Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Ох момичета , харесах си Грийн Лайф ,още не съм го потвърдила и притесненията ми бяха ,че вечер мъжът не иска да шофира до Созопол и ще ме карат с дъщерята да вървя 2 км Shocked .Доколкото разблах ,има влакче от Грийн лайф до Созопол?Така ли е? Другото ми питане  е ,как е водата и пясъка ,чисто ли е плитко??никога не сме ходили не ми се смейте  hahaha Има ли свободна зона на плажа ,че хич не обичам шезлонгите ,отивам на пясък да се порадвам Laughing  bouquet

# 451
  • София
Зоната на Грийн Лайф е в най-южната част на плажа на Каваците. Има платени чадъри и свободни зони. Морето е чисто, пясъкът също. Плитко е. Има добро заведение на плажа. Грийн Лайф е последната спирка на атракционното влакче.

# 452
Dao ,много ти блатодаря за отговора!Важно е че има превоз ,но най- ми е важно морето ,заради него отиваме все пак  bouquet

# 453
Записвам се в темата. Тази година отново ще посетя Созопол  Hug

# 454
  • Bulgaria
Доволни ли сте от механа Шатрите ?

# 455
  • NE
Здравейте!
Решихме инцидентно да се разходим с дечко до Созопол. Колебаем се между хотел Емилия, Кандарови и Радик. Може ли някой да сподели мнение? Търсим нещо спокойно.

# 456
Здравейте!
Някой има ли мнение за хотел Елена http://hotel-elena-sozopol.com/ ? И кой плаж да предпочетем - централен или Хармани?
Благодаря!

# 457
  • Vienna
Във всеки случай Харманите. Централният е малък, нагъчкан и доста мръсен.

# 458
  • София
А Хармани става дълбоко за две крачки. И двата им пажа не струват. Ние ходехме на "Златна рибка" на плаж.

# 459
  • Пловдив
Най-добре е Каваци. В Златна рибка два пъти ходихме, все медузи имаше.Не е хубав.

# 460
  • Sofia
 Здравейте!
Много моля, ако някой знае хотел/апарт хотел/апартаменти на първа линия на база Ол Инклузив/само закуска, на който и да е плаж в Созопол, където да допускат домашни любимци(средно по размер куче), нека сподели   bouquet
 До сега попитах в Мартинез, Грийн Лайф, Серена Резиденс - отказват ми   Sad В Санта Марина от рецепция ми отговориха уклончиво и ме посъветваха да говоря с резервации. Много харесвам Созопол,ходили сме веднъж и искаме това лято да сме пак там, но се оказва, че на море с куче е много трудно  ooooh!

# 461
Ние си имаме баба и дядо и кучето доволно си прекарва с тях Hug .Иначе наистина е трудно да не кажа невъзможно.Миналото лято само руснаците със собствени апартаменти си водеха любимците с тях  bouquet

# 462
  • при моите любими
Досега не съм срещала хотел на ОИ, да позволяват домашни любимци. Просто са с много хора и са несъвместими с домашните любимци. (И ние имаме куче и знам, че не позволяват). С куче е възможно само на бунгала, апартаменти или някакви малки семейни хотелчета и то само с предварителна уговорка. Мисля, че имаше във форума тема, точно за места, където разрешат домашни любимци.

# 463
  • NE
Ние се върнахме от разходката в Созопол. В крайна сметка резервирахме в хотел Аполония http://apolonia-sozopol.com/.
Изключително чисто, спокойно, наредено място в Новия град. Много мило и отзивчиво отношение на целия персонал. Кухненският бокс бе зареден с всичко необходимо. Бяхме с дете на 1 година и много ни хареса, което много рядко ни се случва. Ресторанта им е много свеж и уютен с много вкусна и качествена храна. Центъра и централния плаж бяха на 5 минути.

# 464
  • Пловдив
  bouquet
Някой да предложи малко сем.хотелче с приемливи цени?

Общи условия

Активация на акаунт