Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Казаха ми, че водата е замърсена. Има ли нещо вярно в тази информация? Благодаря предварително  bouquet

# 541
На плажовете на Градина и Каваци има ли платена зона?

# 542
на Градина има доста място, където се спира безплатно. бях там преди няколко дни  Peace

# 543
Здравейте!
Много моля, ако някой знае хотел/апарт хотел/апартаменти на първа линия на база Ол Инклузив/само закуска, на който и да е плаж в Созопол, където да допускат домашни любимци(средно по размер куче), нека сподели   bouquet
 До сега попитах в Мартинез, Грийн Лайф, Серена Резиденс - отказват ми   Sad В Санта Марина от рецепция ми отговориха уклончиво и ме посъветваха да говоря с резервации. Много харесвам Созопол,ходили сме веднъж и искаме това лято да сме пак там, но се оказва, че на море с куче е много трудно  ooooh!

И ние сме така с дете с куче, и на Созопол бяхме миналата година и си изкарахме прекрасно в Стария град тихо спокойно с гледка към рибарските лодки къща Фотини 2, но няма закуска  И ( за нас си беше ок защото си носихме кафемашината която си ни правеше любимото кафе и бисквити , а за малката бяхме на кухня http://www.fotini-sozopol.com/kop7.php

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 16:20 от Flowertot

# 544
  • Bulgaria
Някой отсядал ли е в хотел Мистрал на ул.Одеса и имате ли впечатления колко е цената на чадърът и шезлонгът-покачила ли се е спрямо юни месец ?

# 545
  • София
Водата на Каваци е кристална, но днес има вълни. Само около стария ресторант, сега бар Алкохол имаше до вчера водорасли. По-голямата част и по-хубавата от плажа е платена.

# 546
Скрит текст:
Здравейте!
Много моля, ако някой знае хотел/апарт хотел/апартаменти на първа линия на база Ол Инклузив/само закуска, на който и да е плаж в Созопол, където да допускат домашни любимци(средно по размер куче), нека сподели   bouquet
 До сега попитах в Мартинез, Грийн Лайф, Серена Резиденс - отказват ми   Sad В Санта Марина от рецепция ми отговориха уклончиво и ме посъветваха да говоря с резервации. Много харесвам Созопол,ходили сме веднъж и искаме това лято да сме пак там, но се оказва, че на море с куче е много трудно  ooooh!

И ние сме така с дете с куче, и на Созопол бяхме миналата година и си изкарахме прекрасно в Стария град тихо спокойно с гледка към рибарските лодки къща Фотини 2, но няма закуска  И ( за нас си беше ок защото си носихме кафемашината която си ни правеше любимото кафе и бисквити , а за малката бяхме на кухня http://www.fotini-sozopol.com/kop7.php
Т.е. в тази къща може с куче, така ли? Понеже в букинг дават, че е забранено за дом. любимци там... Вашето дребна порода ли е? Къде ходехте на плаж с него, че да не мрънкат околните плажуващи? Моето е голямо на размер и малко на възраст и сигурно би било някакво бедствие. Предполагам, че ще отидем без него поне тази година, но все пак ми се ще да имам вариант.

# 547
Някой почивал ли е тук
Някакви мнения?

# 548
Някой отсядал ли е в хотел Мистрал на ул.Одеса и имате ли впечатления колко е цената на чадърът и шезлонгът-покачила ли се е спрямо юни месец ?
На Харманите са по 6 лв.
На малкия плаж на Буджака на табелата пише 8 лв. за чадър, но на нас ни взеха 14 лв. общо за един чадър и един шезлонг.
За централния плаж не знам  Peace

# 549
  • при моите любими
A да питам, от къде резервирате за Мапи на Смокиня. Не намирам оферта на Съни турс.

# 550
  • тук-там
В Букинг.

# 551
  • Варна
Здравейте, на връщане от Родопите, решихме да отседнем за 2 дни в Созопол, пада се точно събота и неделя, мислите ли че ще е проблем да намерим къде да нощуваме, 5 възрастни и дете на 5г.? Ако пък ми и препоръчате някой апартамент   bouquet

# 552
  • при моите любими

Няма места за този уиленд там. Продължавам да търся.

# 553
Здравейте, на връщане от Родопите, решихме да отседнем за 2 дни в Созопол, пада се точно събота и неделя, мислите ли че ще е проблем да намерим къде да нощуваме, 5 възрастни и дете на 5г.? Ако пък ми и препоръчате някой апартамент   bouquet
Имай предвид, че лятно време предпочитат да се правят резервации минимум за 3 нощувки, някъде даже имат изискване за 5.

# 554
  • София
Аз вчера резервирах през букинг за 1 нощувка на 1 август, така че сигурно ще намерите, виж в букинг

Общи условия

Активация на акаунт