На море в Гърция 2014 - VII

• 57 563
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
След Шел на магистралата колата спря и отказа да запали повече. Два часа седяхме и се вайкахме там в тъмното. Накрая пътна помощ си ни върна обратно в София, разтоварихме багажите, качих си ги в къщи и сядам да ви пиша. Ще я бъде ли тая почивка или не!?

Всяко зло за добро  Laughing
Я си представи ако беше станало на 300 км. в гръцко  Cry
Сори за срещата с гръцките мамми ама командировката ми в София свърши и си тръгвам за Варна. Sad Cry Cry

# 631
Ей, pontes, много жалко за този фалстарт !

Ще я бъде почивката ви, сигурна съм !!

# 632
  • София
Тази година ще сме на Лефкада - Агиос Йоанис - северната страна на острова. Но нещо взех да се притеснявам - чета че почти на хубавите им западни плажове  морето е много буйно с големи вълни, близо до брега става дълбоко ... това значи ли, че не стават за къпане. Ние сме с големи деца - на 10 и 15 години, но зависи колко е бурно това море. Може ли някой който е бил на Лефкада да сподели?

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 09:20 от bibia

# 633
Я да се оплача, че тука сте мои хора, ще ме разберете Cry......

pontes,
дългата клечка е било това, сега в Турция ни се наложи да правим ремонт и ми е болно още, хем при стандарт, горе-долу като нашия, а в Гърция при техния стандарт ooooh!

# 634
  • София
Всяко зло за добро  Laughing
Я си представи ако беше станало на 300 км. в гръцко  Cry

Както се случи на нас мин. година малко преди Солун. И щото бях поверила застраховките на ММ се наложи да си плащаме репатрака от Солун до София, още ме боли сърцето като се сетя колко платихме  #2gunfire

pontes, стискам палци бързо да оправите проблема с колата и да успеете да заминете  Praynig

# 635
  • София
Момичета,някоя от вас случайно да е посещавала тази вила http://www.villamaravgia.gr/ ?
Трето писмо пиша,а отговор все още няма,утре сутринта тръгвам и се надявам да намеря места,за пръв път ще сме без резервация,но този път сме и без дете,така че ще импровизираме.

# 636
СРЕЩА събота, 12 юли, 11 ч., бар The Bookies.
Още снимки и подробности за мястото тук.

Скрит текст:
Намира се на 20-30 метра от НДК, но е леко забутано, вижте картата.
При лошо време не е особено подходящо (има вътре, но разположението не става за компании над 10 човека накуп), засега не се очертават сутрешни бури и градушки, де.
Резервация не съм правила, защото не мисля, че е нужно в този ден и час - а и като предишния път, до последния момент няма яснота колко ще сме. Проверих обаче, че заведението работи толкова "рано сутрин" Grinning
остава и да кажеш къде се паркира евентуално в района и цена няма да имаш  Joy

# 637
Тази година ще сме на Лефкада - Агиос Йоанис - северната страна на острова. Но нещо взех да се притеснявам - чета че почти на хубавите им западни плажове  морето е много буйно с големи вълни, близо до брега става дълбоко ... това значи ли, че не стават за къпане. Ние сме с големи деца - на 10 и 15 години, но зависи колко е бурно това море. Може ли някой който е бил на Лефкада да сподели?
Не се притеснявай. На западната част са най-хубавите плажове на острова. Да, на повечето места става дълбоко още в началото, но е перфектно за къпане, плуване и гмуркане. Вълните не са високи и бурни ( освен ако няма някаква буря или много силен вятър). Може би имаш в предвид Agios Nikitas, а не Agios Ioannis?

# 638
2K, навсякъде - там е зелена зона и тя в събота не е платена. Ако няма място на самата Витошка - влизаш отзад в уличките около XXII-ро училище.

Понтес, верно малшанс, стискам палци най-сетне да тръгнете и да ви е все чудесно нататък.

Bibia,
на Агиос Йоанис наистина не става плажът, много духа. Но той е на север, там се срещат всички ветрове. За другите плажове вълните не са правило, какъвто ви е късметът Simple Smile А закътани заливи има на изток и на юг, вярно, не са живописни повечето като Егремни и Порто Кацики (Агиофили е обърнат на юг, обаче, и е много хубав)

# 639
  • София
Благодаря, salex_n2, Параход . Успокоихте ме. В Агиос Йоанис сме, в северната част на острова, съвсем близо до столицата.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 10:07 от bibia

# 640
  • София
Момичета, дайте съвет за  уикенд разходка из близка гърция.Дори и за един ден.Гледам  по примера на организираните екскурзии и се замислям все повече.Само че с личен автомобил.От София.Заслужава ли си newsm78

# 641
  • София
Момичета, дайте съвет за  уикенд разходка из близка гърция.Дори и за един ден.Гледам  по примера на организираните екскурзии и се замислям все повече.Само че с личен автомобил.От София.Заслужава ли си newsm78

Ами защо да не си заслужава за един уикенд. Аз това ще правя тази седмица  Laughing А за Гърция и за няколко часа си заслужава дори. Организираните ескурзии ги карат на плаж,дори не спят там и си ги връщат обратно. Така че на вас нищо не ви пречи,желание само трябва и добро настроение.

# 642
  • София
Параход зелената зона не е ли платено до 2 часа следобяд в събота? Или важеше само за синята зона? Аз ще се дотътря с трамвай (автобус) 7 който в момента спира почти пред къщи Simple Smile

# 643
  На всички проблемни пътешественички пожелавам от сърце бързо справяне с проблемите и скорошно отпътуване. Понтес, писах ти лично  Hug!
  За срещата. Гледам,че доста хора се гласят да дойдат, дано да ни стигнат местата в двора  Simple Smile! Аз от утре съм в София, утре смятам да вечерям късно в "Жадната ламя". Ако някой е хайляк и жаден, моля да заповяда! Ще нося кантар и метър.
Скрит текст:
Стар виц, казан миналата година.
  Виртуални гаджета ще се срещат за първи път.
  Тя: Ще съм с бяла рокля, висока 160 , тежа 50 кг.
  Той: Ще съм с дънки. Ще нося кантар и метър.

# 644
  • София
Параход зелената зона не е ли платено до 2 часа следобяд в събота? Или важеше само за синята зона? Аз ще се дотътря с трамвай (автобус) 7 който в момента спира почти пред къщи Simple Smile

Синята зона е в събота да 14. И аз мисля с трамвая, за да не се притеснявам за места. В този жилищен район, в събота не ми се рискува....

Общи условия

Активация на акаунт