Отговори
# 480
Видях, че коментилате шофьорските колани или по-точво карането без тях. Надявам се повечето от вас никога да не са имали инциденти и още по-важно -да нямат е за напред. Но ако се случи -нещото, което най - много ви пази (независимо дали с бебе или безбебе) е кколава! Моля ви се не си го среснявайте никога! Дори при съвсем леки инциденти - напр някой идиот ви удари отзад на светофарс резултат малко изкривена броня -може да се ударите жестоко в предното стъкло или волана. ... койщне иска да дава пари за специален колан (който според мен е само начин да ви вземат пари и наистина няма нужда) просто закопчава първо колаа (преди да седне), сяда и ди прекарва само горната част през главата отпред. Така всъщност сте вързани с диагонала , , който ви пази, а долната част не ви минава през корема а отзад. Много удобно решение и като се качване в чужди коли за тези които имат колан.  Simple Smile

# 481
Уф, всъщност исках да питам нещо съвсем различно, но се отплеснах с тези колани  Laughing
Хемоглобива ми е под нормата -мисля че по-назад се обсъждаше, но забравих -какво да рия и ям за да си го вдигна без лекарства?  newsm78

# 482
Уф, всъщност исках да питам нещо съвсем различно, но се отплеснах с тези колани  Laughing
Хемоглобива ми е под нормата -мисля че по-назад се обсъждаше, но забравих -какво да рия и ям за да си го вдигна без лекарства?  newsm78
Моят доктор ми беше казал черен дроб, свинско и телешко месо и даже помня че си правех салата от цвекло( което хич не ми допадаше)  Simple Smile

# 483
g-style, мерси за инфото,аз така или иначе мислех да посетя Вис Виталис да поразгледам, сега вече имам конкретен повод Hug

sunny-bunny, аз точно това обяснявах по-нагоре, че правя  Wink
За хемоглобина - месо червено - телешко, свинско. Салати зелени, спанак, лапад, коприва, червено цвекло (с моркови за по-добро усвояване на желязото) При всичи положения - цитруси за по-добро усвояване. Заради Витамин Ц-то

# 484
Мерси много Manito!   bouquet
И аз мразя цвекло. . ама като няма как от утре съм на такава салата  и ще видя дали ще намеря пресен дроб в събота. ..
 Grinning

# 485
sunny-bunny, и аз съм с нисък хемоглобин. Освен ампули "Тотема" ми препоръчаха да хапвам много плодове и зеленчуци, мед, жълтък, ядки, риба, черен дроб, телешко, сушени плодове и още неща, които забравих вече. На 23-ти пак ще давам кръв, да видим дали има подобрение. Simple Smile

# 486
Ако си от София или другия град където има руски магазини потърси " Гематоген" това нещо като шоколадче но вътре има хемаглобин ( гемаглобин на руски се пише в съставки. Опаковката е жълта) Струва 1 лев. Аз си купих няколко бройки. Хем си е вкусно хем полезно. Иначе риба, сок от нар, дробчета... Гугъл знае всичко Simple Smile

# 487
Видях, че коментилате шофьорските колани или по-точво карането без тях. Надявам се повечето от вас никога да не са имали инциденти и още по-важно -да нямат е за напред. Но ако се случи -нещото, което най - много ви пази (независимо дали с бебе или безбебе) е кколава! Моля ви се не си го среснявайте никога! Дори при съвсем леки инциденти - напр някой идиот ви удари отзад на светофарс резултат малко изкривена броня -може да се ударите жестоко в предното стъкло или волана. ... койщне иска да дава пари за специален колан (който според мен е само начин да ви вземат пари и наистина няма нужда) просто закопчава първо колаа (преди да седне), сяда и ди прекарва само горната част през главата отпред. Така всъщност сте вързани с диагонала , , който ви пази, а долната част не ви минава през корема а отзад. Много удобно решение и като се качване в чужди коли за тези които имат колан.  Simple Smile

И аз съм го мислила това, но реално диагонала не те предпазва - предпазва те точно долната част. Иначе за камуфлаж пред полицаите става..

# 488
По съвет на приятелка пробвах начина на закопчаване, при който само диагоналът минава през тялото. Удобно е, но имам усещането, че нещо ми липсва и отново започнах да си слагам колана по обичайния начин. Така се чувствам по-сигурна. Долната му част минава много ниско долу и изобщо не ми притиска корема.

# 489
И аз пробвах така днес, докато пътувах за работа. По принцип още от началото колана ми пречи и притиска и не ги слагах въобще. Ама и сложен наполовина не си е работа. Докато се промуша и измуша..... А и аз имам навика влезна ли в малки пресечки, междублокови пространства, директно да го махам. Май ще си взема приспособлението за бременни, за да съм спокойна, че съм защитена и че няма да ми пречи на корема.

Между другото спах много добре с възглавницата си. Не съм мръднала цяла нощ. Както легнах така се събудих. Малко ми беше зор да стана до тоалетната, защото не можах да се светна какво ме обгражда и докато я измуша измежду краката за малко да стане белята, ама се справих навреме Simple Smile. С  две думи - доволна съм. И то само за 18 лв.  Mr. Green

# 490
Китариста, да ти кажа аз ще взема да се потреса от разказа и да ти кажа, че ми се щеше да не го бях чела, защото е отвратително smile3506 Не знам в каква връзка пишеш в тази група, но определено не ми стана приятно това.

g-style, е щом вече има добри отзиви, направо си я вземам Heart Eyes 18 лв. нищо не е 

# 491
Аз умишлено не прочетох разказа на китариста понеже усетих духа още в първите няколко думи и реших, че не искам да се натоварвам с потрисащи истории.  Може би ще става татко през декември? Ти как си обезопасил жена си в колата?

Ади- надявам се, че и на теб ще ти е удобна  Hug. Има нужда от пране, че тия топчета вътре не миришат приятно, но ще го оставя за уикенда, че нямах търпение да я пробвам Simple Smile. Питах дали ще и стане нещо в пералнята- казаха че до 40 градуса било ок.

Аз имам оплакване - тези дни имам чувството, че не ми стига мястото в корема и вътрешностите ми се притискат в ребрата като съм седнала. Чак ми е трудно да дишам. Взех си възглавница и за офис стола, че да имам опора зад кръста, за да не си притискам вътрешностите  Laughing. Ясно че няма достатъчно място за всичко вътре, ама като се понаместят органите няма ли да отмине това чувство? Аз го очаквах най- рано в средата на 8-мия месец да се случи.

# 492
И аз го питах по-назад това, но не отговаря по какъв повод е тук Thinking

Хм, това за вътрешностите не е ли по-нататък наистина newsm78 Аз нямам такъв проблем, но аз съм си едричка, така че имам място за всичко в момента. Само вчера например имах една болчица под ребрата, но ме учуди, че знам, ч е това е за по-нататък. Да не е защото си по-дребна и разтягането да те притеснява повече? newsm78 В смисъл да те притиска

# 493
G-style мерси за полезната информация, и аз ще скоча до Вис Виталис. Мисля, че и за кърмене след това може да влезе в употреба дори и на мен да не ми  е удобна за спане. Та при всички положения ще си избие 18-те лева Simple Smile А за мястото в тумбака...май към 5 месец започнах да чувствам как органите ми буквално се допират един в друг, но с растежа на корема ми напред и това отмина. Може и при теб да спре, когато започне по интензивния растеж на тумбака.
Аз искам да питам мамите, които имат парене по краката (ходилата) имат ли и болки? Аз в края на деня направо умирам от паренето и болката в пръсците. Все едно съм стояла цял ден права, а не съм.Не знам дали не е предвестник на разширени вени това  Confused с първата бременност чак към 6 месец май започнах да усещам такива неразположения. Някой беше писал и за някакъв крем за мазане...добри ли са отзивите?

# 494
ади и аз си мислех, че това трябва по- нататък да го усетя, но ти може да си права и да е от това, че съм дребна и борбата за територия да е по- ожесточена в мен  Laughing. Но не е особено приятно и тежест чувствам и само пуфтя все едно всеки момент ще родя (да чукам на дърво). А тази болчица под реброто, която си усетила пък на какво се дължи и защо трябва да я очакваме  нея по- нататък.

агейнст определено мисля, е става и за кърмене след това и за подпиране и на теб и на бебето ако щеш. Ако трябва да го обезопасиш да не падне от някъде - също може да свърши работа. Мерси за мнението за тумбака- явно вече ще му е време да почва по- интензивен растеж напред, за да има място за всичко. Дано отминем, е не знам как ще се кара още половин година. Голямо предизвикателство било това да износиш бебе. И някой като ми каже "наслаждавай се на бременността, толкова е хубаво". Сигурно на някои им е много хубаво, но на мен ми тежи и само мисълта какъв ще е резултатът накрая ме крепи и ми вдъхва надежда.
За крема за крака- разправяха за някакъв, не му запомних името ама бяха много доволни момичетата. Дано някой се включи да каже как точно се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт