Отговори
# 600
g-style Благодаря за информацията и още сега си я поръчвам!   bouquet
Не знам защо обаче ми е много неудобно да спя на една страна и се заварвам постоянно по гръб, а нали не било хубаво.... Ще пробвам с тази възглавница дано да има ефект.
Момичета не е ли време за предложения за заглавие?  Wink Всъщност Ели ми се губи някъде или аз я пропускам, май не се включва много, дано всичко да е ок!

# 601
При течащ нос на дъщеря ми съм й слагала капки клеева тинктура в нослето. Пресъхва за секунди Simple Smile

Аз, обратно на това, съм със запушен нос от вчера Tired Май нещо се опитвам да се разболея... та сутринта си наизвадих хомеопатичните гранулки и смуча, надявам се, че няма да ме предадат и този път. Случва ми се и да ме избива на кашлица и от време на време кихам... Фанфар ли беше се притеснила от кихането newsm78 Аз като усетя, че ще кихам, гледам да клекна ако съм права, тоест да си предпазя някакси коремчето от разтрисане Grinning Иначе усещам яко разпъване от долната страна ooooh! При всички случаи на бебето нищо му няма, за това не се притеснявай  Hug

Пишкането нощем при мен от седмица някъде се увеличи от две на три ставания ooooh! Ставам и ходя като сомнамбул, добре че поне след това се тръшкам и заспивам Tired

А за седмиците щях да казвам само, че реално като казвате 16 + 5, нали осъзнавате, че това си е 17та г.с. Simple Smile  Тоест ако се преглеждате тогава и ви кажат, че бебето отговаря на 17та седмица, значи си е напълно в нормата  Wink Peace Hug

# 602
Мимченце, на БХС доктора ми каза отговаря на 13+ 2 дена, а не на 13, или на 14. Така че днес док ми каза, че реално е с един ден напред. Което пак си е нормално де Flutter

Хора, днес ме сцепва главата. От три дни всъщност ме боли, но днес се събудих с главоболие и ме сцепва направо. Дали има друг начин без хапчета за спиране на главоболие? newsm78 Защото хапове няма да пия и ще си страдам геройски иначе Tired

# 603
Мимченце, на БХС доктора ми каза отговаря на 13+ 2 дена, а не на 13, или на 14. Така че днес док ми каза, че реално е с един ден напред. Което пак си е нормално де Flutter

Ами доктори - за тях всеки ден има значение, защото то си расте с часове, мъничето Heart Eyes Предполагам затова ти е казал седмица и дни Simple Smile Дори съм забелязала, че ехографа сам изчислява това според дължините на бебчето Simple Smile А тези, които незнаят в коя седмица са като ги питат - пробвайте да си направите лентичка за бременност в подписа - тя си изчислява и си казва до къде сте стигнали, най-лесно е Mr. Green

# 604
Ади, ами значи бебенцето се развива чудесно Simple Smile
Иначе днес ме цепи и мене главата, ама от следобяда насам... Преди месец като имах няколко такива дни не издържах и пих на два пъти парацетамол, но сега мисля да се въздържа. Ако стане нетърпимо - тогава.

Аз имам проблем със запушен нос. Особено като легна и съвсем се запушва. Много е неприятно и не знам какво да правя. Има ли нещо безвредно за случая  newsm78 Сетих се за онези камфорови стикчета от аптеките, ама не знам дали са позволени..

# 605
Момичета не е ли време за предложения за заглавие?  Wink Всъщност Ели ми се губи някъде или аз я пропускам, май не се включва много, дано всичко да е ок!
Мда и аз мисля, че е време. Айде да се включа с първото предложение:
"Мърда, ритка Декемврийското човече, а мама знае пола вече"  Grinning
Това във връзка с най-наболелите теми - усещането на бебето и казването на пола със сигурност Mr. Green

# 606
Момичета  Hug
Кукумицина, съчувствам ти за главоболието. При мен продължава  Sad Но като че ли поотслабна малко днес. Кръвното ми е наред, дори ми гасиха вода да не съм хванала очи  Rolling Eyes Какво ли не опитах и не правих...Побърках се от болки... Дано да ти размине бързо!  Hug

Аз също кихам доста. И предишната ми бременност беше така. Особено сутрин.

Усещам, че съм станала много чувствителна напоследък. Лесно се разстройвам и дори рева на тъпи филми  Blush
Ади много хубави заглавия измисляш!   bouquet

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 607
Преди месец, когато бях настинала- личния лекар ми беше изписал Хомеожен и Коризалия. Наистина ми помогнаха.
В края на 15 седмица съм и не съм усетила ритничета- и първия път усетих много късно, май и сега ще е така.
Ади заглавието е супер  :

# 608
Синева, благодаря  bouquet Manito, и на теб
Мен доста силно ме боли главата, не знам какво да правя вече Sad Това с гасенето на водата поне помогна ли ти Laughing Да вземат да ми го направят и на мен.

Ей сега, както си пуфтя от жега вкъщи, ми хрумна друга рима за заглавие:
"Жеги Декемврийска мама я морят, чуди се кога ще спрат" Laughing Шегувам се, просто ми е много топло sweating

# 609
adi4ka-maslinka ,за главоболието пробвай със солен айрян,или си хапни шоколад.Това ми го препоръча лекарката ми.Аз съм с ниско кръвно и на мен ми помогна.

# 610
От свекърва ми знам, като ме боли глава ме кара да пия много вода, чак да се наливам. Пробвай, ама да не дежуриш на едното място после  Thinking

# 611
Мда и аз мисля, че е време. Айде да се включа с първото предложение:
"Мърда, ритка Декемврийското човече, а мама знае пола вече"  Grinning
Това във връзка с най-наболелите теми - усещането на бебето и казването на пола със сигурност Mr. Green

Мн хубаво заглавие!

Знае, знае, ама... мойто мн срамежливо - пак си е свило крачетата, доки не можа да го види. Ще се наложи да чакам ФМ. Sad

# 612
За главобола - вода с лед и лимон, може да помогне, пък е и освежаващо:-)  обаче наливането с вода може да е опасно - сега функциите на бъбреците и пикочния мехур са доста натоварени и не бива да ги претоварваме!
За избора между Фемина и Марковс - аз вече второ бебе водя в Марковс и съм много доволна. Отношение, техника - на ниво е. Във Фемина не съм ходила, но по тия разкази - определено и не искам!
Момичета, за запушването на носа - при много бременни е напълно нормално и не е свързано с настинка или вирус, а просто с увеличената секреция на жлезите поакрай бременността. И аз знам, че спрейчетата с морска вода са позволени.

# 613
Драметеа, мерси за съвета за запушения нос.  Hug
Синева, и аз така рева. Примерно вчера като казаха за починалия човек, чакал сърце и недочакал и ми стана адски мъчно..  Tired

Ади, чудно заглавийце! Аз нещо засега нямам вдъхновение, ако ми дойде нещо на акъла, ще се включа.  Grinning

# 614
Добро утро  Grinning
Да се изкажа и аз за нослето и запушването. С течение на обстоятелствата по лични причини имам малко информация по този въпрос, носната лигавица (носна раковина май му казваше доцента) се раздува от повишения приток на кръв по време на бременност носът се запушва и е възможно да изсъхва лигавицата. Другото е кървене, пак по същата причина. (на доста хора им кървят и венците по време на бременност) Та по-добре да се радваме, че е само от носа Simple Smile При мен все още не е започнало, но с първата бременност го имаше.
Ади, много хубаво заглавие.
Аз искам да напомня едно от миналата тема, не си спомням кой го беше предложил, но на мен много ми хареса...та си позволявам да го предложа отново (без свои заслуги естествено  Wink). "Още половин година има - няма и ще стана горда Декемврийска мама."

Общи условия

Активация на акаунт