Всички вече знаят,Януари с мен ще си играят 3

• 24 166
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Миринда, аз и с двете предишни бременности си пиех магнезий през цялото време.

Машинката за тоновете е домашен доплер, миналата година търсих да взема, нещо не намерих и се отказах. В големите месеци слушах бебето с обикновени лекарски слушалки. Сега ще видя, не съм решила....

ето

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 19:59 от trust

# 586
каква е тая джаджа и чува ли се наистина????

Чува се. Още е малко бебето и малко трудно се намира къде се е скрило, но като го намериш се чува и чувството е уникално. А преди няколко дни като слушах, усетих как тоновете се преместиха от единия край в другия и вече съм абсолютно убедена, че го усещам как се намества в корема ми  Heart Eyes.

Машинката за тоновете е домашен доплер, миналата година търсих да взема, нещо не намерих и се отказах. В големите месеци слушах бебето с обикновени лекарски слушалки. Сега ще видя, не съм решила....

Да, домашен доплер е. От интернет го поръчах. Има в ebay много, има и официални сайтове. Моето е ето такова. С предната бременност го видях, но бях вече в 9-ти месец и реших, че ми е късно да го купувам, но сега се почудих, почудих и си го поръчах.

# 587
Привет!
Добре дошли на новите мами!
Аз изчетох всичките 6 стр. дето сте изписали  Shocked, ама забравих началото, докато стигнах до края  Embarassed Rolling Eyes
Аз днес голямо обикаляне му дръпнах и сега се прибираме с детето, но имах болки и то не леки, та 2 пъти пих НО-ШПА. Ходихме с моята кума до Боянската черква, после на разходка в Южния парк и после с детето на детската площадка.
Относно помръдването, аз два пъти днес усетих бълбукане, но за кратко и по малко и за това не съм сигурна дали е бебчето... Ако е то, до няколко дни вече ще съм сигурна.
И аз имам вече голям корем, особено като се надуе, сякаш съм в 6тия месец. Не очаквах чак пък толкова рано да изпъкне и то така... А не съм качила и грам за времето, в което се регистрирах, та до сега.
И моето детенце върви с 10 дена напред, но и Анджело ми беше така, пък го преносих с 2 дни. А доктора каза, че 2рите излизали по-рано от термин, да не съм чакала изненада за рождения ден...  newsm78

# 588
Момичета да се похваля, днес моето малко момче освен, че прави 11 месеца, направи и първите си три крачки сам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes досега не се престрашаваше да се пусне, но днес май не се усети Grinning и мама като го заподхвърля във въздуха викайки "браво, Пете", "браво", детето се зачуди Laughing

# 589
  • пловдив
Момичета да се похваля, днес моето малко момче освен, че прави 11 месеца, направи и първите си три крачки сам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes досега не се престрашаваше да се пусне, но днес май не се усети Grinning и мама като го заподхвърля във въздуха викайки "браво, Пете", "браво", детето се зачуди Laughing

Браво на момчето  Hug Hug Hug

# 590
Браво на Петето, честити бягащи крачета  Heart Eyes
Да тичка смело напред му пожелавам.

# 591
Добре дошли на новите мами  Simple Smile .Моят корем и с първата бременност щръкна отрано и сега пак така ,направо съм си като за 6 месец  Embarassed . Засега не съм качила килограми май само на коремче си раста , но и кг. няма да ме подминат предния път бая се поолях.За ФК този път ми казаха дасия пия до края на бременоста.Като бях на ЖК подпитах доки за нормално раждане след секцио ,но тя доста се постара да ме разубеди и май успя Rolling Eyes .trust браво на момчето с пожелание по бързо да проходи спокойно

# 592
Честито на тръст и бягащите им крачета  Heart Eyes Сега ще има едно гоненее, живо и здраво да е Петето, както и мама и тате да го гледат Hug  Hug

# 593
trust Браво на момченцето  Hug

Аз да кажа за моето бебе, то пък върви 1 седмица назад поне последния път така установи доктора, но каза, че понеже за сега е ниско не може и хубаво да се измери.
Иначе и аз си имам болки в корема обикновено винаги се появява към края на всяка г.с като по часовник са. Понякога пия но-шпа друг път не

# 594
Здравейте мами и добре дошли на новите мамчета  Hug Лелеее колко много сте изписали ... Ние днес бяхме на 3Д  Crazy Мериха шириха и всичко е ок  Hug Даже се видя ясно и пола  Crazy Имаме си морковче  Mr. Green както се беше изразила една съфорумка  Mr. Green Много съм щастлива  Hug Лек ден на всички  Hug

# 595
Привет и от мен момичета, чета ви редовно, но в писането съм по-несериозна.
Имаме си морковче  Mr. Green както се беше изразила една съфорумка  Mr. Green Много съм щастлива  Hug Лек ден на всички  Hug
Честита новина , ти в коя седмица си, че и на мен вече ми се иска да узная пола?
.Като бях на ЖК подпитах доки за нормално раждане след секцио ,но тя доста се постара да ме разубеди и май успя
Какви точни и бяха мотивите, че и мен ме това ме чака, сина си го родих със секцио преди 6 г. и доктора ми каза че и втория път ще бъде така, но нямах време да го разпитвам.
Иначе и аз съм на но-шпа и всяка седмица инжекции прегнил.Понякога усещам някакво стягане, няма болка и гледам да полегна. За моя радост гаденето почти отминава, това ме тормозоше много. Моя корем вече според мен си личи, ама и аз съм по-дебеличките, мъжа ми вчера ми каза че вече съм заемала стойка на бременна  Joy
Хубав ден ви желая Simple Smile

# 596
Благодаря ви девойки за пожеланията  Simple Smile

Честити сини гащи на кременуша Simple Smile

Анета, на нашите доктори мотиви не им трябват, просто така им е по-лесно. Иначе, ако се наложи, ще ти наговорят убедително страшни неща.

ето една история за подобно раждане

Тук има много полезна информация. На мен този сайт ми помогна второто раждане да протече така леко  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 10:41 от trust

# 597

Браво! Пожелавам ви много хубав прощъпулник (така ли се пишеше тази дума  newsm78)

# 598
Здравейте мами и добре дошли на новите мамчета  Hug Лелеее колко много сте изписали ... Ние днес бяхме на 3Д  Crazy Мериха шириха и всичко е ок  Hug Даже се видя ясно и пола  Crazy Имаме си морковче  Mr. Green както се беше изразила една съфорумка  Mr. Green Много съм щастлива  Hug Лек ден на всички  Hug

Честито! 

И аз съм в 13та седмица, но нищо не видяхме. Само пъпната връв и мъжът ми реши, че това е морковче, но лекарката бързо го разубеди, че няма как да видим нещо толкова рано...

Така че нас все още ни тормози цвета на гащите

# 599
  • Пловдив
kremenu6a, честито! Simple Smile
Аз нямам претенции за пола, но много искам да знам вече!  Mr. Green Толкова хубави неща видях по магазините, пък не знам какво да купя!  Mr. Green

trust, пожелавам на детенцето ти да прави уверени стъпки по пътя, който си избере! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт