Подкрепям.

А това на снимката, която си дала, не е ли Michael Fassbender? Голям мой любимец...

Изобщо не ми навява асоциация с вагина на дете, ама изобщо. А колкото до обезкосмяването при мъжете - по желание, но също едно не разбирам - защо винаги се люшкате в крайности? Имам предвид, че като се заговори за обезкосмяване при мъже и веднага се започва "веждите", "розовите блузки", "V-образните деколтета" , "метросексуални"... Къде е казано, че едно обезкосмяване на крака върви с всички други изброени? Ми да ви кажа, имам познати, които лятото бачкат като спасители. Пичове по на 30 години. Да, с епилирани крака са, но нито са им оскубани веждите, нито ходят с педалски ризки, нито пък изглеждат женствено, напротив - откъдето минат се точат женски лиги. Ако имаш хубаво тяло и особено лятото за плажовете, не виждам абсолютно нищо лошо един мъж да мине една кола. И когато си е мъж, нищо не може да го направи да изглежда като педал. А на един педал, ако щете цял китеник му залепете на гърба, той пак си е педал. Мъжкото у един мъж не е в космите. Той може да е обезкосмен (без веждички и прочие гейщини естествено), да се държи мъжкарски и пак на нищо гейско няма да навява, независимо, че е с епилирани крака или гърди.
Ако партньорите са сред любителите на многостранната орална любов, не виждам как ще минат без подкастряне именно в тази област.
Иначе, както многократно споменах до момента в темата, аз съм против епилацията при мъже. Поддържането на интимната област гладка (и при мъже, и при жени) за мен има чисто прагматично приложение, подбудите ми не са ни най-малко от естетически произход. 
На мен например въобще не ми пука кой какво мисли за начина и степента, в която аз съм избрала да си поддържам космената покривка. Може би, бих се съобразила само с мнието на мъжа ми, защото ми е важно той да ме намира за привлекателна, а не да му създавам описаните по-горе неприятни асоциации. Досега не се е оплаквал, но ако се оплаче, ще се замисля. А дали Пешо в автобуса се потриса от обезкосмените ми ръце, слабо ме интересува, да не кажа хич.
Препоръчани теми