На море в Гърция 2014 - VII

• 57 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
 Аз не съм по разглеждането. По скоро по плажовете.  На Скопелос и Скиатос видях много хубави и затова попитах дали от Евия може да се иде.

# 586
  • София
Имам още едно питане - къде по пътя за Врасна да търся Лидл, Масутис и подобните им?

Лидл има много близо до Врасна, както и редица други супермаркети - имаше един Дискаунт Маркет на входа на Неа Врасна - продаваха чудесно месо и бифтеци.

# 587
Момичета, съчувствам за пораженията - наистина много проблеми създаде бурята, дано бързо се справите и тръгнете на път.

Имам още едно питане - къде по пътя за Врасна да търся Лидл, Масутис и подобните им?
Ами те всичките тези магазини са на една линия, не са вътре в селата, а  са на главния път , по  който  се кара, за да отидеш  от едното село  в другото. Все едно успоредно на крайбрежната, но от външната страна на селата, а не  откъм морето.
Как обясних само....абе няма  как да не го намерите,  то си околовръстен път, тъй да се каже.
Има Лидъл, Масутис, Дискаунт и още един, на който не помня името. Лидъл   е   най-близо  до Врасна, а този   дето не му  помня името - най - близо до Аспровалта.  Между тях - другите два.
А, с Туцка  сме писали  заедно. Simple Smile

# 588
  • София
Благодаря, момичета  Hug

# 589
  • В светлината на слънцето
Момичета, съчувствам за щетите.  Sad Не знам колко мога да съм полезна, но и аз съм от недоволните от Кобра. Така и не стигнахме до смяна на стъкло, защото ни размотаваха няколко дни. За сметка на това в сервиза на Пежо го смениха за около час и тръгнахме. Казвам го като вариант, ако пострадалите коли са от тази марка. Учудващо се оказа, че там действат много по-бързо, да не говорим, че парите, които взеха бяха 3 пъти по-малко от онези, които калкулираха от Кобра. Ааа, и в Кобра пробутват китайско бяло стъкло, ако мине номера - имайте и това предвид. Стискам палци да успеете да оправите колите и да заминете. Много гадно така в последния момент.

# 590
Мисля, че адимар се готвеше за еднодневен круиз от Пефки - Евия до Скиатос, дано се включи да каже.

Здравейте и от мен! След обиколки по Евия и Пелион ,съм на линия  Peace Наистина се готвехме за Скиатос и бяхме уговорили места, но....вечерта вдигнах температура, не се чувствах много добре,а  прогнозите за следващия ден бяха за големи горещини и това ни отказа Sad Иначе: (прясна информация) - корабчето е туристическо и тръгва всеки четвъртък от Пефки за Скиатос в 9 ч. сутринта, връща се в 18 ч. Пътят от Пефки до Скиатос е 1ч. и 30 мин. Програмата е следната - пристига се на острова на един от най-добрите му плажове (сега пък му забравих името Embarassed), стои се там 3 часа, после с корабчето се отива до централния град - и там 3 часа за разходки и след това - връщане. Ние във вторник си направихме разходка до Пефки, намерихме графиото за билети (в една кръчма до кея), уточнихме тези подробности и ни дадоха телефон да потвърдим резервацията вечерта преди тръгване. Билетът за човек (отиване и връщане) е 20 евро. Много съжалявам, така му се точех, но...... Cry Ще чакам вашите разкази Peace

П.П. Забравих да кажа, че от Пефки има круиз само до Скиатос - до Скопелос не организират!

# 591
  • Варна

Има Лидъл, Масутис, Дискаунт и още един, на който не помня името. Лидъл   е   най-близо  до Врасна, а този   дето не му  помня името - най - близо до Аспровалта.  Между тях - другите два.

Aрванитидис

# 592
  • София
Точно на Врасна има Лидл. Simple Smile

# 593
Благодаря Адимар, информацията беше много полезна, дано ние успеем да отидем и ще разказвам.

# 594
Ако на някой му се гледат снимки от Евия :

https://www.flickr.com/photos/125887176@N05/sets/72157645626102933/

# 595

eli_dzh и emonaem страхотни местенца   
Нямате сърца вие bouquet
Ние още не сме излизали в отпуск!

# 596
  • София
Пелион отново ... Днес стигнахме и до Агии Саранта. На отиване минахме през Агиос Димитриос, а на връщане навигацията ни преведе по по-кратък път, но последните 500 метра преди Агиос Йоанис бяха по черен път по баира надолу. Минавали ли сте по този път, има ли друг, чиято отбивка сме пропуснали.
 След плажа ходихме до Хорефто, също широка хубава плажна ивица. Хапнахме вкусно в таверна до плажа.
 В Ормос Панагиас (Ситония) препоръчвам една таверна с зелени покривки, част от масите са на пясъка. Като слезеш долу до пристанището завиваш надясно. Сервитьорите показват къде да паркираш.

# 597
  • София
изтеглиха ми шялата сума за нощувките от картата вапреки че я анулирах в срок. писах на собственика и ми се извини за грешката. ще ми вьрне парите с пейпал. но аз си блорирах картата с която сьм регистрирана в пей пал. дали ще пристигнат парите при блокирана карта. спешно моля за помощ от запознатите с системата. да искам ли да ми ги прежедат с банкож превод?

Според мен парите трябва да влезнат в пейпал баланса ти и да стоят там ,ако нямаш друга карта, но какво се случва след това не знам. Ако картата, която е била регистрирана и си блокирала е дебитна и имаш друга дебитна карта по същата сметка, може да регистрираш нея в пейпал и би трябвало парите да се прехвърлят директно по нея. Поне на мен това ми се случи преди около година с блокирана карта и нямаше проблем. Ако е кредитна карта, е по-сложна процедурата до колкото знам и най-добре се обади в твоята банка да попиташ. Като цяло не е трябвало да си блокираш картата, ако си плащала чрез пейпал. Пейпал имат много добър съпорт за такива ситуации и винаги съдействат адекватно, това е лично мнение от няколко годишен опит с покупки от чужбина.

eli_dzh, много са ти хубави снимките, даже си позволих пак да разгледам и Лефкада  Hug

emonaem, май ще се ходи на кулинарно пътешествие до Евия  Laughing

Бройте ме и мен за срещата, ще се радвам да се запознаем, нямам претенции за място и час  Peace

# 598
  • София
След плажа ходихме до Хорефто, също широка хубава плажна ивица. Хапнахме вкусно в таверна до плажа.

Обожавам я  Heart Eyes.

eli_dzh, emonaem,
много хубави снимки!

# 599
  • София
Трябваше да тръгнем утре за Гърция, но уви градушката ни счупи предното стъкло #Cussing out , а всичко ни е платено...... не знам....... #Crazy

Стискам палци бързо да смените стъклото и да прекарате една незабравима ваканция! Потърси в някоя тема, не може да не са пуснали  за смяна на стъкла и др. Сигурна съм, че ще намериш инфо!
Аз резервирах за Вурвуру от 28 ми. Нямам търпение. Вече направих мислен списък!!!Ура!

Общи условия

Активация на акаунт