На море в Гърция 2014 - VII

• 57 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
поздрави от Сивири
http://lappland.snimka.bg/daily/siviri-2014.826619.33581572

съчувствам на всички с щети по колите
добре че тръгнахме вчера и отървахме кожите, че с нашия късмет тази година само това ни липсваше
снощи хапнахме в рибената таверна на плажа, уж препоръчана и блябля
голямо разочарование от храната, няма нищо общо с това, с което сме свикнали досега
ще продължаваме да опитваме останалите, дано намерим нашата

хотелът е страхотен, вътре е супер чисто
за първи път ми се случва да няма и прашинка по мокрите кърпи, с които минавам навсякъде при настаняване
но тук има големи проблеми с паркирането
да видим дали днес ще ни дадат място в гаража
след малко е ред на закуската, дано има каквото ядем
на идване спряхме в Лидл край Афитос да заредим с мезета и ципуро
после пропуснахме отбивката и като видях табелка за плаж Криопиги се върнахме

положението с комарите е търпимо засега
стаите са без мрежи
палим свещ с цитронела на балкона и ръся от маслото пред прага
нямаше нападения тази нощ
дано е все така

има една рекичка в центъра, пълна с големи костенурки
има такива с коруба по половин метър

пътуването до нашата граница беше ОК
вече почти няма останал лош път
за разлика от това след границата направо разбихме колата из надупчените подобия на магистрали на византийците

на нашия ГКПП нямаше никой
провериха ни набързо само на гръцкия
на никого не направи воечатление, ме синът още няма 18, а даде само ЛК
аз си бях приготвила разбира се паспортите, но никой не ги поиска
странно

иначе тук поне тук има ток

# 601
Здравейте, да се запиша и аз във вашата темичка Simple Smile
Ние ходим предимно в Гърция на Халкидики, но ми се иска да отидем и на Миконос и Санторини. Ако някой има впечатления, ще се радвам да ги чуя  Laughing

# 602
Мохаред, благодаря ти  Hug
не използвах пейпал при превода на сумата за резервацията. Резервирах в букинг, където посочвам номера на кредитната ми карта като гаранция. Толкова пъти досега съм ползвала сайта за резервации навсякъде, където сме пътували, но никога не ми се бе случвало да ми изтеглят парите неправомерно. Не съм писала още на букинг. Ще изчакам и днес с надеждата да ми преведат сумата обратно.
Аз вчера първоначално изпаднах в ужас и не знаех кой и защо ми е дръпнал парите. И от банката не можаха да ми кажат повече детайли за търговеца. Затова блокирах картата.

Много съжалявам за ситуацията със стъклата на колите. Май случаите не са единични и пред стъкларите ще има опашки.

Напоследък не пиша, но ви чета редовно. Показвате страхотни снимки. Разглеждам ги с удоволствие. , разказваш уникално. Много полезни ми бяха разказите ти.  Hug

# 603
emonaem, страхотни снимки! Все повече започваме да се изкушаваме от Евиа!

# 604
Момичета ще ходи ли някой в началото на септември около Никити?

# 605
Момичета много благодаря за отговорите ви

Нямам време да влизам редовно но вие стер страхотни

Извинете за лошото писане но аз съм от тези които пишат на латиница кирилицата на клавиатурата ми е проблемна

Bled   az_pak_az   kattrin  Svetlanna  започвам да преглеждам предложениеята ви благодаря

Bled прочетох назад както ми препоръча открих този хотел Cronwell Platamon за него ли става въпрос

Това което прочетох от теб е изключителна полезно повече от помощ

Дали ще е удобно да те питам на лични ако може

Искам да попитам и някой познава ли по-добре остров Хидра или нещо подобно

Искаме да посетим нещо автентично може и друго ако предложите
Благодаря

# 606
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Имам нужда от малко помощ  Embarassed

Искаме да отидем до Гърция за 5-6 дни, периода 20,07-25.26,07, около олимпийската Ривиера. Понеже съм от град  близо до границата с Гърция, ( от Македония), първо ще отидем до там и след това мислим да отидем до Гърция, понеже ни е по-близо олимпийската Ривиера от там.

Та гледах в booking и нещо цените не ме изкефиха, а и ММ е решил да сме спонтанни и да отидем на място да търсим нощувки, което мен не ме радва ама хайде. Та  искам да попитам трудно ли се намират в този период стаи, горе долу какви са цените, и кога по принцип се освобождават стаи събота, неделя или понеделник, за да знаем кой ден да отидем и ще имаме повече шансове да намерим свободни стаи. Имам от дете лоши спомени с търсене на стаи, няколко пъти ни се налагаше да се връщаме защото не намирахме нищо.

Мислихме да минем през Паралия, Олимик Бийч, Лептокария. Някои  други местенца дето са наблизо ако имате да препоръчате също ще ми е от полза   bouquet

Благодаря Предварително  Blush

# 607
  • София
millenitta, щом като не си плащала с пейпал, а си се разбрала със собственика да ти преведе там парите, най-добре регистрирай друга карта и я направи Primary, така преводът ще влезе директно в нея и няма да имаш проблем. Иначе е разбираемо, като видиш, че липсва такава голяма сума и от банката не знаят къде е, да блокираш картата. Стискам палци собственикът да е коректен, но ако се прави на ощипан, директно се свържи с букинг за съдействие  Peace

# 608
  • София

положението с комарите е търпимо засега
стаите са без мрежи
палим свещ с цитронела на балкона и ръся от маслото пред прага
нямаше нападения тази нощ
дано е все така

Моля те, може да сме коментирали, но кажи каква е тази свеш и това масло.  Embarassed искам да си взема и аз.  Simple Smile

# 609
  • София
   Плажуващите в момента ако може да споделят за температурата на морската вода. Чета по някакви сайтове за Халкидики - 23-24 градуса. Това за мен е СТУД!

# 610
Някой да знае точно къде на Ситония се намираше една беседка край пътя с много хубава гледка?Винаги имаше спряли коли там.

# 611
  • В полите на Пирин планина

Мислихме да минем през Паралия, Олимик Бийч, Лептокария. Някои  други местенца дето са наблизо ако имате да препоръчате също ще ми е от полза   bouquet

Благодаря Предварително  Blush

В края на юни бяхме там - в Платамонас, но на мен много ми хареса съседното градче - Nea Pori /Nea Poroi /. Плажът му е супер - пясъчен, широк - има място за всички, а има и бийч барове със шезлонги, ако предпочитате така. В самото градче и околността има много места за настаняване, но дали ще са свободни  newsm78

# 612
Така....

Подготвяйки се за Гръчко...се сетих, че манджата по пътя съм я забравила... Помня говорихме за някакви сладокусни кръчмета както в БГ, така и около Серес. Може ли да ми припомните, че не съм си запазила нито линковете на коментарите, нито инфо.....   bouquet

# 613
  Плажуващите в момента ако може да споделят за температурата на морската вода. Чета по някакви сайтове за Халкидики - 23-24 градуса. Това за мен е СТУД!

Приятеля ми се върна миналата седмица от Халкидики и каза, че е доста топло и времето и водата, точни градуси не знам.
Колкото до беседката, не съм забелязала (по принцип си поспивам и не забелязвам от къде минаваме) Simple Smile

# 614
  • София

От мен: турски ресторант "Тюркоаз", непосредствено преди ШЕЛ Плоски, малко след Струмяни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт