Отговори
# 585
  • На десетия....
Добро утро, момичета   bouquet
Времето е само за разходки и никакви ви няма......и мен също.
Здравче много добре те разбрах какво искаш да ми кажеш  Hug  аз много мразя сравненията по принцип и се опитвам да не го мисля и обещавам, че няма. Целувки на Боряна
andi-di и мен ме е страх да шофирам с малката, ще трябва да се свиква. При вас е наложително, аз за сега минавам и без колата, но ако се върна на работа на есен няма да имам избор.
Къдроваче честито зъбче на Криси, дано по бързо преживее стреса от болницата.
Kamsita хубаво ли е на морето, завиждам ти благородно.....искам пак.
Стефи послушахте и продължих захранването, пъпчиците се скриха сами, не е било алергия, а претопляне. Тя и педи така каза, ставало и при къпане с по топла вода  и сега внимавам за водата.
Сега малко за нас:
Димана беше започнала да спи по цяла нощ, това два дена и снощи пак рев. Явно са зъбчетата от горе, просто няма какво да е.  Хапва си овесени ядки,но с плод и малко кисело мляко понякога. Дали може да сложа извара вместо млякото  newsm78 . И я видях как се опитва да се катери по решетката, ама за сега без успех  Wink
Симонка пак се покри, Европа щъка из Трявна......да ви изброявам ли и другите или ще ни пишете по два реда, не повече да не ви мисля....чакам Бисквитка, Ангелова, Мелани и ако не е нахално Десиве да каже как са с Деян, ако съм изпуснала някои ще ме извинява, но тези мами не ги засичам в последните странички.

# 586
  • София
Дами,да ви почерпя с торта собствено производство,на вид не е кой знае какво,надявам се вкуса да компенсира,ще кажа после. Това все пак е  първата ми торта, все ще се усъвършенствам Grinning та днес помъдрявам с една година!

# 587
  • На десетия....
Магнетче,  да си жива и здрава! Тортата на вид за първи опит е страхотна,предполагам и на вкус. Пожелавам ти много усмивки с малките сладури :*

# 588
magnet_for_happiness Честит Рожден Ден  Hug newsm59 newsm38 happy bd Тортата изглежда чудесно и не само за първи опит.Да те радват много малките бонбони и татко им.

Аз малко по късно трябва да водя моя шишко на мерки и теглилки.Като го гледам имам чувството че е станал 1 метър. hahaha Joy Колко бързо минава времето...

# 589
magnet_for_happiness Честит рожден ден ,всяко твое желание нека е мое пожелание  Simple Smile nbirthday !
KuKumqlk разбира се може да сложиш извара в овесените ядки  Simple Smile,щом си я въвела и я харесва смело .

# 590
  • Истанбул
Магнет честит ражден ден! Да си здрава и предстоящата година  много  късмет! Весел празник!
И с надежда да раздвижа темата: Момичета вашите деца с какви играчки играят. Аз мисля да и купувам на нашата нови играчки, по подходящи за пораснало бебе Simple Smile

# 591
С празни бутилки пластмасови ,нищо не и е интересно ...скоро и купих умна играчка една топка и вътре да пъха в нея формички дано да разбирате за какво говоря,всяка формичка си е с точно място ..ама се оказа ,че още и е рано за нея  Simple Smile и гумена книжка и взех ама и при нея интереса беше за 5 мин. Simple Smile

# 592
  • Истанбул
Хм Стефи аз тъкмо за такава играчка с форми си мислех да взема. Боряна има гумена книжка и и е сред любимите играчки за баня. Тя се заиграва с играчките. Аз затова искам да и взема.

# 593
  • София
Магнетче, Честит Рожден Ден! Много да си здрава и да ти е пълна с най-прекрасните емоции цялата година!   bouquet
Ние се завърнахме от Трявна, славно пътуване...този път спа през повечето време, та беше по-лесно. Май беше капнала от преумора от целия престой в Трявна и се предаде,  та спа по пътя. Там рева много през деня, спеше и се зверски, но не заспиваше по цял ден, нито се хранеше добре...не знам защо така това дете. Днес вкъщи е мн спокойна, лесно си заспива, папка си добре. И така. Замразих малко домашни градински зеленчуци от Тревненска къща, ще търся още и ще гледам да готвя аз на детето, че нещо менютата на ДК не ми харесват. За Ян Бибиян четох във форума, че около сградата имало мн складове,  мърсотия, мишки и т.н.та не знам...хайде пак размисли...ако намеря още домашни зеленчуци ще е хубаво, месо ще добавям от пюретата само с месо, ще потърся друга кухня да взимам оттам понякога и така. Не съм ви чела, че нямах време. Днес бях на погача на едно бебче и ми стана много мило...нашите деца вече са голееееми. Сега ще мисля кога и къде да кръстим Калина,  може да остане и за следващата пролет или лято. Не можело когато са Коледните или Великденските пости. Хайде  Hug

