На море в Гърция 2014 - VII

• 57 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Трябваше да тръгнем утре за Гърция, но уви градушката ни счупи предното стъкло #Cussing out , а всичко ни е платено...... не знам....... #Crazy

Ей,  много неприятно !! Няма ли да успеете да смените стъклото утре   и да    по тегли те, пък и    макар с ден закъснение?

# 571
изтеглиха ми шялата сума за нощувките от картата вапреки че я анулирах в срок. писах на собственика и ми се извини за грешката. ще ми вьрне парите с пейпал. но аз си блорирах картата с която сьм регистрирана в пей пал. дали ще пристигнат парите при блокирана карта. спешно моля за помощ от запознатите с системата. да искам ли да ми ги прежедат с банкож превод?

извинете за грешките. пиша от компутар без кирилица и едва намирам бг буквите

# 572
За счупеното стъкло. Сервизите на Кобра , мисля, че имат денонощен сервиз и съм сигурна, че идват и на място да го сменят, при нужда.
http://www.autoglass.bg/

# 573
  • София
Да сменят,но после трябва 24 часа да не се кара колата.А от тях специално ние не сме доволни.

# 574
Смених при тях задно стъкло преди 4 месеца. След 5 часа можеш да си караш спокойно.

# 575
  • София
Може ,ние предно сменяхме за задно не мога да кажа.И тогава така ни казаха 24 часа да не караме.

# 576
Бяхме преди малко до Дофия по работа за късмет половин час след градушката.Беше страшно, имам чувството, че на всяка втора кола бяха счупени стъклата, ужас!!!

Някой от Евия успя ли да направи ходенето до Скиатос с корабче да разкаже, че така съм се навила за тези великолепни Скопелос или Скиатос?

# 577
  • Варна
Момичета добра идея ли е според вас да се иде до Скиатос и Скопелос от северна Евия за ден ? Например отиване сутринта и връщане вечер?

Ами тя само Евия е токова голяма -над 150 км.от единия до другия край,че за 10 дни разгледахме само част от нея и то при положение , че под Халкида бяхме ходили няколко пъти и там не обикаляхме.Защо да ходите по други острови , кога ще разгледате Евия?На всичкото отгоре няма директен ферибот и трябва от Едипсу да отидете до Агиос Констанстинос и от там за Скиатос.При първи ферибот в 8 за да хванете последния в 18 на практика на Скиатос ще бъдете 2 часа.До Скиатос и Скопелос логистиката от Волос е много по лесна а и за тях трябва много повече време.

# 578
Мисля, че адимар се готвеше за еднодневен круиз от Пефки - Евия до Скиатос, дано се включи да каже.

# 579
Аз нямам предвид ферибот, да ходим с кола. Мисля, че в сайта на тези корабчета Аполон пише, че бързо се стига до Скиатос: сутрин плаж и след обяд разглеждане на градчето. Това искам.

# 580
  • София
Трябваше да тръгнем утре за Гърция, но уви градушката ни счупи предното стъкло #Cussing out , а всичко ни е платено...... не знам....... #Crazy

Същото и при нас.Трябва да пътуваме утре, но колата е цялата на бабунки и липсва предният номер!!! Не мога да повярвам просто Close

# 581
  • София
Момичета, съчувствам за пораженията - наистина много проблеми създаде бурята, дано бързо се справите и тръгнете на път.

Имам още едно питане - къде по пътя за Врасна да търся Лидл, Масутис и подобните им?

# 582
  • Варна
На пристанището в Едипсу имаше реклама за такива туристически  корабчета , но нямаше клиенти достатъчно и те не пътуваха.Единственото сигурно са феритата , те пътуват и с 2ма души.Под фери не се разбират само хора с коли, пътуват и много пешаци.

# 583
Здравейте момичета (+ Петър),

Ние се завърнахме в неделя от Ситония, но ми се очертава много натоварена седмица и нямам време за подробен разказ за останалите дни. За това пък успях поне да завърша албумчето със снимки и описания на местата, където сме били:

https://www.flickr.com/photos/124545968@N07/sets/72157645494379912/

Някои не са с особено добро качество, тъй като нещо с обектива на фотоапарата ни се прецака. На всички заминаващи към любимата Гърция, желая много слънце и незабравими емоции!

# 584
  • Варна
3. Къде около Йерисос може да се пазарува прясна риба?

Най - прясна е като си я наловите  Laughing Grinning Simple Smile Другия вариант е да чакате рибарските лодки като се връщат на скелята.Сергия с риба има в Ормос Панагияс.На уличните пазари винаги има риба - най много съм виждал в събота в Полигирос и сряда в Неа Моуданя,в Йерисос и Агиос Николаус е четвъртък , Никити в петък , най малко риба ,а и най малък е понеделнишкия пазар в Ормилия.

Общи условия

Активация на акаунт