Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 846
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
GreenNymph , били сме при Роза преди две години. Свястна жена.Но: няма бойлер, на соларни панели е.Често в 18.30-19.00 нямаше топла вода(връщаме се късно от плаж). Чистачката минаваше към 8.30-9.00 часа, не можело по-късно. Осигурява ти място за паркиране,но след това си го пазиш с контейнер,по разпространения за Созопол начин Laughing Къщата се намира на доста оживена улица и е шумничко.Имаше климатик,но бяхме в студио и не мога да коментирам за двойните стаи.
Особено важно ни е да има бойлер и чистачка, която да се съобразява с нас,а не ние- с нея.Затова и не сме повторили.Всичко останало беше Ок Peace
Това никак не ми звучи добре . И какво чистачката влиза докато сте в стаята или ако не сте се изнесли не идва да чисти???? Лошото е ,че вече капарирахме :/ И това за парко мястото не го разбрах . Ние принципно няма да мърдаме колата .

# 406
  • Пловдив
Чистачката(преди 2 години беше това,може да са взели нова жена) чукаше настойчиво. Ако не й отвориш,просто си тръгва. Не съм сигурна дали изобщо ни почисти стаята,тъй като ние ставаме към 10. Само ни даде 1-2 пъти нови кърпи Роза(за 10 дни става дума). За колата - щом няма да я мърдате,няма да имате проблем. Схемата е при изкарване на колата, да поставите върху мястото контейнер, за да е заето.Самите хазяи дебнат само техни хора да местят контейнерите и да няма натрапници.

Лошо впечатление имам от хазяйката Касандра и къщата й вила Алба: http://bghotelite.com/guest-house-alba.3345_bg
Всичко хубаво:добро място, хем на центъра, хем тихичко.Има си паркинг места,добри цени,НО отношението яко куцаше.Просто гледаха да си вземат парите и това е.Изнасяме се в 11 сутринта и искахме да оставим колата за час,докато закусим- не може.А имат голям паркинг! Отделно са дръпнати хора.Да,всички удобства има, но не съм намерена на улицата, за да се връщам при хора, които не ме уважават. На това много държа.

# 407
Миналата година за първи път посетих Созопол. Попаднах на едно изключително местенце. Изключително тихо успявах да си поспивам до късно. Без никакъв шум от кръчми , дискотеки, дори и колите от улицата не ги чувах. Плажа е на по малко от 50м . Разполагат със собствени парк места. А цените бяха съвсем достъпни. От 15 лв на човек до 20 лв.
Тази година задължително пак съм там.
Дори съм си резервирала за август месец.
Моето семейство беше изключително доволно още миналата година. Хазайката е изклчително мил човек. Дори миналата година ни се развали колата и тя ни предложи да останем още някой ден, докато беше в сервиз колата. Намали ни още повече цената.
Препоръчвам ви я от сърце.
 www.sozopolplaj.alle.bg

# 408
Тази година съм се насочила към Созопол, моля препоръчайте ми нещо близо до плажа, с басейн, закуска и хубав изглед към морето и да е в града, с дете на 8 години съм и искам да се разхождаме по детските атракции

# 409
Привет в хубавата темичка, момичета Heart Eyes До нашата ваканция в Созопол остава месец и половина и вече нямам търпение Wink Резервирахме 6-дневна почивка в Апарт-Хотел Онегин - надявам се да останем доволни и поне малко да си починем, че ще бъдем с две зверчета на почти 1 и почти 3 годинки Simple Smile Ако бяхме само двамата с мъжа ми може би щяхме да изберем нещо друго (не сме особено претенциозни и можехме да вземем по-скромна двойна стая, например), но с децата искаме да ни е максимално близо до плажа, да е апартамент, да има поне някаква детска площадка и ресторант, за да не търсим къде да нахраним децата по всяко време на деня. Искаше ни се и да сме все пак на по-социално място и да не се налага постоянно да се движим с колата и да товарим деца напред-назад. Поне на тези критерии Онегин отговаря, ще видим ще останем ли доволни в крайна сметка от избора си Simple Smile

# 410
Привет в хубавата темичка, момичета Heart Eyes До нашата ваканция в Созопол остава месец и половина и вече нямам търпение Wink Резервирахме 6-дневна почивка в Апарт-Хотел Онегин - надявам се да останем доволни и поне малко да си починем, че ще бъдем с две зверчета на почти 1 и почти 3 годинки Simple Smile Ако бяхме само двамата с мъжа ми може би щяхме да изберем нещо друго (не сме особено претенциозни и можехме да вземем по-скромна двойна стая, например), но с децата искаме да ни е максимално близо до плажа, да е апартамент, да има поне някаква детска площадка и ресторант, за да не търсим къде да нахраним децата по всяко време на деня. Искаше ни се и да сме все пак на по-социално място и да не се налага постоянно да се движим с колата и да товарим деца напред-назад. Поне на тези критерии Онегин отговаря, ще видим ще останем ли доволни в крайна сметка от избора си Simple Smile
Благородно ти завиждам! Сподели с  нас впечатленията си като се върнеш ако ти е везможно.

# 411
  • София
rene_, мисля, че Хотел Корал ще е подходящ за вас, до него е и Хотел Парнас - за втория не помня дали има басейн, но и двата са до централния плаж, т.е. до градския парк и всички детски атракциони, съответно и до Стария град. Имат изглед към него и морето, но трябва да си искате стая с изглед по време на резервация.

Шехина, и аз ще чакам отзиви за Онегин, гледам го от години:)

# 412
Момичета, нямате проблем, ще споделя - дано са предимно положителни впечатления, че четох и недотам добри коментари... А мъж ми ще ми фучи, ако нещо не е като хората - той определено смята, че ще дадем доста пари, ама какво да се прави, с децата изискванията ни стават много Blush

# 413
Здравейте на всички,за първи път мислим да ходим в Созопол имате ли някакви впечатления от това място?
http://bghotelite.com/vacation-complex-raiski-zaliv.5195_bg

# 414
# 415
Здравейте на всички,за първи път мислим да ходим в Созопол имате ли някакви впечатления от това място?
http://bghotelite.com/vacation-complex-raiski-zaliv.5195_bg
Нямам мнение за комплекса, но като видях на картата къде се намира, аз лично не бих го посетила. Това е в най-далечната част на м. Буджака върху скалите. Много си далеч от който и да е плаж, а и от самаия Созопол. Първо реши на кой плаж искаш да ходиш и тогава се ориентирай за места за настаняване около него.

# 416
към созопол сме се насочили Grinning планираме аполония двама възрастни с дете и ще се надявам да си намеря пак, както преди, готина двойна стая с климатик в стария град  Mr. Green ако някой има препоръки, ще се радвам да сподели  Flutter

# 417
  • русе
Аз направих резервация за този хотел http://www.visit.bg/hoteli/serena-rezidens-kavacite-1426 .Надявам се да не останем разочаровани.

# 418
И аз тук FlutterПланирам дълъг юли  вСозопол и ще се радвам да прочета повече отзиви, мнения, препоръки относно местата за изхранване Peace Това ми е по-важно,защото не ходим на инклузиви и т н.Иначе, весела ваканция за всички,които ще заминават сега Hug

# 419
Здравейте на всички. От доста години ходя в Созопол на море и винаги съм оставала доволна. Тази година за първи път ще водим и сина ни, та заради тази промяна решихме да отседнем на Каваците, в едно малко хотелче на плажа, за да ни е по-удобно с детето. Все пак не искаме да разнасяме всичките му принадлежности из малките улички на Созопол. Хотелът, в който направихме резервацията ни се казва Марина. Искам да попитам някой бил ли е в него и може ли да сподели впечатления. Също ако можете да ми дадете някаква информация за ресторанта към хотела, защото когато си направих резервацията специално попитах дали има ресторант и ме увериха че има и дори е ремонтиран миналото лято, но от снимките в сайта на хотела не придобих такава представа. Ако някой има както да каже по въпросите ми, ще съм много благодарна. Приятно лято на всички и незабравима почивка в прекрасният Созопол. 😊

Общи условия

Активация на акаунт