсрещния  ,а не толкова вида му !
Ставам момичета че  ще правя салата  от червено цвекло за да разнообразя  доматите  и краставиците  Grinning

# 573
Добре завърнали се, Костенска дружина Hug Hug Hug Hug Hug, може денят да ви врътка по старому, но  имате емоциите от среща-гореща с приятелки, а това е супер зареждащо, нали!
Кари, съжалявам за поредната пропусната среща, да сме живи и здрави, нови ще има. Мисля твоите трима принца, щерката и зетя, приятелите, близките ти и си представям как ти се е свило сърцето!Нека тревогите ти са напразни, скъпа, нека трезният ум надделее над комерсиалното, защото едва днес, преди малко, като те прочетох, осъзнах пожеланието ти за МИРЕН ден, нещо, което имаме и не забелязваме. Лек път към вкъщи, дано мирните дни започнат преди твоето пристигане у дома  bouquet.
               Emi Daniel и Клечката,паролата я дава Жабка ,когато ви опознаем малко!За момента вие сте анонимни за нас!  Laughing Дори не сте се представили ,както предполага едно приятелство.Може би аз не съм прочела ,но  Emi Daniel за първи път се появява с искане на паролата!Ако греша се извинявам!Клечката писа само,че е някъде около СФ и има две дъщери и три малки внучки и.......изчезна ! Laughing
                Не ми се сърдете ,но много баби и небаби писаха,видяха ни,изклюкариха ни и.....изчезнаха безследно! Та де се уточним още в началото,че да няма проблеми! Laughing Все пак албумите са заключени не от каприз! Wink
                Аз първа поздравих Клечката с "добре дошла" и точно за това държа да уточня взаимоотношенята в групата още в началото! thumbsup
, Didia,  Peace
Танитка, кой като вас с дядо Стефчо, ще ви угаждат внуците и с нови манджи ще ви радват, дай Боже  на всички такава радост!
Кремче,  стягай салатката, охлади ракийката и сложи нещо цър-пър, скъп гост си имаш,  наздраве за хубавите отношения между вас!
До по-късно, че "полето" ми стана малко, редовете се крият като в онази дупка, открита  в Тюменска област.

Покривам се в КПП-то.
Рибката, писали сме заедно. Подкрепям те на 100 %  за всичко написано към новите баби.Жалко за проваления плаж, при нас също е мрачно, преваля, сега "дудне", може пак да превали...сбъркано време. А  за манджите на снахичката, може би тя би те ориентирала по-точно какво й се яде, организмът сам  определя какво му е необходимо в моментаV Дано всичко при нея е ОК Peace!

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 18:09 от arita

# 574
  • София
Прибрах се и цоп-тук.

Объркала съм се като пиша, но иначе си знам, че е утре. Явно днес за мен е било утре  Laughing

Айша ми прати тел. на Кари и ще се чуем. Иначе, Кари, ако утре имаш ходене около халите или ЦУМ ми се обади да се видим. Смятам да стоя в работата до около 15ч. максимум. Ако се обадиш мога и да си тръгна по-рано. Но за срещата съм пас, обясних на Мая.

Подкрепям всички с всичко написано.

За сега - толкоз. Отчет даден!

# 575
Чета ви, радвам се или ми е тъжно  от прочетеното ,нещо не ми се пише,може би защото не можах да втасам за Костенец ,но животи  здраве,все ще ми дойде ред за срещи.може би първо ще се видя с варненки,така се очертава ,пък знае ли господ какво ще каже.
Иначе поздрави отправям и другаде,където се засичаме с някои празнуващи,по-лесно слагам картинки там
Относно снимките-още не съм искала парола и  не съм ви виждала,подушвам сродните души и това ми стига.Е, някои  друга  видях и си говорихме  на две очи,щото по-бързо се комуникира там.Смятам да поискам парола едва когато се видим лично,срещнем се и опознаем за да си иамме и доверие ,и отговорности относно инфото в албума.И така е редно.
Може би ще надничам още десет пъти до нощта,но ако пък не стане-лека и спокойно вечер на всички вас и  семействата ви.И да ни е мирен животът,защото това е най-ценното благо.Разрухата ни е достатъчна и без война.

