Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, извинете за това, че пиша без да чета, но ме интересува конкретно дали имате информация - дали работи детската млечна кухня в Созопол? Навремето имаше перфектни отзиви за нея, знаете ли как е сега? Благодаря ви предварително Simple Smile) Heart Eyes
И мен ме вълнува въпроса с млечната кухня.Дали може да се ползва от почиващите в града?Къде се намира и как точно се процедира?Моля,ако някой я е ползвал да сподели.

# 706
Не съм виждала обяви на собственици на апартаменти в Грийн Лайф на друго място освен в Букинг, оттам направихме и резервацията преди месец.
Мернах във pochivka.bg.Имаше студиа за 80лв за силен сезон.

# 707
Мнение за бунгала Делфини?Има ли къде да се храним наблизко,хран.магазини,заведения?Кой плаж е най-близкия?

# 708
  • София
Има едно заведение, три хранителни магазина, отделно са бистрата/ресторантите на хотелите до тях. Най-близък плаж и лесен като ориентиране май ще ви е малкият на Буджака и Хармани, макар че по кратките пътеки и Каваци не е далеч. Бунгалата съм виждала само отвън, имат голям затревен двор, всичко изглежда добре поддържано.

# 709
Споделете и за "Домът на Хриси ",ако знаете как е там?

# 710
  • Sofia
Здравейте,

Харесала съм един семеен хотел в Созопол - Аполония на ул. Люлин 7. Някой знае ли дали е близо до плажа, случайно прочетох, че тази улица била с баир, вярно ли е това? С две малки деца не ми се рискува никак. Ще съм благодарна за отзиви ако някой е запзнат
Допълвам се - другата ми опция е апартхотел Онегин  - на ул Републиканска 43, мнения за него? Пише, че е на 70м от плажа и на 5 минути от Стария град, дали е така?

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 18:00 от rib4e

# 711
  • Пловдив
Люлин е леко стръмна, да.До плажа е сравнително близо, но имате да пресичате основната улица на града.
Онегин изобщо не е на 5 минути от Стария град.Просто ги виж в картата на гугъл,така по-добре ще се ориентираш

# 712
Люлин си е доста стръмна, по простата причина, че до нея се стига по стълби откъм града и плажа. Стълбите са доста. Иначе като ги преодолееш, плажът не е далеч Grinning
Онегин е по-скоро на 5 минути от Новия град, защото си е почти извън Созопол. Старият град е на доста повече от пет.

# 713
  • Пловдив
Единственият плюс на Онегин е краткото разстояние до Хармани. Но ние в последните години ходим на плаж извън Созопол, така че това не ни е приоритет Laughing

# 714
  • Sofia
Благодаря ви за мненията  bouquet Май все пак ще се спрем на Онегин, дано ни хареса и най-вече да е чисто. Аполония много ми допадна, но стълби с количка всеки ден по няколко пъти не ми се връзва. Надявам се началото на септември да е една идея по-спокойно в Созопол.

# 715
  • софия
Здравейте, тази година и ние сме се насочили към прекрасния Созопол... Колебаем се между 2 хотела - Селена Бийч (мисля, че е на Буджака) и Свети Никола на Каваците. Дали може да ме посъветвате, ако имате впечатления кой от двата да изберем Simple Smile С дете сме на 12 години.

Поздрави и благодаря Simple Smile

# 716
  • при моите любими
Не съм била в нито един от двата хотела, но заради плажа бих избрала Свети Нокола. До колкото знам и отзивите за хотела са добри. Но пък Селена Бийч е на по-близко (може дори и пешеходно разстояние) до Созопол-новата част.  Peace

# 717
  • Bulgaria
И аз търся мнение за Селена Бийч-апартаментите наистина ли са 38 квадрата или са по-големи ? Миналата година бяхме резервирали ,без да погледнем големината на стаите и се озовахме в много малко пространство за 3 човека .

# 718
  • Plovdiv
Плажът пред Свети Никола е много хубав, самият хотел не мога да кажа как е вътре, защото не съм влизала, но е пълен през целия сезон. Внимавайте, защото обещава чадър и шезлонг, а няма такива към него.

# 719
  • Bulgaria
Някой отсядал ли е в Лъки Бийч? На мен много ми допада местоположението и гледката.

Общи условия

Активация на акаунт