На море в Гърция 2014 - VII

• 57 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, не намерих много инфо от вас (освен от Понтес) за Лимнос Rolling Eyes Започвам подготовка за там, ама Букинга мнооого беден за настаняване  Cry Някакви препоръки  newsm78

# 736
Момичета, не намерих много инфо от вас (освен от Понтес) за Лимнос Rolling Eyes Започвам подготовка за там, ама Букинга мнооого беден за настаняване  Cry Някакви препоръки  newsm78
http://www.lemnosrooms.gr/en/index.php?p=p_3
Тук има повече. Кога ще ходите? Аз правя планове за началото на септември.

# 737
# 738
Поздрави и от мен, дотътрих се до Айвалък на път за Леесбос. Не е като Гърция. Понтес,  много се радвам, че ти се случи почивката! Адимар, за Лимнос ще ти пиша ккогато мога повеч2е . Пиша от един тъп таблет,извинявам се за грешките.

# 739
Anna bel, с нетърпение  ще чакам разказите ти за Лесбос, че така ми се върти в  главата   от  миналата година...................

# 740
Ана Бел, очаквам и твоите впечатления за Лесбос.

# 741
2K Много хубаво разказваш.  Simple Smile Коя е следващата дестинаия? Пак ли Йонийско море?

От разходката ви до Амудия, дали ти направи впечатление има ли достатъчно хотели и къщи за гости на място? В нета са много малко и повечето вече заети. А нашите дати продължават да са неизвестни и ще тръгнем от днес за утре. Мислех си за резервирам някъде една нощувка и после да търсим на място.
millenitta, Параход е права, че има много места за настаняване в Амудия, дори това си коментирахме, че е направо невероятно за толква мини-селце да има толкова места, които се отдават под наем, а и се правеха няколко нови  Peace По времето, в което ние бяхме, повечето бяха полупразни, а имаше и напълно не отворили, сега не знам как е, тъй като тръгвайки си на 22ри юни вече видимо започна да се увеличава потока от туристи  Rolling Eyes но пък надали всичко би се напълнило  newsm78 ...то зависи и в кой период ще стигнете все пак ...

В тази връзка се сетих, че през един имот от нашия хотел имаше студиа под наем, на които собственици се оказаха грък и българка, та тя ни видяла колата и ни спря да поговорим....Предложи да видим какво предлага и каза, че тази година хич не можели да осигурят пълна заетост  Rolling Eyes
За ето това става въпрос - беше дори абсолютно празно този ден и разгледахме всички стаи и апартамента - не беше луксозно, но чисто и с добра гледка към Валтос  Peace
Така, че мисля, че и на място не е проблем да се търси и намира, но лично аз след опита ми миналата година с такова настаняване на Метеора  Grinning не бих се наела пак.....въпреки, че резултата беше в крайна сметка идеален....това обикаляне и пазарене на N-места не е за мен  Mr. Green

# 742
Адимар, освен Понтес и Ана Бел, и Таня67 беше м.г. на Лимнос.

И понеже виждам, че 50-ата страница ви туря спирачката, ето ви още пространство да се вихрите - НОВАТА ТЕМА, в разгара на лятото и вече 8-а за годината! Луд умора няма  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт