Сполучливи имитации на маркови парфюми - 4

• 161 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря за отговора. А да не би случайно това да е сайта им?
http://dpperfumum.bg/shops.html

Ще съм благодарна и на други отзиви. А по принцип фаворита ми за парфюм на всички времена е Bright chrystal на Versace, но случайно разминавайки се с някой съм подушвала какви ли не имитации, всички абсолютно несполучливи. Има ли дами с добри впечатления от някой?

# 526
Много благодаря за отговора. А да не би случайно това да е сайта им?
http://dpperfumum.bg/shops.html

Ще съм благодарна и на други отзиви. А по принцип фаворита ми за парфюм на всички времена е Bright chrystal на Versace, но случайно разминавайки се с някой съм подушвала какви ли не имитации, всички абсолютно несполучливи. Има ли дами с добри впечатления от някой?

Това е сайтът им. Отдавна не го бях разглеждала, променили са го.

Пробвай техния вариант на Bright crystal. Две мои приятелки си ги взимаха и двете бяха единодушни, че е много близък до оригинала, а като трайност категорично по-траен.

# 527
Вчера посетих и D&P в студентски град, може би това са най - сполучливите имитации спрямо мудчетата, роксан и рефан, за останалите нямам мнение. Като трайност не знам как са, но съм си взела един и скоро ще разбера Simple Smile

# 528
Вчера посетих и D&P в студентски град, може би това са най - сполучливите имитации спрямо мудчетата, роксан и рефан, за останалите нямам мнение. Като трайност не знам как са, но съм си взела един и скоро ще разбера Simple Smile

Кой си взе?  Simple Smile

Ще чакаме отзиви.

# 529
Sunflowerss ,казвай какво взе  Laughing

Фокси,
Скрит текст:
писах по назад за Сахарата. На мен много ми харесва незнам оригинала. Много хубав тамян, траен безкрайно направо, няма кой знае какво развитие ама си е абсолютно носим според мен. ММ също го хареса доста така че аз съм много доволна от този аромат.

# 530
Sunflowerss ,казвай какво взе  Laughing

Фокси,
Скрит текст:
писах по назад за Сахарата. На мен много ми харесва незнам оригинала. Много хубав тамян, траен безкрайно направо, няма кой знае какво развитие ама си е абсолютно носим според мен. ММ също го хареса доста така че аз съм много доволна от този аромат.

Страхотно. Simple Smile Колко часа горе-долу ти издържа Сахарата?  Simple Smile

А другият Cafe Rose?

# 531
Взех Нина Ричи Ричи, но мирисах givenchy play, givenchy absolutely irresistible (този го имам и оригинален), donna karan be delicious и още няколко, но тези бяха доста близки до оригиналите. Според мен във всички имитации си има нотки на различие, но тези са доста добри, за трайност обаче не знам Simple Smile

# 532
  • Там, където ме обичат

Страхотно. Simple Smile Колко часа горе-долу ти издържа Сахарата?  Simple Smile

А другият Cafe Rose?

На мен лично оригинала на Cafe Rose не ми се видя много траен. Peace
Пробвала съм го само веднъж и понеже кафето отлетя бързо, розата нещо не ме заинтригува.
Не че беше толкова важно това кафе, но аз имам доста рози и ако търся само тях, то те трябва наистина да са различни и впечатляващи.
За репликата ще чакаме да чуем отзиви.

Разнежена, мерси, намерих поста ти.  Hug

# 533
Днес отидох да тествам Ботегата на Заг. Не познавам оригинала, но определено ще си взема най-малко 30 мл. Crazy

# 534
Днес отидох да тествам Ботегата на Заг. Не познавам оригинала, но определено ще си взема най-малко 30 мл. Crazy

Нещо друго от новите тества ли?

На мен ми е интересен Alien Eau Extraordinaire, но още не съм стигнала да отида.

# 535
  • София
Вчера посетих и D&P в студентски град...
А къде точно се намира в Студентски град?
Редактирам се,видях къде е:http://dpperfumum.bg/Sofia4.html

# 536
Така трайността от 6 до 9, не бих казала, че съм изненадана , за толкова пари толкова.

# 537
Момичета, имам спешен въпрос, трябва да купя някой от следните парфюми (като имитации ):

212, Omnia lilav. Ethernity, Light Blue, Guchi rush, LOEWE

От рефанските ли да са или ще препоръчате някоя от другите марки със сполучиливи имитации.
Също силно ме вълнува, къде в София Рефан продават от запечатаните парфюми, които не са наливни, т.к парфюмите са за подарък, ще ги нося в чужбина и е силно желателно да не са наливни и да изтекат. Предварително ви благодаря!    bouquet  Hug
Омниа лилав аметиста ли е ?  Mr. Green
Ако да, познавам аромата мнооого добре, доста имитации съм  пробвала от любопитство и никой не се доближала, няма развитие, няма трайност  Naughty

# 538
Така трайността от 6 до 9, не бих казала, че съм изненадана , за толкова пари толкова.

Това според мен никак не е зле.

# 539
Момичета, имам спешен въпрос, трябва да купя някой от следните парфюми (като имитации ):

212, Omnia lilav. Ethernity, Light Blue, Guchi rush, LOEWE

От рефанските ли да са или ще препоръчате някоя от другите марки със сполучиливи имитации.
Също силно ме вълнува, къде в София Рефан продават от запечатаните парфюми, които не са наливни, т.к парфюмите са за подарък, ще ги нося в чужбина и е силно желателно да не са наливни и да изтекат. Предварително ви благодаря!    bouquet  Hug
Омниа лилав аметиста ли е ?  Mr. Green
Ако да, познавам аромата мнооого добре, доста имитации съм  пробвала от любопитство и никой не се доближала, няма развитие, няма трайност  Naughty

Да Аметиста е.

Общи условия

Активация на акаунт