Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 737
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
момичета бях в Созопол за една нощ в хотел Музите и ми хареса (тъй като в Царево и Лозенец никъде не ни искаха само за нощ) Shocked , август ще отидем пак за 5 дни и се чудя м/ъ хотелите Логатеро и апарт хотел Оненгиа и спа да избера.  Thinking
PraynigМоля ви дайте отзиви защото утре трябва да го капарирам че са само по една свободна стая май! ooooh!

# 226
  • София и Морето от време на време
Фаталина,  хич не е легенда ... Всички улици, които са над ул. Републиканска в новия град и са свързани с катерене носят имена на планини и върхове.
Не ме разбра,точно това казвам и аз. Легенда не като приказка, а имам предвид легенда като описание, като указание за нещо.

Мда, определено се разминах със смисъла, който си вложила.  Hug

# 227
  • София
taniii, не бих могла да коментирам хотелите като удобства, но като разположение - да. Онегин се намира покрай главната улица, до Апартхотел Мартинез, т.е. плаж Хармани ще ви е съвсем близо, както и Веселата уличка. По принцип там се носят постоянно миризми на скари и всякакви други аромати, но хотелът е по-към улицата, отколкото към плажа и предполагам няма да ви притеснява това. Отделно може изрично да поискате стая, която не гледа към улицата - пейзажът не е особено приятен и трафикът не е малък. Иначе изглежда приличен хотел, основно руснаци май отсядат в него, ако не се лъжа предлага и руска кухня. Логатеро е малко по-нагоре - до него се стига по една пряка вдясно от главната улица. Със сигурност е значително по-тихо, плажът също е близо, но е някак по-изолирано.

# 228
Благодаря Dao  ще бъдем с 3 годишния ми син и ми се искаше да сме по близо до уличката и плажа, но в същото време не знам дали да рискувам или да отидем пак в Музите ( те са още по навън по посока каваци) но не  на повече от 3-5 минути.
Не знам само защо няма тоалетни по този плаж - има само май  на гърба на някой заведения по веселата уличка.Кажете ми къде бихте ми препоръчали там да ходим на плаж (да сме на хубаво място,с чадъри,близо до вц )

# 229
  • София
Момичета, искам съвет! Praynig Ориентирала съм се към три хотелчета в Созопол и търся мнение на някоя от вас, която е нощувала там. Гледам и подбирам по добри отзиви, но все пак ми се иска и мнение от вас..Тези са: Аквамарин, Семеен хотел Виктория и хотел Кандрови .

# 230
Здравейте, има ли някой отзиви за Лагуна бийч. Попрегледах назад малко темата, но не открих такива Simple Smile

# 231
Момичета, искам съвет! Praynig Ориентирала съм се към три хотелчета в Созопол и търся мнение на някоя от вас, която е нощувала там. Гледам и подбирам по добри отзиви, но все пак ми се иска и мнение от вас..Тези са: Аквамарин, Семеен хотел Виктория и хотел Кандрови .
Кандрови отвън изглежда перфектно. Имат хубава градина. Близо е до плаж Хармани. Струва ми се обаче, че и те не предлагат паркинг(питай в хотела!), а не видях място около хотела за паркиране. От едната му страна е улица, по която минава паяк и вдига колите.

# 232
  • София
Ние, както се очертава, ще бъдем без кола, така че липсата на паркинг не е проблем. Simple Smile  Там се обаждах и имаха все още места..във дргите два хотела, за жалост...няма за тези дати.Sad  А бих искала да попитам за съвет..тъй като в Созопол съм ходила преди мнооого години и нямам особени спомени, нали Хармани е по-хубав плаж от Централния? Ние сме без деца и ми се иска да не ми е прекалено спокойно...а и изобщо търся да има наблизо и места за забавления..

# 233
Ние, както се очертава, ще бъдем без кола, така че липсата на паркинг не е проблем. Simple Smile  Там се обаждах и имаха все още места..във дргите два хотела, за жалост...няма за тези дати.Sad  А бих искала да попитам за съвет..тъй като в Созопол съм ходила преди мнооого години и нямам особени спомени, нали Хармани е по-хубав плаж от Централния? Ние сме без деца и ми се иска да не ми е прекалено спокойно...а и изобщо търся да има наблизо и места за забавления..
За мен Хармани е по-хубавия плаж. Централния е много малък и пренаселен. Точно в близост до Кандрови започва така наречената Весела уличка със много плажни заведния с различна музика за всеки вкус. Определено има къде да се забавлявате.

# 234
  • София
Еее, страхотно! Благодаря ти много за отговорите! Hug

# 235
  • София
Предлагам актуална информация за заведенията, от които хората са доволни в Созопол да се публикуват  в другата тема, за да не се налага да се връщаме страници назад:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791686.0;topicrefid=19

# 236
  • при моите любими
Благодаря Dao  ще бъдем с 3 годишния ми син и ми се искаше да сме по близо до уличката и плажа, но в същото време не знам дали да рискувам или да отидем пак в Музите ( те са още по навън по посока каваци) но не  на повече от 3-5 минути.
Не знам само защо няма тоалетни по този плаж - има само май  на гърба на някой заведения по веселата уличка.Кажете ми къде бихте ми препоръчали там да ходим на плаж (да сме на хубаво място,с чадъри,близо до вц )

Близо до Мусите е малкия плаж на Буджака. Преди 2 години ходихме на него и беше страхотен и много хубав за малки деца. Аз си търся хотел близо до него и далеч от градската лудница.  Ако някой има инфо за състоянието на плажа в момента, моля да го сподели.  Peace

# 237
  • София
Предлагам актуална информация за заведенията, от които хората са доволни в Созопол да се публикуват  в другата тема, за да не се налага да се връщаме страници назад:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791686.0;topicrefid=19

tuturutka1, просто трябва да помолим админа да редактира първата страница с обобщената информация; не знам дали ние имаме права за редакция; предните години Шани я публикуваше и бяхме събрали на едно място всичко споделено; сега ще го съберем пак и може да помолим някой от админите - хем ще е по-прегледно, хем всичко ще е на едно място

# 238
  • София
Тоалетна, платена (50 ст.) на Хармани има зад зоната с ВИП чадърите (то един вип, шапката да ти падне, ама хайде  Laughing). Поне така беше преди време. На Хармани последните 2 години сме стъпвали точно 2-3 пъти, защото ходихме на Каваци или на Градина.

На Хармани морското дъно не е плитко навсякъде. Мисля, че точно между зоната с чадърите и свободната зона се пада едно място, което на 2-3 стъпки от брега стига до около два метра дълбочина - като яма е, след нея става пак плитко, но е неприятна изненада дори за плувци. Въобще не е равномерно плитко/дълбоко по цялата му дължина. Избирайте си зони от плажа, където е равно на по-големи площи, ако обичате да плувате и имате нужда да усещате дъното от време на време (аз съм така и затова си позволявам да споделя).

# 239
а каде е тази вип зона с чадърите и платената тоалетна Thinking
орентираи ме по нещо по което да го открия на мап-а

Общи условия

Активация на акаунт