# 576
  • София
Ето съм!
Спокойно, не се карайте на Емито. Това е моя колежка, набори сме. Но само чете не пише, защото е далеч от бабинство. Детето и е в малките класове. Тя просто имаше предвид, че новата баба много бързо се насочи точно към снимките. А не каза нищо за себе си, не се показа. То в нета може да покажеш всичко, а дали е така ...
Даже си говорихме следобяд на тази тема. Аз не съм съгласна парола да се дава на хора, които не сме видели на живо, не сме говорили с тях. Нямам проблеми да ме видят - маймун застанал, маймун излязъл. Но има снимки на малки деца и не се знае дали родителите са съгласни да ги гледат непознати. Все пак бабите са ги сложили само за реални, познати потребители. Моето дете е изтрито от снимките точно по този повод.
Другия проблем - който знае паролата може да изтрие снимките. И какво ще остане от срещите и спомените ни?
Толкова по неприятния въпрос. Помня, че и преди 1 година имахме подобен проблем със Светалчо. Изяснихме се, тя си остана наша приятелка и се виждаме редовно. Надявам се и сега така да се развият събитията.
Каролин,  Hug дано вече се умирят при вас.
Танита, направо ти завиждам за малките кулинарчета. Ако не ви слушат - пращайте ги тук, ние с Пламен ще ги изтърпим. А той ще си има помощник в готвенето.  Wink
Янке, пази поне 1 комп. или лаптоп само за тебе. Че с 2 малчовци ми е ясно какво ги чака високотехнологичните джаджи.

# 577
  • в сърцата на любимите ми хора
И аз съм тук! Колежката е в отпуска и две седмици няма да мога да си вдигна главата от работа. За Костенец много съжалявам, че не успях да дойда. Родата реши да остане до понеделник и нямаше как да ги изоставя и да тръгна. Но утре съм налице. Само че ще успея да се класирам около 17.45-18.00 ч. Дано до тогава седянката да не се е "разтурила".
Оставям ви, че трябва да понаготвя нещо. Хубава и спокойно вечер  Hug Hug Hug

# 578
  • София
Мамси, няма страшно. Аз ще се класирам към 18.30 ч. Та поне двете ще се срещнем. Но се надявам и други да са все още там. А някой дали се обади на Вивиа, че нали няма нет тук.
Аз предния път дойдох късно и си тръгнах рано и не си разменихме телефони с нея.

# 579
  • София
От предната среща май Марина и още някой взеха тел. на Вивиа. Аз  го нямам, а и тя каза изрично, че няма нет.

# 580
  Ето ме пак съм тук ... EmbarassedАз не пиша ,не пиша ,пък като почна по три пъти на ден се разписвам все   едно вземам дозата хапче .... Joy Joy
Тъй като днес времето не беше за плаж ,изведох внучката  на детска площадка  и тъкмо  отидохме  и то започна да вали  umbrella Бързичко се прибрахме Цял ден  у дома, то детето пощуря  и рано ,рано си легна тази вечер...Имах помощници в КПП то  и бързо се справих та  затова сега приседнах тук....
Аритка, права си ,питам я   естествено , но то всичко  и се  яде, само дето  има  ограничения ,та  от там   идва трудността...Ще се справя някак си ,дори сега се сетих да погледна  и в нашата кухня с рецепти тук,може  нещо да  изскочи за  утре ..
Тъй като  утре ще се събирате  отново  в София, ви пожелавам  приятна среща  и съм   убедена че така ще бъде !Пийнете  нещичко  и заради мен ,от сега ви казвам Наздраве ! cheers

Хайде лека да ви  е !

