На море в Гърция 2014 - VII

• 57 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • В градината...
Мерси за темата  Peace

# 16
  • София
Параход, пак страхотни снимки, всеки път като пуснеш тема и си казвам "Ей, тук искам да отида."  Grinning

Благодаря и за темата и аз всеи път като видя снимките и направо тръгвам в мечтите си  Heart Eyes
Мъж ми ато ми се обади през деня да ме чуе ме пита "Днес къде си в коя точка на Гърция си "  Mr. Green
dama Вие в кое селе ще бъдете.

# 17
  • София
Lioness, чудесни новини ми носиш, благодаря ти. Още повече, че го дават и да се оправя времето. Grinning
Kimbolina, ние тръгваме без предварителна резервация. Чудя се още от коя страна на Ситония да хванем. Rolling Eyes По картата от 1-ва стр. сякаш водата от западната изглежда по-топла, не знам. Утре ще пиша къде сме.  Mr. Green  На Торони и Трани Амудия бяхме. Мисля си за Неос Мармарас или Вурвуру. Тук момичетата са писали, че на Сарти принципно духа повече и може там водата да е още хладна. Не знам, където си харесаме, там.  Simple Smile

# 18
  • София
Параход     bouquet  както винаги чудни снимки и прекрасно оформление.

Най-накрая се показа плахо слънцето, дано все така да кара, аман от дъждове.
И аз чакам да определим час и място за срещата на 12-ти. Предложението на Параход за място май най-много ми допада, но каквото кажете Simple Smile
Хубав и много слънчев следобед на всички.

# 19
  • София
Момичета, да питам - много ли е рисковано да тръгне човек без резервация? Правили ли сте го и имахте ли непреодолими трудности? Като чета, dama тъкмо така тръгва  Rolling Eyes

# 20
Благодаря за темата!
Нашето пътуване към Лимнос предстои и имам питане към момичетата от София, които са ползвали ферибот от Кавала. През кое ГКПП е по-удачно да минем - Кулата или Илинден? През Илинден е една идея по-пряко, но ме притеснява факта, че тази част ще я пътуваме по-тъмно (фериботът е в 9 сутринта), а маршрутът и състоянието на пътя са непознати. 

Аз мога да кажа, само за пътя през Илинден, пътя е в добро състяние. Ние пътувахме в понеделник 16.06 и нямаше жива душа по пътя и в БГ и Гърция. Единствено беше малко неприятно след Банско защото правеха ремонти и отбиваха колите, да могат да се разминат. Имаше и изрязан асфалт без да има маркировка, което нощщем трябва да се има в предвид. Иначе и на нас ни беше за първи път изобщо към Гърция, но не сжалявам ьасега за избора.

# 21
  • софия
 55 55 55
Благодаря за темата, Параход   bouquet
Откъде са снимките?

# 22
И аз нямам търпение - след 2 седмици тръгваме. Имаме резервирани 7 нощувки в Торони, но се надяваме да си намерим местенеце на място, където да останем още 4-5. Дано имаме късмет, защото това ще ни е почивката с децата.
Параход,   bouquet

# 23
  • Пловдив
Здравейте момичета, спешно се нуждая от помощ и се надявам тук да ми помогнете! Бяхме резервирали море в Бъллгария, но след наводненията ще анулирам резервацията и мислим да се насочим към Гърция. Имаме някои изисквания:
1. Хотелът да е на плажа
2. Плажът да е със ситен пясък или поне да не е каменист
3. Да е възможно най-близо до България (от Пловдив сме, ще минем през Маказа)
4. Да има подходящи стаи за семейства (с 2 деца сме - на 5 и на 8 г., трябва ни апартамент)
Ако предлага ол инклузив ще е добре.
Нямам много време да разглеждам всички хотели, така че разчитам на вас! Благодаря предварително!

# 24
# 25
  • София
Параход, благодаря за темата   bouquet
Днес настъпва астрономическото лято, дано и в действителност да дойде  Praynig
Много слънчево и топло време пожелавам на всички пътуващи  Hug

Аз да се похваля с резервация на Милос. Ще сме във Полония, въпреки, че много исках да сме в Плака. Но в Полония намерихме студиа за 35 евро на вечер, което е супер цена, имайки предвид, че нашия период се води висок сезон на Милос, всичко е почти заето и цените започват от 70 евро на вечер.
Доволна съм, само да видим дали изобщо ще пътуваме, защото парите за почивката ни са в КТБ  Thinking

# 26
  • София
Moharet стискам палци всичко да е наред, дано не се мотаят 3 месеца с отварянето на банката.   Hug
Много ще ми е интересно да чуя на живо отзиви за Милос, и аз си го разглеждам от миналата година, ама си е в сферата на бъдещите дестинации още.
За съжаление и при нас малко по малко започва една обърквация в плановете, която се надявах да отшуми ама май няма да се получи, дано накрая да не ходим на море само виртуално тук в темата, четейки с удоволствие вашите отзиви. 

# 27
Вместо запис да не ви изпусна, на 28 пътуваме за къмпинг Пицони. Дано времето да е с нас!

# 28
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Някой да е бил тук, или да го е виждал на живо?

http://sithoniagreece.com/sithonia/neos-marmaras/hotels/porto-carras-meliton/

# 29
  • София

и мен ме интересува, че и ние ще сме долу-горе в този хотел, само че не в meliton , а съседния порто карас
http://www.portocarras.com/our-hotels/porto-carras-sithonia-5.html

Общи условия

Активация на акаунт