# 594
Magnet HAPPY BIRTHDAY, да си жива и здрава!
На колко ставаш Simple Smile   bouquet   bouquet   bouquet

# 595
Аз какъв голям мъж си имам. Станал е 10,900 гр и  80см  Heart Eyes 

Моя обожава тази играчка http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=31083 .Премята топчетата,върти я ,обръща я.Въобще ме е една от най успешните покупки

# 596
Ехоо Simple Smile Видях, че KuKumqlka се е сетила за мен и не се сдържах  Hug Всъщност ви чета редновно, но от телефона, защото приятелят ми е отпуска и е често на лаптопа, та не мога да се развихря да пиша Simple Smile

magnet_for_happiness, Честит Рожден Ден!   bouquet
KuKumqlka, Али също не се изправя и аз се филмирам от време на време, че нещо не е наред, но в крайна сметка реших да изчакам, докато не стане наистина притеснително. Направи същото и ще видиш, че детенцето ще се изправи, преди да се притесниш пак Simple Smile

Толкова много неща сте обсъдили...ще стане много дълго, ако се включа по всички теми, така че ще ви разкажа какво правим ние с бебе Александра Grinning Бяхме на гости при едните баба и дядо, беше хубаво, ама мноооого я разнасяха и не я оставяха за 1 минута сама  Crazy Доста се изнервих, но за щастие не свикна и си е ок като се прибрахме.
Днес пък бяхме на кръщене и рожден ден на близко детенце. Толкова претупаха ритуала, че вече съм сигурна, че ще оставя кръщенето за момент, когато разбира малко от малко и сама пожелае...Аз не бих се кръстила, ако сега имах избор. Вярвам в Бог, но църквата е станала търговско дружество  Peace В заведението беше много хубаво и събрах опит за Ноември Simple Smile Вие мислили ли сте за първия рожден ден на бебчовците? Сигурно сте  Party
Друго не се сещам. Хубава вечер на всички и  Hug!

# 597
  • София
Благодаря ви за поздравите!

# 598
  • Истанбул
Джудже играчката изглежда страхотно,ще обмисля покупка. Че тук,Икеа ми е далече а доставката е безумно скъпа.
Мелани и ние като теб разсъждаваме с ММ. Боряна няма да я кръщаваме, като порасне ако иска и ако вярва - решението е нейно.
Относно рожденния ден - правя планове. Не че съм гф измислила но мисля задълбочено. Даже вече решихме с ММ че аз на 1.10 се връщам в БГ и ще си остана до РД на малката за да имам,време да подготвя нещата.

# 599
Здравейте! Отдавна не съм писала. Подобна играчка съм купила и аз, но е с дървени рибки, много симпатична. Имаме също и сортираща кутийка т.е. къщичка, в която се пускат кубчета, топбета и други фигурки, пак е дървена (много харесвам дървени играчки). Също съм купила едно влакче с три вагончета на фишер прайс... Та тези трите са сред най-любимите. Отделно има още други книжки за баня, топки, гумени риби и т.н. с всичко си играе, но разбира се, че ѝ омръзват и иска нови и нови неща и за това сега опознаваме кухненските принадлежности - черпаци, дървени бъркалки, цедки и др. Simple Smile Някой по-напред в темата питаше за уокърите. На нас ни подариха едно жълто лъвче на фишер прайс, което става и за уокър и за да се вози отбутвайки се с крачета. Симпатичен е лъвът, но малко се пързаля, защото у дома навсякъде е паркет. Беба сама проявява интерес към него и ходи и се хваща, изправя се и започва да подскача покрай него. От няколко дни сме се сдобили и с басейн на терасата и пада голям кеф Simple Smile
Аз за рождения ден също започвам да се замислям, но все още нямам яснота в собствената си глава Simple Smile Вие какво сте  мислили по този въпрос?
И последно  - имаме още едно зъбче Simple Smile Вече са два Simple Smile
Лека вечер, мамчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт