Трябва ли според жените мъжа да си обезкосмява тялото?

• 27 193
  • 408
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Почнахте да се надцаквате на кой мъжът е по - висок и по - рус ли ooooh!

# 211
До такава степен,че моят мъж е 2 метра и в България често се блъска по вратите,направени за хора около 180см най-много.

По-нисък е от моя, ако и да не е българин. Между другото, там където са корените на мъжа ми, всички хора са много високи, не е пораснал само той.
За 190 см за направени вратите, което е още един минус на това да си твърде висок - непрестанно се удряш и в асансьора пътуваш с наведена настрани глава. За да си живееш удобно, по-хубаво да не минаваш 190 все пак.
На запад вратите са 2 метра...и тук почнаха да правят така в новото строителство..ама който е в тухла от 70тте  Tired не трябва да минава 1.90..

# 212
Моят е 1.90 - за Белгия е висок, но за Холандия е среден ръст. Даже ако се сравни с 20-25 годишните е нисък.

Янечек ти колко си висока? Тримата ти сина ще с популярни сред момичетата.  Simple Smile

# 213
О, не така.

Сега Ванко, ще пусне тема: 'трябва ли мъжът да се гримира'  Crazy молив за вежди, спирала...

Има доста мъже .които ползват коректор което е еквивалент на фон дьо тен само че вие жените незнаете.

# 214
  • Sofia
   Аз отлично знам какво е коректор, но не разбирам с каква цел мъжете го ползват самостоятелно? Thinking

# 215
  • Tам през Атлантическия океан
и кой е по не българин  Whistling

# 216

В това не би имало никакъв смисъл, защото по-висок от моя няма във форума. Все едно някоя да каже, че има по-голяма гръдна обиколка от Бижу.

Янечек ти колко си висока? Тримата ти сина ще с популярни сред момичетата.  Simple Smile

Имам само двама сина, мисля, че ме обърка с Янтра, нейните са 3 Simple Smile

# 217
  Аз отлично знам какво е коректор, но не разбирам с каква цел мъжете го ползват самостоятелно? Thinking
Използват го за да поправят (уж) безумията, които са си причинили неинформирано  по кожата си . И Ванко, знаем го, защото си личи,особено като се поупотите Laughing

# 218
Дори и аз, която рядко се гримирам, знам, че коректор се слага под пудрата. Иначе седи като написано с флумастер Simple Smile

# 219
Изчетох всички коментари и смея да твърдя че ако имам избор дали да ходя с българка или чужденка ще избера чужденката.
Видях твърде много претенции от българките,които съм сигурен че са без покритие.Повечето се хвалят ,че ходят с чужденец.И какво като е чужденец да не е безсмъртен?
Нещо което гледах преди години.Един българин заговаря 7 момичета и им иска телефона.Нито една не му го дава.Същия този човек се представя за чужденец и иска телефона на нови 7 момичета като говори перфектно английски и взима номерата и на 7-те.
Незнам какво толкова сте се лепнали за чужденците явно очаквате да ви подсигури всичко,но ако има пари замисля ли ли сте се че ще има и много жени край него?
Българките са толкова наивни и сребролюбиви.

# 220
Като говорим за кой колко се поддържа, не мисля, че в Бг се прекалява повече от другаде. В Германия например всички млади момчета ходят на фитнес, правят си прически с гел и се страхуват дъжда да не им ги развали. Е, руси са повечето наистина, но то това си върви с розовите бузи и атопичната кожа. Бляк  Sick

# 221
Германците имат мания да са със загар .
А загара им е мамма миа , като препечени филии и от горе
слама

# 222
  • Sofia
Като говорим за кой колко се поддържа, не мисля, че в Бг се прекалява повече от другаде. В Германия например всички млади момчета ходят на фитнес, правят си прически с гел и се страхуват дъжда да не им ги развали.

Така е, но се съгласи, че ходенето на фитнес и оформянето на прическа са малко по-приемливи за мъж, да не кажа, че са си направо ежедневна поддръжка, препоръчителна за всеки индивид, отколкото вманиаченото бръснене на всеки косъм по тялото, прилежното оформяне на тънки веждички, ходенето на солариум, ползването на богат арсенал от всевъзможни козметични продукти и като за капак – безумния стайлинг на българския мъж, който лично аз най-много недоумявам.

Не забравяй, и че за много чужденци спортът има чисто здравословно измерение – те са си малко като роботи в това отношение, смятат, че ако не спортуват, едва ли не ще се поболеят. Което може и да не е толкова далеч от истината, де, предвид лошата храна, която ядат (пак за САЩ говоря).

# 223
Изобщо не се съгласявам, щом си прави прическа с гел и пищи от дъжд, е педерас.
пп: точно тоя спорт никак не е за здраве. Абе, вие си ги харесвайте, на мен мъж, който ми се крие под чадъра, не може да ми предизвика желание за близост.

# 224
  • Sofia
   Не знам дали пищи, не съм го чула със собствените си уши, че да знам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт