Отговори
# 165
  • София
Спиме на открехната врата, аз полугола , тя по боди с къс ръкав.

# 166
Djudjeto на отворен прозорец и врата ,тя само по памперс или с потник -някой ще кажат на течение ,но тук е адска жега ,пък и аз съм я закалила и не ме страх от това ,че ще настине  Wink

# 167
Стефи при вас е значително по топло отколкото в България .
В нас е 23 градуса, без да вллючвам климатик,  и се чудя дали му е добре. Не е потен сутрин, не мисля,  че му е топло ама нещо ме човърка отвътре. През ноща става към 21-22градуса.

# 168
  • Истанбул
Ние спим на пуснат климатик на 24 градуса. По пижама с късо ракавче е малкато и с чаршаф отгоре.
Аз червена чушка не съм давала, само зелен. Но се чудя за патладжана кога се дава?

# 169
  • София
Ох, момичета, моето диване ще излезе от злоядите. Не ще да яде, дай му само млякото. Адски се изнервям вече, всеки ден едно и също, стиска устата и това е. Не искам да я насилвам, ама расте вече и други работи освен млякото трябва да яде. Та така, докато стигнем до червена чушка... браво на вас как се справяте с храната  Simple Smile

# 170
не съм давала червена чушка
спим на отворени прозорци, тя е по боди и с чаршафче завита

# 171
  • На десетия....
европа може да  пробваш да дадеш първо малко мляко после храна или да е хубаво огладняла. Димана също понякога стиска уста и отказва да яде, ама има дни когато си отваря устата и тогава яденето става бързо. При нас ден с ден не си прилича и не е до предпочитана храна, инат ли е  и аз не знам.  
Спим на отворена врата и по боди, има е тънко одеялце, ама то е защото Димана така се приспива гушка го, слага си го на очите изобщо не е завита с него. Да си призная както и да е облечена все си е потна, косата мокра въобще освен само по памперс да я оставя.
Стефи, не знам дали си давала спанак, аз правих днес спанак с картофи и детето го хапна, а аз си мислех, че само се хабя, защото броколи не хареса, ама днес явно беше гладна или деня беше такъв.

# 172
Като ви чета как ги обличате през нощта и почвам да си мисля,че аз нещо бъркам с този дълъг ръкав. През деня и моя е по боди само.Ще взема да преосмисля обличането. newsm78

# 173
KuKumqlka Simple Smile хапва спанак ,аз и давам с ориз
Djudjeto Simple Smile денем е 27-28,нощем да е около 25-26 ще погледна тази нощ ,но определено е топло ..а нямаме климатик в квартирата

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:41 от stefi 1304

# 174
преди малко правих за пръв път плодово пюре, бях приятно изненадана как го омаха, от домашни кайсии и овесени ядки беше  Simple Smile

# 175
При нас също през деня е 26-27 градуса, а нощем 24-25. Спим на отворена врата, а той е по боди с къс ръкав или потник и чорапки. По принцип го завинам само с пеленка, но той моментално се отвива. Спално чувалче също не търпи. Като цяло е отвит. Сутрин към 5-6 затварям вратата, че като минава камионът да събира буклука е много шумно и задължително се буди с рев.
Червена чушка не съм дала още.
Ние постоянно сме на захранващо меню. Любимото му е тиква или тиква с морков. Като пробвам нещо друго е ужас - той плюе, аз бутам и накрая "брррррр" и вадя тиквата  Laughing И след 2 мин сме готови.

# 176
  • София
Кукумялка, пробвала съм лии да е добре огладняла или първо мляко. Но не съм пробвала хем да е хубавичко огладняла хем да дам първо мляко и чак тогава пюре. Даде ми добра идея. От утре ще пробвам така. Ние сме точно като вас с хапването, както го описа, но дните в които яде са мн малко. А е на 8 мес.и половина - голяма мома, а... Mr. Green преди и аз вадех тиквата, но вече и тя не върши работа...

# 177
 Не знам колко градуса е нощем, но Денис спи по боди с къс ръкав, без чорапи и много рядко се случва да го завия с нещо.

# 178
В стаята е 24-25 градуса постоянна температура, без да включвам климатик, и Боби спи по боди с къс ръкав и завит с една тънка пеленка, която много често той маха.

Червена чушка не съм давала още, каня се от около няколко седмици и вместо нея дам нещо друго  doh

Бяхме на консултация вчера, качили сме 400 гр и вече сме 7940 гр и само един сантиметър височина повече, сега сме 66 см. От вчера можем и сами да си седнем на дупето от легнало положение и вече и вече само това упражняваме и без да се пълзи се кръстосва стаята  smile3521

# 179
Здравйте, ние вчера бяхме на консултация и малката е пораснала само с 1 см, но с 400 гр. и вече е 72 см и 8.300 кг. Аз също въведох месо - заешко. Имах домашен заек, който е разфасован и сварих едното бутче, накълцах го на мнооогооо ситно и във формите за лед го замразих. Много удобно е така. След някой друг ден може би ще въведа и жълтък, но още не бързам с него. За обличането - аз чорапи не слагам вече повече от месец, през деня е с боди и някакво клинче, рокля, туника, а нощем с боди и много тънко оделце.
Искам да попитам има ли бебета, които ядат лук вече?

Общи условия

Активация на акаунт