The Women of Westeros - GoT тема 11

• 52 901
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Сега защо спойлваш тука.   Twisted Evil

Признавам, това изказване много ме засегна, излиза че това място е територия за избрани хора.

първо  "спойлвам", защото за атентата срещу Денерис е разискван и на други места в БГ-Мамма, и то - много пъти.
Второ Атентата срещу Джон не е потвърден, но ако следиш отделни информаци, които изтичат е логично да се случи и той.
И трето -  нищо чак толкоз шокиращо не може да има, защото книга шеста не е издадена. А събитията дотук се знаят от всички
И четвърто след като  се оказва, че можеш да пишеш в  още няколко форума да четеш новости от там, но да не искаш да ти казват стари неща спирам дотук.

# 676
  • срещу двата комина :)))

Признавам, това изказване много ме засегна, излиза че това място е територия за избрани хора.

първо  "спойлвам", защото за атентата срещу Денерис е разискван и на други места в БГ-Мамма, и то - много пъти.
Второ Атентата срещу Джон не е потвърден, но ако следиш отделни информаци, които изтичат е логично да се случи и той.
И трето -  нищо чак толкоз шокиращо не може да има, защото книга шеста не е издадена. А събитията дотук се знаят от всички
И четвърто след като  се оказва, че можеш да пишеш в  още няколко форума да четеш новости от там, но да не искаш да ти казват стари неща спирам дотук.

алоооооууу, някои гледат само сериала, и не са чели, нито искат да четат книгата и да се интересуват от други "информации"  ooooh! айде да си имаме уважението малко

# 677
 пък то заизлизат през ден новини за сериала. (не бой се няма да ги казвам)] както казвам не съм пуснал нищо, което не се знае вече.
само през последните две седмици аз прочетох поне осем-девет  (може и повече) неща за сериала, а за атентата на Денерис се обсъжда поне от три-четири месеца. за пръв път видях тази новина някъде към октомври - ноември миналата година. С извинение, човек трябва да е слях и глух едновременно за да влиза във форуми посветени на Мартин и да не знае нещо толкова старо.

П.С. винаги съм чудил] кой го гледа този сериал, като бях готов да се обзаложа че след четвърти сезон петият (сега) рекородно ще се сринат рейтингите му. Но ето - имало хора, които го харесвали дори и сега. Брей!
добре, стискаме ръцете - няма да се обаждам повече за сериала. но обидата да  кажат" -сега защо спойлваш тука" (декрет ми се забранява да пиша тук) остава. Много съм обиден. И рязко ми падна мнението за някои хора ( да не споменаваме имена Уили ).Беше ми показано ясно че не съм от определена "класа"

# 678
Ами, аз не знаех нищо за никакви атентати, но ето, че ти ме информира/спойлира без аз да искам да знам, така че и аз съм дълбоко обидена... В тази тема се обсъжда сериалът, това че другаде се говорело за това, не означава, че и тук трябва или че всички са го чули/прочели това. Ако искаш да обсъждаш книгите, има си тема, ако искаш да обсъждаш какво ще се случи в предстоящия сезон, прави го в скрит текст или другаде. Rolling Eyes

# 679
темата е оф топик отдавна. би трябвало да се обсъждат жените от сериала / книгата (не съм сигурен кое точно)

# 680
  • Варна
темата е оф топик отдавна. би трябвало да се обсъждат жените от сериала / книгата (не съм сигурен кое точно)
Ами  давай!

Аз лично съм впечатлена колко добре се отразява възрастта на Керис/ Мелисандра

Преди:
Скрит текст:

Сега:
Скрит текст:

Хмммм май Р'хлор е намесен тук... Grinning

# 681
  • Сидни
Уааааау...нищо общо. Хмммм някакви пластики или?? Може би просто от снимката? newsm78
За мен тя е много красива...има уникални гърди #Crazy

# 682
Джони вече и в КиТ научиха колко си зле какиното.

Карис  Heart Eyes

Велик е Р'Хлор  Praynig

# 683
  • Вестерос

Ще те нашамаря  Mr. Green Не ми се впрягай, много добре знаеш къде пиша и какво си пишем там, НО това е темата за Сериала и е логично да има хора, които не са чели книгите  Rolling Eyes

# 684
  • HH
Много ми е трудно да намирам темата с това заглавие Simple Smile
 едно видео
http://9gag.tv/p/a5yy12/game-of-thrones-season-5-behind-the-scenes?=fbl9

Благодаря за видеото.

Джони, спрях да влизам в другата тема, заради теб. Като не гледаш сериала, чий го дириш тук ?

# 685
  • Вестерос
пък то заизлизат през ден новини за сериала. (не бой се няма да ги казвам)] както казвам не съм пуснал нищо, което не се знае вече.
само през последните две седмици аз прочетох поне осем-девет  (може и повече) неща за сериала, а за атентата на Денерис се обсъжда поне от три-четири месеца. за пръв път видях тази новина някъде към октомври - ноември миналата година. С извинение, човек трябва да е слях и глух едновременно за да влиза във форуми посветени на Мартин и да не знае нещо толкова старо.

П.С. винаги съм чудил] кой го гледа този сериал, като бях готов да се обзаложа че след четвърти сезон петият (сега) рекородно ще се сринат рейтингите му. Но ето - имало хора, които го харесвали дори и сега. Брей!
добре, стискаме ръцете - няма да се обаждам повече за сериала. но обидата да  кажат" -сега защо спойлваш тука" (декрет ми се забранява да пиша тук) остава. Много съм обиден. И рязко ми падна мнението за някои хора ( да не споменаваме имена Уили ).Беше ми показано ясно че не съм от определена "класа"

Джони, честно, потресена съм от мнението ти  Confused Какви неща пишеш... ooooh!

# 686
Във всички новини за сериала които съм виждала, е имало предупреждение ако следва спойлер.
Тук ги слагаме в скрит текст.

По темата- Карис е прекрасна!

Има ли въобще грозни жени в този сериал? Май не. Дори Уалда Фрей е симпатична. В другия форум дълго роптаеха, че Селиз Баратеон е хубава, и няма нито дълги заострени уши, нито мустаци.  Laughing

# 687
Тара Фицджералд си е хубава, още от ония древни комедии с Хю Грант преди 20 години  Peace

Джони, това да не виждаш по-далеч от носа си е признак на сериозна липса на първите 7 години, предай на мама, какво са казали какичките от форума, за да вземе мерки преди да тръгнеш по гаджета. Wink

# 688
Бре тая мелисандра (не че ме кефи) но наистина е по-хубава като е по-възрастна.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт