Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 917
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Някой почивал ли е скоро в хотел Мартинез? Търся място, което да е максимално близо до плажа, да предлага апартаменти с 2 спални, да е чисто, да има басейн, подходящ за деца и за не е много шумно (поне в стаите). Мартинез дали е подходящ?

# 526
  • София
Да похваля арменския ресторант на Хилда Казасян. Имахме късмет, че някой беше закъснял за резервацията си с 20м. и ни настаниха. .

Как се казва?

# 527
  • Bulgaria
Здравейте!
Някой почивал ли е скоро в хотел Мартинез? Търся място, което да е максимално близо до плажа, да предлага апартаменти с 2 спални, да е чисто, да има басейн, подходящ за деца и за не е много шумно (поне в стаите). Мартинез дали е подходящ?

Много ще останеш доволна. Hug Има много добри аниматори ,които се занимават с деца ,ресторанта е добър ,гледката е много хубава-ако си наемеш стая с изглед към морето и градината ....Има шумоизолация ,надявам се да останете доволни.Догодина пак ще го посетим

# 528
Паркинги има на: пристанището, на гърба на автогарата покрай новата алея за яхтеното приктанище, в края на пристанището при входа за стария град. Тези паркинги обаче не са удобни ако си отседнал в Новия град.
Да похваля арменския ресторант на Хилда Казасян. Имахме късмет, че някой беше закъснял за резервацията си с 20м. и ни настаниха. Созопол в момента се пука по шевовете, поне вечер.
antichem kladenec

# 529
  • София
Да похваля арменския ресторант на Хилда Казасян. Имахме късмет, че някой беше закъснял за резервацията си с 20м. и ни настаниха. .

Как се казва?
Ресторанта се казва Античен кладенец. И предишния така се казваше. На ул. Кирил и Методи. От старата поща се тръгва по средната уличка.

# 530
От Созопол  ви пиша. Тук съм от началото на месеца почти .Прочетох ,че Созопол се пукал по шевовете някой беше споменал ,та не е вярно-хич. Grinning GrinningВечер си има хора по главната ,доволно хора,но късно вечер .През деня- не и да ви кажа в сравнение с други години си е направо празно.По плажа на свободните зони пълно , но на платените -няма проблем Peace.На Хармани са обособили  огромна свободна зона , пак в сравнение с минали години...Даже вчера мериха отстоянията ,постовте и свободнтата зона с джи пи ес системи.Аз понеже всеки юли сме тук и мога да сравня с предни години.Ресторантите са супер празни.На крепостната стена празно,празно,празно...По една маса хора най-много.Това към 19.00-20.00 часа .Иначе събота и неделя има повече народ ,но през седмицата си е рай..Магазините са празни ,стоката в тях -също наполовина в сравнение преди...Руснаците ги няма...Много ,много малко -тук там...Еми да ни е честито ,както се казва.. Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 08:47 от Витаминче

# 531
Здравейте, ориентирали сме се към Созопол, намерих прилична квартира /поне от снимките изглежда добре/ в Стария град на ул. Феникс. Не знам обаче дали ще е шумно? Улицата главна ли е? Моля споделете впечатления. Не знам дали е празно като чета мнения, но като търсих по интернет няма места почти всичко е резервирано...

# 532
Здравейте, аз изкарах десет дни в къща за гости "Весела" в стария град се намира с чудесен морски изглед към пристанището. Адресът точно е ул. Рибарска 69 , аз я намерих в букинг-а, но там цените са доста завишени , пред вид таксите и резервации от чужденци. Ако се обадите на жената, която отдава стаи лично,  ще получите изключително приемливи цени. В къщата има и ресторант, кухнята е много добра. Районът е спокоен и е на 2мин пеша от търговските улици и 5 мин от централния плаж. Ако някой иска координати , може да ми пише на лични съобщения. Приятна ваканция на всички и дано съм била полезна.

# 533
Здравейте!
Много ще останеш доволна. Hug Има много добри аниматори ,които се занимават с деца ,ресторанта е добър ,гледката е много хубава-ако си наемеш стая с изглед към морето и градината ....Има шумоизолация ,надявам се да останете доволни.Догодина пак ще го посетим
Благодаря! А плажът пред хотела хубав ли е?

# 534
  • Bulgaria
На мен ми хареса ,чисто беше ,поне в началото на юни месец.След 5 минути си на плажа

# 535
  • България
Тази година бяхме в Несебър,изневерихме на любимия Созопол и мн ни е яд.
Моля ви за предложения за малък хотел с басейн и на брега на морето.Не държа да е точно в Созопол,но да е наблизо.Да има ресторантче,може и с изхранване.4 възрастни,дете на 2г и дете на 12г.

# 536
  • София
Вила Делфин на Каваци. Нямат ресторант, но съседния Св.Никола има.

# 537
  • тук-там
Вила Делфин на Каваци. Нямат ресторант, но съседния Св.Никола има.

Много трудно там - малка е и местата свършват бързо - особено за last minute - иначе е перфектна.

rositoooo , провери и в Мапи. През пътя е - но като условия те устройва. Близко е и до спирката на влакчето за Созопол.
Грийнлайф също - но цените там са по-солени. Peace

# 538
Моля ви за предложения за малък хотел с басейн и на брега на морето.Не държа да е точно в Созопол,но да е наблизо.Да има ресторантче,може и с изхранване.4 възрастни,дете на 2г и дете на 12г.

и аз препоръчвам МАПИ, пресичаш пътя и си на плажа, снощи се върнахме, за втори път това лято бяхме там. Апартаментите са удобни, ползвали сме и тройна стая, има ресторант към хотела, има оферта със закуска и вечеря и само нощувки без храна. Басейна е топъл, с детски сектор, от плажа съм очарована, огромна плажна ивица, чиста вода, има много заведения, към които ползваш шезлонги с чадър или дюшеци, пуфове, пак с масичка и чадър, само срещу консумация. Ние сме с дете на пет години и ни е много удобно, защото сменяме плажа с басейна по няколко пъти на ден. Хотела представлява пет триетажни сгради разположени около басейна, уютно е, на около 2-3 километра от Созопол, влакчето минава покрай него, има си и безплатен паркинг.

# 539
  • СОФИЯ

http://www.villa-prestige.net/index.php

Общи условия

Активация на акаунт