# 581
  • София
Привет красавици  bouquet
Най-после всички внучета са нахранени, измити и паркирани в креватчетата, деди седи на салатка и ракийка пред телевизора, а аз-хоп-троп, при вас. Да не са ви Уроки, ама много висок КПД имате. Това разбира се не е критика, а похвала.Яко пишете. Браво!!! След като цял ден съм сменяла памперси, правила съм попарки, вързвала съм плитки и опашки, чела съм приказки, играла съм на Не се сърди човече, готвих зеленчукова супа, пържих кюфтета и картофки, дадох отчет на дъщерята и снахата какво правят чаветата, най-после ТИШИНА и малко време за баба Simple Smile Та нали и баба е хора.
Момичета, радвам се, че сте изкарали добре в Кц, че сте се върнали живи и здрави по домовете си.
ТАНИТА, благодаря ти за стихчето, което си ми посветила. Винаги съм казвала, че малко му трябва на човек да му сгрееш душичката, да намериш път към сърцето му, да го накараш да се усмихне. Направо сте за завиждане с деди-внуците да ви поглезят  chef! Чудесно! Сладко да ви е.
КАРИ, съжалявам, че имаш такива тревоги. Дано всичко да е наред, дано мирясат тези безумци, политиците. Желая ти приятен път и до нови срещи  bouquet
Момичета, изчетох ви от А до Я, но компа ми прави мизерии. И снощи, и сега писах, писах и то взе, че се изтри. Снощи почнах отново, но тази вечер ми се спи и няма да съм много обстоятелствена, че утре пак ме чака много работа.
За ЯЖКА, в ролята на Минчо Празников, от мястото на събитието ще кажа, че и днес не минахме без дъжд. Градината ми е буренясала, както никога до сега ( ама и никога не съм била такава авантюристка, с 4 деца, цял месец #Crazy)
Днес, след обяд, докато децата спаха почистих розите от изсъхнали листа и клонки-все пак е нещо. Утре, ако времето позволява, мисля да започна да плевя и окопавам цветята, че не се виждат от треволяци горките.
Момичета, за сега толкова. Лека нощ и приятни сънища.
С най-добри чувства към всички Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 582
  • Кубрат/ Пишурка

Бре, аз като никога през нощите!
Фло, направо ти се прекланям! Аз с две едва се справям, а ти - с 4!!!! Божеее, какво ли е! В моят апартамент е бомба паднала! Утре ще имам гости от Исперих - колко ли време ще НИ трябва да оправим newsm78 Joy Нали в неделя ходихме на басеин, та Анжелка ми е от вчера с Т. Ту й минава, ту я сваля на легло. Давах й на два пъти Нурофен - след Т 38, но днес следобед беше 39. Въпреки това пак й дадох Нурофен и излязохме на разходка - люлки, студен чай ....до вечерта й нямаше нищо, но си легна доста рано. Всъщност и Криско - уморени от разходката.Пък аз спах днес следобед цял час и сега ще броя овчици. Лека нощ на всички Hug Hug Hug

# 583
Привет, бабетки!
За извинение, че ме няма на 7-8 страници, ви пускам една притча:

Преди смъртта си султан Сюлейман повикал началника на армията и му казал трите си желания:
1. Той завещава, ковчегът му да бъде носен от най-добрите лекари на Османската империя по това време.
2. Второто му желание било по целия път, по който носят ковчега му, да се разпръсват златни монети и скъпоценни камъни.
3. Той завещава през това време ръцете му да се показват навън и всички да ги виждат.
Когато началникът на армията смутено попитал каква е причината за тези желания, Сюлейман обяснил:

-Нека най-добрите лекари да носят ковчега ми, за да видят всички, че дори и най-добрите лекари са безсилни пред лицето на смъртта.
-Разпръснете злато, за да могат всички да видят, че богатството, което получаваме в този живот, остава на този свят.
-Нека всички да видят ръцете Ми и да разберат, че дори и всемогъщият Султан Сюлейман Кануни си тръгва от този живот с празни ръце.

Лека и спокойна нощ желая на всички ви Hug

# 584
Добро утро.

За вас-

Моята ранобудница е станала още в 6.00 и от половин час
 ,,мъчи'' закуската.
Алтернативата - или да и пусна нещо детско на компютъра, ( или да и отвъртя два шамара по дупето...)

Ще ви чета после.
Ще ви видя в 17.00.
До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт