Шумен - 21( век) :)

• 147 060
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • Mediterraneo
Е, факт е, че в тази градина не са( подчертавам за филиала, но почти съм сигурна, че и в основната сграда са така).

# 271
Може ли малко инфо за този фамилен център?

# 272
Здравейте мами от Шумен Simple Smile Майка съм на две момчета - на 5 г. и на 1 г. Темата за Шумен 21 век ми се стори най-подходяща да запитам дали някоя от вас знае дали ще има някаква културна програма за месеца и ако да - то каква е тя. Проверявах в страницата на Общината, но там няма дати и часове! Благодаря ви предварително за отговора  Grinning

# 273
  • Mediterraneo
Посред лято не очаквам вълни от култура, но можеш да провериш на сайта на Библиотеката и Музея.

# 274
  • shumen
Нивеа,кои фамилен център?

# 275
Наистина няма наплив от културни събития, но вече е качена програмата в сайта на Общината Simple Smile

# 276
  • оттам, откъдето започва България
Моля мамите от Шумен да се включат с мнения за фирма, която прави най-вкусни торти в града.

# 277
не съм от шумен, но последно за Рд на дъщеря ми , както и на едни приятелско дете поръчахме от тортите на Мирена, които ги предлагат и в околността и гостите останаха доволни и очаровани не само от украсата, но и от вкуса й  Peace

# 278
  • на североизток от Рая
Тортите на Албена бих препоръчала. Често получавам добри отзиви за тортите на Детелина. Мирена, в хотел Шумен също съм чувала, че има хубави торти, поръчват се там. На доста места има. А от Неделя? Скъпи са, но са перфектни.  Peace

# 279
  • shumen
Аз лично съм доволна от тези на Детелина.

# 280
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за отговорите. Купихме еклерова от Детелина и ни хареса. Беше прясна и вкусна.

# 281
  • моята мила родна страна
Здравейте! Бихте ли препоръчали добър уролог в Шумен?

# 282
  • shumen
 jovigirl,аз препоръчвам доктор Домусчиев,но зависи пак за какво точно ти трябва добър уролог.

# 283
  • моята мила родна страна
jovigirl,аз препоръчвам доктор Домусчиев,но зависи пак за какво точно ти трябва добър уролог.
Благодаря!

# 284
  • БГ
Привет, момичета!   Hug  През уикенда ни предстои пътуване от Хасково към Варна. Имаме желание да нощуваме в хотел в Шумен, с цел разглеждане на забележителности на следващия ден. Моля за помощ и насоки за хубаво местенце за настаняване!  Praynig   Благодаря предварително на отзовалите се!   Peace

Общи условия

Активация на акаунт