Трябва ли според жените мъжа да си обезкосмява тялото?

• 27 280
  • 408
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Масово българите твърдят, че западноевропейците са гейове, обаче тука са с много по-гейска визия от където и да било в Европа.

Подкрепям. Peace

А това на снимката, която си дала, не е ли Michael Fassbender? Голям мой любимец... Heart Eyes

# 106
Точно той...много е секси Simple Smile И космите са му супер  Heart Eyes
Но виж...това и да се щави и да не се щави - все е мечка.Такива просто ме ужасяват.

# 107
Жена с косми ТАМ - невър. Аз пък предпочитам гладичка. Wink Изобщо не ми навява асоциация с вагина на дете, ама изобщо. А колкото до обезкосмяването при мъжете - по желание, но също едно не разбирам - защо винаги се люшкате в крайности? Имам предвид, че като се заговори за обезкосмяване при мъже и веднага се започва "веждите", "розовите блузки", "V-образните деколтета" , "метросексуални"... Къде е казано, че едно обезкосмяване на крака върви с всички други изброени? Ми да ви кажа, имам познати, които лятото бачкат като спасители. Пичове по на 30 години. Да, с епилирани крака са, но нито са им оскубани веждите, нито ходят с педалски ризки, нито пък изглеждат женствено, напротив - откъдето минат се точат женски лиги. Ако имаш хубаво тяло и особено лятото за плажовете, не виждам абсолютно нищо лошо един мъж да мине една кола. И когато си е мъж, нищо не може да го направи да изглежда като педал. А на един педал, ако щете цял китеник му залепете на гърба, той пак си е педал. Мъжкото у един мъж не е в космите. Той може да е обезкосмен (без веждички и прочие гейщини естествено), да се държи мъжкарски и пак на нищо гейско няма да навява, независимо, че е с епилирани крака или гърди.

Напълно подкрепям написаното, едно бръснене не прави някого гей, а едни косми не правят някого непременно истински мъж. Ако беше така, по нашите ширини щеше да е Рай.
И за да не каже някой, че съм обидена, моят мъж хич не се обезкосмява Laughing .

# 108
  • Sofia
   Хаха, tartelette, чак сега видях снимката на косматкото, точно мислих да те цитирам и да питам за кого говориш. Peace

Напълно подкрепям написаното, едно бръснене не прави някого гей, а едни косми не правят някого непременно истински мъж. Ако беше така, по нашите ширини щеше да е Рай.
  Е, те по нашите ширини са почнали масово да се щавят – и млади, и стари. По-гладки са от бебета, ех... Sad

# 109
Колето е липсващото звено.Заедно с Кубрат Пулев са като близнаци  Laughing Те приличат на типичните български типажи,само дето тия са в добра форма.
А този е пример на ''ощавена мечка'' или на какво приличат българите в момента

# 110
 tartelette,
в поредна тема чета обобщенията ти за грозния български мъж и вече взе да ми писва. Не се ли усещаш, че дразниш? Кога стана циганка, кога ти почерня гъзът? Взела си чужденец за мъж и хоп - веднага всички българи станаха грозни, ниски, черни и космати. Усещай се. Твоят баща от кой тип е? А синовете ти някой ден няма ли да имат български черти? Христофор стана по американец и от американците.

# 111
Да кажеш, че това е основният български типаж за мъж е все едно да кажеш, че напомпаните перхидролени недоразумения са основният типаж за българската жена.  Stop

# 112
Да се върнем на космите обаче. Чета с интерес, че обичате интимната зона на мъжа да е обръсната и веднага питам не ви ли боде? За мен секс с такъв е леко осакатено преживяване, не ми харесва. Трябва да си има килимче, може да подкъси козината ако е от типа "мече", ама чак да обръсне или с късото на машинката, по-скоро ще пропуснем.

# 113
Ами аз това виждам и го илюстрирам с българските знаменитости,които се смятат за изключителни красавци.А точно този е пример за много ощавен Simple Smile

# 114
Аз дори не се сещам кой е този на снимката и с какво е известен. Не виждам и такива мъже да се разхождат масово по улиците. А това, че е ощавен, сигурно е заради татуировките.

# 115
  • Sofia
Да се върнем на космите обаче. Чета с интерес, че обичате интимната зона на мъжа да е обръсната и веднага питам не ви ли боде? За мен секс с такъв е леко осакатено преживяване, не ми харесва. Трябва да си има килимче, може да подкъси козината ако е от типа "мече", ама чак да обръсне или с късото на машинката, по-скоро ще пропуснем.
  Добре, а къде го усещаш да ти боцка? newsm78 Ако партньорите са сред любителите на многостранната орална любов, не виждам как ще минат без подкастряне именно в тази област. Flutter Иначе, както многократно споменах до момента в темата, аз съм против епилацията при мъже. Поддържането на интимната област гладка (и при мъже, и при жени) за мен има чисто прагматично приложение, подбудите ми не са ни най-малко от естетически произход. Peace

Аз дори не се сещам кой е този на снимката и с какво е известен.
  Китаецът – бивше гадже на Азис. Sick

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 20:45 от AnMary

# 116
  • Sofia
   tartelette, много готин аватар! Crazy

# 117
Нали Simple Smile Де да имаше повече такива,ама виждам повече Китайци и Благо Георгиевци Sad

# 118

Склонна съм до известна степен да се съглася с tartelette, въпреки че тя е по-крайна от мен – чужденците много ви бият по точки по отношение на визията, факт неоспорим.

Абсолютно!!
И не само по външността!

# 119
  • София
А всъщност какво значи трябва или не трябва? Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало, нали, което му е вкусно. Ако изпитва един мъж нужда да се оскубе - да си се оскубе, все ще се намери и за този влак пътник. Хората се събират по интреси Wink На мен например въобще не ми пука кой какво мисли за начина и степента, в която аз съм избрала да си поддържам космената покривка. Може би, бих се съобразила само с мнието на мъжа ми, защото ми е важно той да ме намира за привлекателна, а не да му създавам описаните по-горе неприятни асоциации. Досега не се е оплаквал, но ако се оплаче, ще се замисля. А дали Пешо в автобуса се потриса от обезкосмените ми ръце, слабо ме интересува, да не кажа хич.
Така че скубете и бръснете на воля, или пък не, както ви идва отвътре. Все ще се намери коя да ви хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт