Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 917
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Блу Ориндж се води най-скъпият хотел в Созопол (не знам дали е така, но така говорят самите хора там). Иначе и двата са отдалечени от самия град. Достъпът до плажа (Каваци) от Южна Перла като че ли е по-лесен. Блу Ориндж е до Златна рибка. Като качество на хотела не мога да коментирам. Имаше една дама, която беше резервирала за Южна Перла, може като се върне да даде отзиви. Не съм попадала в темата на отзиви за Блу Ориндж, което не ме изненадва, ако наистина е скъп. Все пак няма нужда човек да заделя крак и ръка за почивката си:) Надявам се все пак, че ще има някой, който да се включи с по-полезна информация.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 21:57 от Dao

# 31
  • при моите любими
Блу Ориндж е много далеч от най-скъпия хотел в Созопол. В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778775.0;topicrefid=4 или по точно в предишната има много изписано за хотела. Хубав е и е на плажа, а Златна рибка е един от най-добрите плажове особено за малки деца. В Южна Перла не съм била и съм чела малко мнения, но не е точно на плажа, а се пресича път, за да стигнеш до плажа. Мои приятели, които ходиха там преди 2 години, не бяха очаровани. Според мен по-добрия вариант е Блу Ориндж. До него е и Лагуна Буйч, който е по-скъп, но и той е хубав и е на плажа. Може и него да разгледате.  Peace

# 32
  • София
Аз само веднъж гледах цените, за да проверя миналата година - беше по-скъпо от Грийн Лайф и не съм проверявала повече. За Лагуна има много хубави отзиви.

# 33
снимката я взех от Sozopol.Org във Фейсбук. От днес е и май всичко изглежда повече от идеално  Laughing

Скрит текст:

П.С името на файла не гледайте ,че съм объркала датата и месеца ,но карай...снимката не е от бъдещето.. Laughing Laughing
..за такива ,като мен ,които не знаехме ,как са нещата на Хармани.. Wink

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 14:16 от Витаминче

# 34
  • София и Морето от време на време
Не знам какви са цените в Лагуна Бийч (4 звезди е), обаче обстановката е невероятна - като атмосфера, енергия и усещане. Собствениците са вложили много душа и сърце при построяването на комплекса и това е дало резултат. Цветята и екзотичните дървета в градината са лично садени от тях.
Имам си 2 неща, за които си мечтая - апартамент там и каравана на 1 линия на плажа пак там. Може и само едното, ама по-добре и двете  Wink

# 35
Аз само веднъж гледах цените, за да проверя миналата година - беше по-скъпо от Грийн Лайф и не съм проверявала повече. За Лагуна има много хубави отзиви.
Разликата обаче е в това, че доколкото съм гледала оферти Грийн Лайф не е ОИ, и така че като стойност всъщност илиза доста по-скъп. Блу Ориндж и Лагуна бийч са ОИ. За Блу Ориндж отзивити в последните години са много добри, слави се с много добър ОИ.

# 36
Ние резервирахме в къща Фотини 2 Стария Созопол Септември месец/ Жената ми звучи доста мила и каза ,че няма проблем с домашен любимец . Гледката на стаята е прекрасна - с малките рибарски лодки у се надявам Септември да е топличък , а не дъждовен докато сме там . Ще пиша как е било . Ако някой знае нещо за там да сподели .

# 37
Аз не искам All Inclusive - напротив, държа да не е, по възможност дори без закуска.

# 38
  • София
fatalina, не беше ОИ сигурна съм, но няма значение, това не значи, че е лош хотела; аз също не обичам ОИ почивки и обикновено сме дори без закуска

Молба към тези, които ще пътуват по принцип към Созопол: момичета, споделяйте регулярно как е пътя до там, независимо от къде сте. Мисля, че такава актуална информация ще е полезна на всички, които ще пътуват с автомобил. Да се знае къде има ремонти, къде има много дупки, алтернативни маршрути и т.н.

# 39
Аз не искам All Inclusive - напротив, държа да не е, по възможност дори без закуска.

И ние сме така. Laughing

# 40
Момичета, искам да попитам някоя дали има мнение или е чувала нещо за "Къща Събеви" , защото мисля да резервирам там и събирам отзиви?  newsm12

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 15:51 от carmella.c

# 41
  • София
Здравейте,
аз също се присъединявам с питане за хотел "Феникс"- пада се на Харманите. Освен условията се интересувам и от кухнята, защото гледам оферти с включена храна.
Мерси предварително!

# 42
  • София
отзивите за Феникс са били положителни като хотел; относно храната - имаше добри и не очаровани сведения; не е на плажа, а на скалите над него - близо е , но не очаквайте да сте на пясъка - смушен е между два други хотела и реално стаите гледа към морето, но в обратната на плажа посока; ако има актуални данни за хотела - споделяйте

# 43
отзивите за Феникс са били положителни като хотел; относно храната - имаше добри и не очаровани сведения; не е на плажа, а на скалите над него - близо е , но не очаквайте да сте на пясъка - смушен е между два други хотела и реално стаите гледа към морето, но в обратната на плажа посока; ако има актуални данни за хотела - споделяйте
В грешка сте. Точно на плажа върху пясъка е. В началото на плаж Хармани. Там няма никакви скали а е градскасреда. Пред входа му е Веселата уличка. От едната страна гледа към Веселета уличка, а от другата към пясъка и морето. Минлата година храната беше организирана в ресторант близо до хотела на около 20 -30 м. В самия хотел няма ресторант и място за хранене. Нямат кухня. Тази година видях, че офертите са с предлагане на храна по стаите. Предполагам, че ще я взимат от някои от съседните заведения за хранане. Аз както и миналата година писах съм много доволна. Но след мен беше ходила форумка и много се оплакваше, проблеми с резервацията  и други. Веселата уличка е шумна. Точно срещу входа на хотела има клуб, под хотела от към пясъка има дискотета. Като затвориш прозорци и пуснеш климатик няма никакъв проблем. След 11 часа намаляваха музиката.

# 44
  • София
Да, права си fatalina, обърках го с хотел Фиорд.

Общи условия

Активация на акаунт