Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 744
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На картата не знам дали може да се види, но на живо няма как да го сбъркаш - оградено е с едни въженца, пише ВИП и са същите пластмасови шезлонги като навсякъде, но по-наредичко, това му е единствения плюс, ама то там като се изсипе някаква шумна паплач от гъзари се обезсмисля Simple Smile Последно чадърите бяха в червен цвят. Сега ще погледна на сателитната карта на Гугъл дали не се вижда случайно.

# 241
  • In the shadows of my mind
Централният плаж е плитък, вода до коляното поне 20-30м, до шамандурата на мен ми е до средата на бедрото, а шамандурата е поне на 50м от плажа. Според мен е чудесно за деца и такива, дето потъват като ютия (като мен  Crazy )

# 242
  • София
не очаквах, но се вижда: ето скрийншот - оградила съм вип зоната с червено, някъде отзад или малко по-встрани се падаше wc:

http://i60.tinypic.com/2pq282v.jpg

Централният плаж е наистина приятно плитък, но пък става фрашкан в пик часове и дни. От него много хубаво може да се доплува до скалите под Художествената академия и там да се опъне човек да се попече на спокойствие, но мен винаги ме е било шубе. Не знам дали бих имала физиката да го преплувам. То и Хармани не е по-малко фрашкан, де. Там е хубаво да се ходи рано и късно през деня.

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 20:26 от Dao

# 243
  • София
Някакви впечатления от хотел Анаксемандър? В хотелите, за които ви питах, за жалост няма стаи за датите, които ни устройват.. Sad И затова се насочих и ми хареса този...и искам отзиви, ако има някой, който е отсядал там..
И другото, което искам да попитам...чадъра на Хармани можете ли да ми кажете колко се заплаща? И дали е задължително към него и шезлонг?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 14:39 от @ddicted_to_

# 244
Здравейте и от мен.  Hug
Ние вчера се завърнахме от Созопол, след седем дни слънчево време без капка дъжд. Бяхме отседнали в къща за гости А.Славови в новата част на града, на ул. Люлин, която трябва да ви говори, че сме били на баир, но пък бяхме в близост до стария град и до Веселата уличка. Хотелчето е супер от всякъде. Забележки нямам никакви по него. А гледката от терасата ни беше невероятна  - пристанището, стария град, островите Св.Иван и Петър, Черноморец и т.н.
На плаж ходихме на Каваци с колата, тъй като сме с две малки деца и багажи покрай тях. Там е широко, просторно, плитко, няма навалица. Един-два пъти отидохме и на централния, но там плажа наистина не е голям и на човек му се струва претъпкано. Иначе водата и на двете места беше еднаква, не беше много чиста и имаше водорасли, щипалки и медузи тук-там, но на нас това не ни попречи да се киснем като жаби в нея. Mr. Green
В стария град не сме отсядали да хапнем само се разходихме един-два пъти, тъй като сме с количка и по тези калдъръми трудно се върви с нея, а и с тези две малки деца дето не се спират, не ми се рискуваше по тераските покрай скалите нощем. Само в Рибарска среща седнахме първата вечер, но не ни хареса изобщо кухнята им.  Naughty
Иначе из веселата уличка ги обиколихме повечето, но сме сядали само денем. Нямам забележки. Хубаво готвят. То се и вижда кои заведения са за предпочитане, те са и все пълни.
Вечер отсядахме в ресторантчета около хотелчето ни, като например: Орион, Оазис, Аполония и т.н. Много сме доволни от Аполония.  Wink
Доста обикаляхме и кръстосвахме градчето, за това и тези баири ни взеха тока. Laughing
На връщане минахме и през замъка в Равадиново. Приказно място.  Heart Eyes

# 245
  • Варна
Здравейте, обожавам Созопол и старият град Simple Smile. Много харесвам местоположението на Вили Созопол,   Безкрайна синева. Търся квартира, къща за гости около тях, улица Морски скали или близо до нея, с морска гледка/ако е възможно/. Спомням си, че имаше доста и ме е яд, че не взех телефони  SadНякой да може да помогне с инфо?

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 22:20 от ivka_smile

# 246
  • София
ivka_smile, не разбрах дали търсиш телефоните на тези хотели или на други. За всеки случай:

Вили Созопол нямат сайт, телефоните тук

Точно до Вили се намира артхотелът с ресторант на Съюза на българските художници http://www.arthotel-sbh.com/

Безкрайна синева: http://www.bezkrainasineva.com/

До нея е МОрски скали: http://morskiskali.com

На ъгъла на Буревестник и Морски скали се намира Къща Старият Созопол

До нея има още една - Къща Калафатеви

За тези се сещам според местоположението на прима виста. Имаше и още един с бистро срещу Художествената галерия, ама забравих как се казва, за да го потърся в нета за данни.

# 247
  • Варна
Благодаря ти, не знаех за Къща старият Созопол, ще погледна  Two Hearts

# 248
  • София
Момичета, има ли някой със скорошни отзиви от плажа и водата на Златна рибка ?

# 249
Здравейте,
по-напред в темата имаше мнения за китайския (китайските) ресторант(и). Искам да попитам дали  имат доставка на храна по домовете и евентуално някакви телефони за контакт?
Благодаря предварително за отговорите!

# 250
  • Somewhere far away
Здравейте и от мен.  Hug
Ние вчера се завърнахме от Созопол, след седем дни слънчево време без капка дъжд. Бяхме отседнали в къща за гости А.Славови ...

ауу аз много исках да ида там, обаче всичко е резервирано за целия август! направо ти завиждам !

# 251
  • София
май август ще е фраш голям, дано времето поне да е хубаво за финала на лятото.

# 252
  • Пловдив
вали ли в созопол днес? а за утре какво казват синоптиците в района ? хаха

Освен трите хотела/къщи в стария град от първа страница, може ли да ми препоръчате още няколко ?

# 253
# 254
Момичета, има ли някой със скорошни отзиви от плажа и водата на Златна рибка ?

Вече е ОК  Peace

Общи условия

Активация на акаунт